25 / 04 / 2024

milyonerlerin mevduatı

milyonerlerin mevduatı

Hesabında 1 milyon TL veya üzeri parası olan mudi sayısı bu yılın 10 ayında 96 bin 784 artarken, milyonerlerin toplam mevduatı 2 trilyon TL'yi aştı.

Milyonerlerin mevduatı 2 trilyon liraya dayandı: Sayıları 9 ayda yaklaşık 76 bin arttı!

Hesabında 1 milyon TL ya da üzeri parası olan mudi sayısı 9 ayda 76 bin 123 artarken, milyonerlerin toplam mevduatı 2 trilyon TL'ye yaklaştı.

Milyonerlerin mevduatı 9 ayda 145,4 milyar lira arttı!

Hesabında 1 milyon lira veya üzeri parası olan mudi sayısı, 9 ayda 26 bin 763 artarken toplam mevduatları da 145,4 milyar lira olarak artış gösterdi.

Mevduat mı? Borsa mı?

Yatırımcılar bir taraftan yaklaşık iki yıldır kazandıran borsa, diğer taraftan da son günlerde çekiciliği artan vadeli hesaplar arasında kalıyor. Peki mevduat mı? Borsa mı?

Merkez Bankası açıkladı: Mevduat bankalarındaki tüketici kredilerinin 397.3 milyarı konut!

Mevduat bankalarındaki tüketici kredileri, geçen hafta yüzde 0,51 artarak 1 trilyon 392 milyar 372 milyon 70 bin lira oldu. Tüketici kredilerinin 397 milyar 385 milyon 947 bin lirası ise konut olarak kaydedildi.

Mevduat faizleri yüzde 46'ya dayandı! Bankada parası olanlar dikkat!

Mevduat faizlerinde görülen hareketlenme geçtiğimiz hafta da devam etti. Mevduat faizlerinde 1-3 ay arası vadeli mevduat faizleri yüzde 46'ya dayandı. 

Kredi çekmek isteyenler dikkat! Ticari, ihtiyaç ve mevduat faizlerinde son dakika! O kredide faiz yüzde 50'in üzerinde!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın politika faizini beş defa peş peşe yükseltmesinin etkileri kredi faizlerini yükseltti ve o kredide faizler yüzde 50'in üzerine yükseldi. Peki ihtiyaç, ticari ve mevduat faizleri ne oldu? İşte güncel kredi faiz oranları...

TCMB açıkladı: Mevduat bankalarındaki tüketici kredilerinin 399 milyar 670 milyon TL'si konut!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından yayımlanan istatistiklere göre mevduat bankalarındaki tüketici kredilerinin 399 milyar 670 milyon 244 bin lirası konut...

DASK fonlarında mevduat düzenlemesi! Tüm bankaların hesaplarında değerlendirilebilecek!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) fonlarının tüm bankaların vadeli ya da vadesiz mevduat ve katılma hesaplarında değerlendirilmesine karar verildi. Söz konusu düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mevduat faiz oranları yatırımların değerini katlama devam ediyor: Bu bankalar cazip fırsatlar sunuyor

Günümüzde tasarruflarını değerlendirmeyi düşünen birçok kişi için bankalardaki mevduat faiz oranları oldukça önemlidir. Mevduat hesapları, birikimlerini artırmak isteyen bireyler arasında giderek daha popülerleşmiştir. Bazı bankaların sunduğu mevduat faiz oranları yatırımların değerini artırıyor.

Bankada parası olanlar hemen baksın! Mevduat faizleri artmaya devam edecek mi?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası politka faizini yüzde 35 seviyesine yükseltmesinin ardından bankalar da mevduat faizlerinin yükseltmeye başladı. Peki mevduat faizleri yükselmeye devam edecek mi?

Mevduat kazancı fırladı: İşte Akbank, Yapı Kredi, ING... 32-46-92 günlük mevduat kazancı ne kadar?

Merkez Bankası'nın faiz kararının belli olmasından sonra Mevduat faiz oranları merak ediliyor. İşte banka banka güncel mevduat faiz oranları ve getirisi...

200 bin liranın 32 günlük getirisi ne kadar? İşte son dakika banka banka mevduat faizleri! 

200 bin liranın 32 günlük getirisi pek çok kişi tarafından da merak ediliyor. İşte son dakika banka banka mevduat faizleri...

Bankalarda büyük deprem, mevduat faizleri düşüyor! Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank'tan flaş karar!

Bankalardan flaş karar geldi. Kamu bankalarında yüzde 41 olan Türk Lirası mevduat faizleri yüzde 38’e kadar geriledi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

32 günlük vadeli mevduat faiz oranları son derece rekabetçi bir seviyeye ulaştı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan enflasyon rakamlarının ardından, bankaların vadeli mevduat hesapları için sunulan faiz oranlarında belirgin bir artış yaşandı. Vadeli mevduat hesaplarına yatırım yapmak bu dönemde oldukça önemli bir finansal karar haline geldi.

Şekerbank'tan kullandıkça kazandıran mevduat hesabı!

TCMB’nin politika faizlerini artırma trendiyle birlikte mevduat faizlerindeki faiz yarışı da hızlanırken, bankalar da bir yandan yeni ürünler ile tasarruf sahiplerini TL mevduata davet ediyor. Şekerbank da TAM hesap ile kullandıkça daha fazla kazandırıyor.

milyonerlerin mevduatı Haberi

milyonerlerin mevduatı

Hesabında 1 milyon TL veya üzeri parası olan mudi sayısı bu yılın 10 ayında 96 bin 784 artarken, milyonerlerin toplam mevduatı 2 trilyon TL'yi aştı.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerinden derlenen bilgilere göre, yurt içinde ve dışında yerleşik milyonerlerin sayısı ekim sonu itibarıyla 322 bin 225 olarak gerçekleşti. Geçen yılın sonunda 225 bin 441 olan milyoner sayısı, 10 ayda 96 bin 784 artış gösterdi.

Sputnik News'te yer alan habere göre; milyonerlerin toplam mevduatı da ekim sonu itibarıyla 2 trilyon 61 milyar 497 milyon TL oldu. Böylece milyoner başına düşen ortalama mevduat, 6 milyon 398 bin TL'ye ulaştı.

Geçen yılın sonunda 1 trilyon 391 milyar 599 milyon TL seviyesinde olan milyonerlerin toplam mevduatı, 10 aylık dönemde 669 milyar 898 milyon TL'lik...