milli emlaktan muğlada satılık arsa Haberi
Muğla'nın Fethiye ilçesinde yer alan arsanın muhammen bedeli 4 milyon lira olarak belirlendi. Arsanın satışı 4 Temmuz 2013'te ihale usulüyle yapılacak.
İlanın detayı için
Muğla'da bulunan arsanın satışı ihale usulüyle 4 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleşecek...
Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ve Konya’da yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalelerinin Kasım ayı içerisinde gerçekleştirileceği belirtildi.
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çanakkale ve Muğla’da yer alan arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 23 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Muğla’da yer alan arsaları KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak.
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla ve Kütahya’da yer alan arsaları KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri Ağustos ve Eylül ayında yapılcak.
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla ve Sinop’ta yer alan arsa ve arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Haziran ayı içerisinde yapılacak.
Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla’da yer alan araziyi ve Bursa’da yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihaleler bu ay içerisinde yapılacak.
Milli Emlak Genel Müdürlüğü İzmir ve Muğla’da yer alan arsa ve araziler için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihaleleri 16 Nisan ve 21 Nisan’da yapılacak.
Milli Emlak, Muğla ve Ordu'da yer alan 19 adet arsa ve araziyi KDV'den muaf olarak satıyor. İhale tarihleri belli oldu.
Milli Emlak, Eskişehir ve Muğla'da yer alan 8 adet arsa ve araziyi 341 bin TL'den başlayan fiyatlar ve taksit fırsatıyla satıyor. İhale tarihleri açıklandı. İşte detaylar...
Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bolu ve Muğla’da yer alan arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı.
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çanakkale Biga’da yer alan arsayı ve Muğla Datça’da yer alan araziyi satışa çıkardı. KDV’den muaf olmasıyla dikkat çeken arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Ocak ve 9 Ocak’ta gerçekleştirilecek.
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Hakkari Yüksekova ve Muğla Datça’da yer alan arsaları satışa çıkardı. KDV’den muaf şekilde satışa çıkarılan arsaların satış ihaleleri 8 Ocak ve 15 Ocak 2025 tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Karesi ve Muğla Datça’da yer alan araziler için satış ihalesi düzenliyor. KDV’den muaf şekilde satışa çıkarılan arazilerin satış ihaleleri Aralık ve Ocak’ta yapılacak.
Muğla'nın Fethiye ilçesinde yer alan arsanın muhammen bedeli 4 milyon lira olarak belirlendi. Arsanın satışı 4 Temmuz 2013'te ihale usulüyle yapılacak.
İlanın detayı için