24 / 04 / 2024

Milli Kuvvetler Caddesi

Milli Kuvvetler Caddesi

MHP lideri Devlet Bahçeli Milli Kuvvetler Caddesi'ni hizmete açtı. Bahçeli, açılış töreninde yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin geçmiş dönemlerde yapılanlar kadar önemli olduğunu ancak onlardan fazla farklı anlamlar yüklendiğini bildirdi.

Van Milli Egemenlik Caddesi ve Maraş Caddesi dönüşecek!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in verdiği talimatla başlatılan kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Sakarya Milli Egemenlik Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezi ve 16 ilçe grup yollarında başlatılan dönüşüm çalışmaları Adapazarı Milli Egemenlik Caddesi’nde devam ediyor.

Gaziantep Milli Egemenlik Bulvarı'nda son durum!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin ulaşımdaki yeni projelerinden olan ve Gaziantep trafiğini rahatlatmayı amaçladığı Milli Egemenlik Bulvarı’nı Ordu Caddesi üzerinden İnönü Caddesi’ne bağlamayı amaçladığı yeni imarlı yol açma çalışmaları tamamlandı.

Sakarya Mithatpaşa'da dönüşüm başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Milli Egemenlik Caddesi Mithatpaşa Karakolu karşısında bulunan atölyelerde çalışma başlatıldığını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Toçoğlu'nun açıklaması şöyle...

Kristal Park fiyat listesi!

Balıkesir İl'i Milli Kuvvetler Caddesi ve Anafartalar Caddesi' nde yükselen proje 2 etaptan oluşacak. 1.etapta toplam 189 adet daireden oluşan projenin yüzde 75' i yeşil alan için ayrıldı. Kristal Park fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Sakarya'ya katlı otopark müjdesi!

Katlı Otopark Projesi ile ilgili yer tespitinin tamamlandığını açıklayan Başkan Toçoğlu, “Sayın Bakanımızın da destekleri ile Milli Egemenlik Caddesi’nde bulunan Müftülük Binasının yanındaki TCDD’ye ait arazide ilk katlı otoparkımızı inşa edeceğiz

Sakarya'da ilk katlı otopark Milli Egemenlik Caddesi'ne yapılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yerel Seçimler öncesinde kamuoyuna duyurulan Katlı Otopark Projesi ile ilgili yer tespitinin tamamlandığını açıkladı... eni proje ile parklanmaya modern çözümler getirileceğine dikkat çekti...

Milli Eğitim Bakanlığı onarım yapım ihalesi sonuçlandı!

Ankara il Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Şube Müdürlüğü Hisarpark caddesi Karakuş Sokak No:12 Ulus Altındağ Ankara adresinde gerçekleşen ihaleye yirmdört firma teklif verdi.

Milli Reasürans binasının 5 yıldır devam eden imar sorunu çözüldü!

Büyükşehir Belediye Meclisi, Teşvikiye Maçka Caddesi üzerinde bulunan İş Bankası'nın bir kuruluşu olan Milli Reasürans ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında 5 yıldır devam eden imar sorunu çözüldü.

Ankara'da 1065. Cadde'nin adı Lizbon Caddesi oldu!

Çankaya İlçesi’ne bağlı Ata ve Huzur Mahalleleri'nden geçen 1065. Cadde'nin adı Portekiz Cumhuriyeti’nin Milli Günü olan 10 Haziran Salı günü düzenlenen törenle Lizbon Caddesi olarak değiştirildi.

Afyonkarahisar Belediyesi Yüntaş 3. akaryakıt istasyonunu açtı!

Afyonkarahisar Belediyesi’nin iştiraki olan YÜNTAŞ Anonim Şirketi’nin (A.Ş.) 3’üncü akaryakıt istasyonu, Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş. ve Aygaz A.Ş. bayisi olarak Milli Birlik Caddesi’nde hizmete girdi...

Balıkesir Milli Kuvvetler Caddesi açıldı!

MHP lideri Devlet Bahçeli Milli Kuvvetler Caddesi'ni hizmete açtı. Bahçeli, açılış töreninde yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin geçmiş dönemlerde yapılanlar kadar önemli olduğunu ancak onlardan fazla farklı anlamlar yüklendiğini bildirdi.

Finansbank Beypazarı ve İncirliova şubeleri açıldı!

Finansbank A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre Finansbank Beypazarı ve İncirliova şubeleri açıldı. Beypazarı şubesi Kurtuluş Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi'nde İncirliova Şubesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alıyor...

Milli Kuvvetler Caddesi Haberi

Milli Kuvvetler Caddesi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Balıkesir'de belediye tarafından yenilenen Milli Kuvvetler Caddesi'ni hizmete açtı. MHP lideri Bahçeli, açılış töreninde yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin geçmiş dönemlerde yapılanlar kadar önemli olduğunu ancak onlardan fazla farklı anlamlar yüklendiğini bildirdi. . Bahçeli daha sonra Belediye Başkanı İsmail Ok ve partilileriyle bir süre Kuva-yi Milliye Caddesi'nde yürüdü. Daha sonra İvrindi, Edremit, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık'ta seçim işletişim merkezlerini açan ve halka seslenen Bahçeli, geceyi Ayvalık'ta geçirdi.


Yeni...