26 / 04 / 2024

Milli Emlak gayrimenkul satışı

Milli Emlak gayrimenkul satışı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Bakırköy'de yer alan daireyi satışa çıkardı. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yayımlanan o ilan...

Milli Emlak vergiden muaf 1.739 gayrimenkul satacak!

Milli Emlak büyük bir kısmı turizm bölgelerinde yer alan bin 739 taşınmazı satıyor. Taşınmazların satışında 24 ay vade, KDV’den ve 5 sene emlak vergisinden muaf tutulma gibi imkanlar sunuldu. 

Milli Emlak, Ankara ve Sivas'taki 225 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor! 

Sivas'ta ve Ankara'da yer alan toplam 225 adet gayrimenkul taksit imkanıyla Milli Emlak tarafından satılıyor. Peki gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman? 

Milli Emlak'tan Konya'da yüzde 20 indirimle 5 gayrimenkul!

Akören Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Konya'da yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 22 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul Milli Emlak Memurluğu 1934'te 2 taksitle gayrimenkul satıyormuş!

Hazineye ait taşınmazların yönetimini sağlayan Milli Emlak, 1934 yılında gazetede İstanbul'daki gayrimenkul için satış ilanı vermiş...

Milli Emlak yüzde 20 indirimle 5 gayrimenkul satacak!

Manisa, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa'daki 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihaleleri 7 Aralık tarihinde yapılacak.

Milli Emlak o ildeki 28 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor! Hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf! 

Afyonkarahisar İscehisar Milli Emlak, Afyonkarahisar ili, İscehisar ilçesinde yer alan 28 adet Hazine gayrimenkulünü 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Afyonkarahisar İscehisar'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan Manisa'da satılık gayrimenkul!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Şehzadeler'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak 8 taksitle arsa ve arazi satıyor! 23 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul alabilirsiniz!

Burdur Milli Emlak Müdürlüğü, Burdur ili, Merkez ilçesinde yer alan 28 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor. İşte ihale tarihi ve tüm detaylar...

O ilde hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf 35 adet arsa ve arazi satılıyor! Milli Emlak'tan taksit fırsatı! 

Konya ili Hüyük Milli Emlak, Konya ili, Hüyük ilçesinde yer alan 35 adet Hazine gayrimenkulünü en çok iki sene taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Konya Hüyük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak Düzce'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satıyor: Gayrimenkul alacaklara müjde! 

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 8 adet arsa ile 1 araziyi peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Düzce'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Nevşehir'de 3 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul satışı!

Nevşehir Milli Emlak, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Güvercinlik Köyü'nde yer alan 3 adet araziyi satıyor. Peki Nevşehir'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak tam 93 adet gayrimenkulü 8 taksitle satışa çıkardı! Bu ilden arsa, arazi ve ev sahibi olabilirsiniz! 

Afyonkarahisar Emirdağ Milli Emlak, Afyonkarahisar ili, Emirdağ ilçesinde yer alan 93 adet Hazine taşınmazını 8 taksitle satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak İstanbul'da 6 adet konut, 1 ahşar ev ve karakolu satıyor! Megakentte gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak, İstanbul ili, Fatih, Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde yer alan 6 adet konut, 1 ahşap ev ve karakolhaneyi 1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'un 5 ilçesindeki 6 gayrimenkul satılıyor! Milli Emlak'tan 8 taksitle büyük fırsat! 

Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar, Fatih, Küçükçekmece, Şişli ve Beyoğlu'nda yer alan 6 adet gayrimenkulü 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak gayrimenkul satışı Haberi

Milli Emlak gayrimenkul satışı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü mega kent İstanbul'un göbeğinde yer alan konut satışa çıkardı.

Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, söz konusu daire İstanbul'un Bakırköy ilçesi Kartaltepe Mahallesi'nde yer alıyor. 

Muhammen bedelin 2 milyon 400 bin TL olarak belirlendiği konut 100 metrekare alana sahip. Geçici teminat bedelinin 240 bin TL olarak belirlendiği konutun satış ihalesi 25 Mayıs 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yayımlanan söz konusu ihale ilanı...
 

İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yayımlanan söz konusu ihale ilanı...

Taşınmaz Bilgileri
Taşınmaz No :34050100682
Pafta / Ada / Parsel :51 / 115 / 80
Blok / Kat / Daire :- / Zemin / 11 (Bir Nolu Mesken)
Daire Yüzölçümü...