27 / 04 / 2024

millet bahçesi 2019

millet bahçesi 2019

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "81 ile 81 millet bahçesi sözümüz var. Şehitler diyarı Niğde'mize de bir millet bahçesi yapmamız gerekir diye istişare ettik. Eski stadyumun bulunduğu yaklaşık 44 bin metrekarelik alanı millet bahçesi yapıyoruz" dedi...

Isparta'ya millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Isparta Belediyesi, kente Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yunus Emre Millet Bahçesi inşa ediyor.

Murat Kurum: 52 Millet Bahçesi çalışmalarımızı sürdürüyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Her ile en az bir Millet Bahçesi yapma hedefiyle yola çıktık. '2'nci 100 Günlük Eylem Planı' kapsamında 28 ilde 25 milyon metrekare alanda 52 Millet Bahçesi çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi...

Şubat'ta 7 millet bahçesinin ihalesi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla hükümetin icraat programı kapsamında yürütülen millet bahçesi projeleri hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda şubat ayında 7 millet bahçesinin ihalesi yapılacak...

Hedef her şehirde en az bir Millet Bahçesi!

İSO 2018 Çevre Ödülleri ödül töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Hedefimiz her şehirde en az bir Millet Bahçesi yapmak." dedi...

Trabzon Millet Bahçesi’nde son durum!

Geçtiğimiz yıl Mart ayının sonunda ihalesi gerçekleşen 15 Mayıs 2019 tarihinde yapımına başlanan Millet Bahçesi’nin 300 gün içerisinde tamamlanıp geçtiğimiz Mart ayında tamamlanması amaçlanıyordu. Projenin yapımı hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ Gaziantep Millet Bahçesi ihalesi 30 Ekim'de!

TOKİ Gaziantep Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Vakfıkebir Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

Trabzon İli, Vakfıkebir İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi' ihalesi 10 Eylül 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Malatya Millet Bahçesi 4 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Malatya Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ihalesi 4 Eylül 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Salda Millet Bahçesi 31 Temmuz'da ihaleye çıkıyor!

Burdur Yeşilova'da yer alan Salda Gölü’nün kenarında yapılacak olan Millet Bahçesi’nin ihalesi 31 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak.

Trabzon Vakfıkebir'e millet bahçesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Vakfıkebir Millet Bahçesi projesinin ihalesini 10 Eylül 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Yıldız Teknik Üniversitesi'ne millet bahçesi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi projesinin ihalesini 5 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Sivas Zara Millet Bahçesi yapacak! İhalesi 8 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas İli Zara İlçesi Millet Bahçesi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi 8 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Sivas Millet Bahçesi ihalesi 8 Ağustos'ta!

Sivas İli Zara İlçesi Millet Bahçesi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Salda Gölü Millet Bahçesi ihalesi 31 Temmuz'da!

Burdur ili, Yeşilova ilçesi, Salda Gölü Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 31 Temmuz 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Salda Gölü Millet Bahçesi 29 Temmuz'da ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Salda Gölü Millet Bahçesi projesinin ihalesini 29 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Malatya'ya millet bahçesi geliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Millet Bahçesi'nin ihalesini 10 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

Malatya Millet Bahçesi ihalesi 10 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Millet Bahçesi projesinin ihalesini 10 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

millet bahçesi 2019 Haberi

millet bahçesi 2019

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Niğde'de ilk olarak Bor Belediyesini ziyaret ederek, Başkan Serkan Baran ile makamında görüştü.

Ziyaretin ardından ilçedeki tarihi sit alanlarını gezen Bakan Murat Kurum, Akkaya Barajı ve Niğde Belediyesi İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakan Kurum, Niğde'ye AK Parti iktidarları döneminde 15 milyar liralık yatırım yapıldığını söyledi. Kurum, "Bu 15 milyarın 3 milyarı da bakanlığımız bünyesinde yapılan yatırımlar, 500 milyon liralık devam eden yatırımlarımız var. Bugün de sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı manifesto çerçevesinde şehir ve ilçelerimiz için yapılması gereken önemli kararları aldık. Hızlı bir şekilde 2023'ün Niğde'si için de bu projeleri uyguluyor olacağız." diye konuştu.

Niğde merkezde atık su artıma tesisi projesi bulunduğuna değinen Bakan Kurum, şu ifadeleri kullandı;

"224 bin...