26 / 04 / 2024

Milli Emlak bandırma arsa satışı

Milli Emlak bandırma arsa satışı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Dutliman Köyü  Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 1 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Balıkesir Bandırma'da 8 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir Valiliği Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Bandırma Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Bandırma'da yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan borç yapılandırma müjdesi! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan resmen son dakika borç yapılandırma müjdesi geldi. Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın... İşte detaylar...

Milli Emlak Balıkesir Bandırma'da imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Ömerköy Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Balıkesir Bandırma'daki imarlı arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Dutliman Köyü  Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 1 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Milli Emlak Balıkesir Bandırma'da imarlı arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir Bandırma'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Milli Emlak 1.703 adet hazine arazisini satışa sundu!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 22 şehirde yüksek katma değerli tıbbi ve aromatik bitkiler ile süs bitkileri yetiştirmek için toplam 83 taşınmazı, 23 kentte ise ağaçlandırma amacıyla toplam 104 taşınmazı kiraya vermek için ilan verdi.

Bandırma İhsaniye emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

Hayata geçirilen yatırımlarla yıldızı parlayan Bandırma İhsaniye, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu.

Bandırma emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

Hayata geçirilen yatırımlarla dikkat çeken Bandırma, emlak yatırımcılarının da yeni gözdesi oldu.

Bandırma Edincik Mahallesi emlak yatırımcılarının radarında!

Balıkesir'e bağlı Bandırma ilçesinde yer alan Edincik Mahallesi tarihi evleri ile emlak yatırımcılarının gözdesi haline geldi.

Milli Emlak borçlarına yapılandırma müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Milli Emlak Genel Tebliği'ne göre; borcu olan vatandaşlara yapılandırma imkanı tanındı. 

Milli Emlak'tan satılık ve kiralık araziler!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, 16 ilde yer alan toplam 71 hazine arazisini ağaçlandırma amaçlı, 22 ilde yer alan 60 araziyi ise süs bitkilerinin üretimi için kiraya verecek.

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bandırma emlak yatırımlarında kazandırıyor!

Bandırma çevresinden geçen duble yollarıyla, demir yolu ve deniz ulaşımıyla marka şehir olma yolunda ilerliyor.

Milli Emlak bandırma arsa satışı Haberi

Milli Emlak bandırma arsa satışı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam ediyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan satış ihaleleri arasında Balıkesir Bandırma'da yer alan imarlı arsa da dikkat çekiyor.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki bilgilere göre, söz konusu arsa Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Dutliman Köyü  Mahallesi'nde yer alıyor.

İhaleye çıkan tarım alanı imarlı arsanın taşınmaz numarası 10040103031 olarak belirtildi. Arsanın yüz ölçümü 3 bin 974 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan resmi detaylara göre, hazine hissesinin de 3 bin 974 metrekare olarak belirlendiği söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 673 bin TL olarak belirlenirken,...