20 / 04 / 2024

mimar Ahmet Yılmaz

mimar Ahmet Yılmaz

ATÇILIK konusunda dünyanın en önemli ülkelerinden biri olan Hollanda’da Milli Binici Efe Siyahi’nin çiftliği Carpe Diem, Türk mimar Ahmet Yılmaz tarafından dizayn edildi. Mimar Yılmaz, Binicilik Hollanda Milli Takımı antrenörünün kendi çiftliğini de çizeceklerini söyledi.

Ahmet Yılmaz kimdir?

Mimar Ahmet Yılmaz kimdir? Mimar Ahmet Yılmaz bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Ahmet Yılmaz hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte mimar Ahmet Yılmaz'ın biyografisi...

Kentsel dönüşüm işe yaramıyor mu? Mimar Önder Yılmaz'dan ezber bozan dönüşüm açıklaması!

Her bir köşesi deprem riski altında olan Türkiye'de sık sık kentsel dönüşümün önemi dile getiriliyor. Mimar Önder Yılmaz, X sosyal medya hesabından dönüşüm ile ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı. İşte Yılmaz'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Yılmaz Tevhid Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Tevhid Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 2 milyon 275 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ahmet Taşdelen tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan vefat etti!

Milli basketbolcu, D.G.S.A. Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan hayatını kaybetti.

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Yılmaz Eren'den çarpık yapılaşma uyarısı!

Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Edirne İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Yılmaz Eren, Türkiye'nin deprem ülkesi olduğunu ve deprem gerçeği ile yaşamak zorunda olunduğunun akıllardan çıkarılmaması gerektiğini belirtti.

Mimar Nahit Yılmaz vefat etti!

Deva Holding'ten emekli mimar ve mühendis Nahit Yılmaz vefat etti... 

Polisan Holding’e CFO’su Ahmet Çağaşan Yılmaz oldu!

Polisan Holding’de, CFO’luk görevine 2 Eylül 2019 tarihi itibarıyla Ahmet Çağaşan Yılmaz atandı.

Mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı! 

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve Thanx Mimarlık firmasının  sahibi mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı. Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatının 2 milyon 400 bin TL olduğu öğrenildi. 

Mimar Zeynep Yılmaz kızı Yasemin ile alışverişte!

Cemiyet hayatının önemli isimleri arasında yer alan mimar Zeynep Yılmaz, kızı Yasemin Ilıcalı ile beraber İstinyePark'da objektiflere takıldı.

Mimar Ahmet Taner Bakay vefat etti!

Mimar Ahmet Taner Bakay vefat etti. Cenazesi yarın öğle namazına müteakip Feriköy Aile Kabristanı'na defnedilecek.

Yüksek Mimar Ahmet Erdem Talu vefat etti!

Yüksek Mimar Ahmet Erdem Talu vefat etti. Talu'nun ailesi taziye ilanı yayınladı. 

İsmet Yılmaz'dan Sultangazi’ye okul müjdesi!

Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa katılan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz Sultangazi’ye okul müjdesi verdi.

Türk mimar Ahmet Yılmaz'ın büyük başarısı!

ATÇILIK konusunda dünyanın en önemli ülkelerinden biri olan Hollanda’da Milli Binici Efe Siyahi’nin çiftliği Carpe Diem, Türk mimar Ahmet Yılmaz tarafından dizayn edildi. Mimar Yılmaz, Binicilik Hollanda Milli Takımı antrenörünün kendi çiftliğini de çizeceklerini söyledi.

mimar Ahmet Yılmaz Haberi

mimar Ahmet Yılmaz

Hollanda hükümeti tarafından da destek alan proje, yine hükümet tarafından çiftlik yapmak isteyenlere örnek olarak gösterildi. Microsoft’un kurucusu Bill Gates tarafından da satın alınmak istendiği iddia edilen çiftlikten sonra yeni bir sipariş daha aldıklarını söyleyen Aşure şiketinin kurucusu Mimar Ahmet Yılmaz,  Binicilik Hollanda Milli Takımı antrenörünün kendi çiftliğinin de çizim işini aldıklarını söyledi. 


UÇAKLA DENETİM

20-30 at bağlama kapasitesi olan bir çiftliğin maliyetinin 2 milyon Euro civarında olduğunu söyleyen Yılmaz, “Hollanda’da bu tarz çiftlikleri inşa etmek çok zor. Hollanda hükümetinin müthiş bir denetim mekanizması var. 2 yılda bir uçakla gezilerek yapılar inceleniyor. Uygun olmayan yapılar için ciddi yaptırım uygulanıyor. Biz de Carpe Diem Binicilik Takımı’nın kurum kimliğinden dış peyzajına, iç mimarisinden mobilya tasarımına kadar tüm projelendirmeyi yaptık. Farklı ancak sisteme bağlı...