26 / 04 / 2024

Milliyetçi Cephe

Milliyetçi Cephe

1998 yılında Ziraat Bankası, cami yapılması için Vakıflar'a devrettiği Taksim'deki arsasını geri almış. Ziraat Bankası, bir zamanlar otopark olarak kullanılan arsasını ''Ziraat Park'' olarak İstanbulluların hizmetine sunacakmış.

Devlet Bahçeli’den emekli maaşına ilişkin çok tartışılacak açıklama! Emekli maaşına zam gelecek mi?

​​​​​​​Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emekli aylığına yönelik, “Cumhurbaşkanlığı hükümeti çok yönlü bir çalışma içerisinde. Kısa zaman içinde sonuç verir diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Emeklilere olağanüstü kallavi zam yolda: Ak Parti yeşil ışık yaktı! Bunu duyanın ayakları yerden kesildi!

Emeklilere büyük bir zam müjdesi var! Milliyetçi Hareket Partisi lideri Bahçeli'nin çağrısı sonucunda AK Parti'den olumlu bir yanıt geldi. Bu haberle birlikte emekliler, adeta ikinci bir bayram havası yaşayacaklar.

BİM'de tavan boyası 17,5 kilogram 259 TL'ye, 10 kg iç cephe boyası 199 TL'ye düştü! BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM'in 30 Haziran indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. bu kapsamda, tavan boyası 17,5 kilogram 259 TL'ye, 10 kg iç cephe boyası 199 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Tavan boyası 219 TL, iç cephe boyası 179 TL'ye ŞOK Market'te satışta! ŞOK aktüel kataloğu 13 Mart 2023 fiyat listesi

ŞOK Market 11-14 Mart tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Peki, ŞOK'ta bu aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? 

Ma Cephe Ve Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Ma Cephe Ve Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi Kağıthane'de Mustafa Alkan tarafından kuruldu.

Gözünüz aydın Emeklilikte Yaşa Takılanlar! Yıllarca beklediniz ama EYT için net tarih belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erkan Akçay katıldığı televizyon programında Emeklilikte Yaşa Takılanlar için müjdeyi verdi.

Ankara-Sivas YHT hattı TBMM gündeminde!

Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattının ne zaman işletmeye açılacağına ilişkin soru önergesi verildi. Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, konuyu meclis gündemine taşıdı. 

A101'de iç cephe boyası 99,95 TL! İşte A101 17 Mart 2022 fiyat listesi!

A101 17 Mart aktüel kataloğunu yayımladı. Baharın gelmesiyle evini temizlemek ve ya bahçesini yenilemek isteyen vatandaşlar için uygun fiyata tamirat ve tadilat gereçleri satışa sunulacak. İşte A101 17 Mart aktüel kataloğu fiyat listesi!

Metafacade Cephe Sistem Mühendisliği Limited Şirketi kuruldu!

Metafacade Cephe Sistem Mühendisliği Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Shamshod Abdualımov tarafından kuruldu.

Volkan Yılmaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Beylikdüzü-Silivri metrosu sorusu!

İBB Mayıs Meclisinde konuşan, İBB Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz metro projesiyle ilgili soru sordu...

Bakanlığa ait binalarda dış cephe ve iç mekan yenilemeleri mecliste!

Bakanlığa ait merkez ve taşra teşkilatı binalarında yapılan dış cephe ve iç mekan yenilemeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Devlet Bahçeli'den 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! 

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli 103 emekli amiralin Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamasına yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Açıkgöz tarafından kuruldu.

Milliyetçi Cephe Haberi

Milliyetçi Cephe



25 yıllık Taksim kavgasına nokta


Ziraat Bankası, cami yapılması için 1980'de Vakıflar'a devrettiği Taksim'deki alanı, Yargıtay kararıyla geri aldı. Banka burayı parka dönüştürecek. 


Vakıflar'dan geri alındı


1970'lerden beri süren ''Taksim'e cami'' tartışması, önceki gün sonuçlanan bir davayla tarihe karıştı. Ziraat Bankası, cami yapımı için 1980'de hükümetin emriyle Vakıflara devrettiği arsasını geri aldı.


Yargıtay'dan kesin karar


Banka, arsanın iadesini sözleşmedeki ''10 yıl içinde inşaatın bitmesi'' hükmüne dayanarak istedi. Bu süre geçtiği halde cami yapılmadığı için 1990'da dava açıldı. Dava Yargıtay kararıyla kesinleşti.


İnşaat talimatı verildi


Bu gelişme üzerine banka dün arsaya, ''ZİRAAT PARK'' adı altında park yapılması kararı aldı. Proje hazırlığına hemen başlandı.


2-3 ay içinde bitecek

Eskiden...