24 / 04 / 2024

Millet Cami otopark

Millet Cami otopark

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki Millet Cami’nin karşısına yapılacak olan yer altı otoparkı ile ilgili koruma amaçlı imar planları hazırlandı. Alanın 1. Derece Doğal Sit Alanı içerisinde kalması nedeniyle planlar onay için ilgili koruma kurulu ve komisyona gönderilecek.

Sivas'a 54 bin metrekarelik millet bahçesi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sivas Belediyesi tarafından 27 Haziran Öğretmenler Parkı ile yıkılan hastanenin yerleşkesi birleştirilerek inşa edilecek olan millet bahçesi ve kapalı otopark projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri Cami Kebir Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Cami Kebir kentsel dönüşüm projesini hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Millet bahçesi noktasında Melikgazi ve Kocasinan millet bahçelerinde projelendirme çalışmalarında son safhaya geldik" dedi.

Ordu Ulu Cami Kapalı Otopark Projesi tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Kapalı Otopark Projesi'ni tamamladı.

Trabzon Ahi Evren Cami ve otopark inşaatı tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Ahi Evren Cami ve otopark inşaatı tamamlandığını müjdeledi.

Ordu Ulucami Meydan ve Otopark projesi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Meydan Düzenlemesi ve Kapalı Otopark Projesi”ni tamamlıyor.

Eskişehir Millet Bahçesi 7 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Eskişehir İli Millet Bahçesi Millet Bahçesine Ait Kapalı Otopark ve Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Soğanlık Merkez Cami ve Zemin Altı Otoparkı’nın temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, Kartal'da Soğanlık Merkez Cami ve Zemin Altı Otoparkı’nın temel atma törenine katıldı.

Bağcılar Fahreddin Paşa Cami açıldı!

Bağcılar Belediyesi’nin desteğiyle inşaatına 4 yıl önce başlanan ve adını “Medine Kahramanı” olarak bilinen Fahreddin Paşa’dan alan cami vatandaşların ibadete açıldı. Altında 40 araçlık otopark da yer alan Fahreddin Paşa Camii’nde 1700 kişi aynı anda namaz kılabilecek.

Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi'nde yıkım başladı!

Yozgat Çapanoğlu Büyük Cami etrafında gerçekleştirilecek olan Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi kapsamında belediye tarafından çalışmalara başlandı. Proje kapsamında cami etrafında bulunan iş yerleri yıkıldı.

Gaziantep Şahinbey'de 3 katlı otoparkın yapımı tamamlanıyor!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Tekstil kent Mahallesi'nde yapımı süren 3 katlı otopark çalışması ve cami inşaatında sona gelindi. Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Beştepe'deki yer altı otoparkı koruma kurulunda!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki Millet Cami’nin karşısına yapılacak olan yer altı otoparkı ile ilgili koruma amaçlı imar planları hazırlandı. Alanın 1. Derece Doğal Sit Alanı içerisinde kalması nedeniyle planlar onay için ilgili koruma kurulu ve komisyona gönderilecek.

Trabzon Ahi Evren Hastanesi otopark ve cami ihalesi 28 Mart’ta!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmalarına başlanılan Ahi Evren Hastanesi Altı Otopark ve Cami inşaatı ikinci ihalesi 28 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Gaziantep Millet Hanı restore edildi!

Gaziantep'te yer alan Millet Hanı, iş adamı Mustafa Geylani tarafından restore edildi. 500 yıldan uzun süredir ayakta kalan han, otopark yapılmaktan kurtuldu.

Millet Cami otopark Haberi

Millet Cami otopark

Beştepe Millet Camisi’nin karşısındaki alana inşa edilecek 15 Temmuz Anıtı’nın altında yapılacak olan yer altı otoparkına ilişkin somut adımlar atıldı. Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisine yapılacak olan yer altı otoparkı ile ilgili koruma amaçlı imar planları Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlandı. Büyükşehir Belediyesi ayrıca konuyla ilgili Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve AOÇ Genel Müdürlüğü’nden de görüş istedi. İlgili kurumlar ‘kamu yararına yönelik ve hizmetin gereklerine uygun olduğu’ kanaatiyle projeye ‘uygun’ görüşü verdi. Otopark alanının 1. Derece Doğal Sit Alanı içerisinde kalması nedeniyle ilgili koruma kurulu ve komisyonunun onayı gerektiği için konuya ilişkin Başkanlık Yazısı, Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sevk edildi. Mecliste görüşülecek yazı koruma kurulu ve komisyonuna gönderilecek. Koruma kurulunun onay vermesi durumunda yer altı otoparkı, Millet Camisi’nin karşısındaki alana...