19 / 04 / 2024

 Mimar Ayşegül Güner

 Mimar Ayşegül Güner

AAD Architects Kurucusu Mimar Ayşegül Güner, 11 yılda ürettikleri her projenin merkezine ‘İnsan Ruhu’nu koymayı ilke edindiklerini söyledi. Güner, "Tüm projelerimizi tasarım aşamasında tüm yönleri ile ele alıyor, her detaya büyük önem veriyoruz" dedi...

Ayşegül Peker'den yeni şirket! Tam 19 milyon TL sermaye bedeliyle kuruldu! 

Peker Holding ve Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşegül Peker, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Ayşegül Peker ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ayşegül Peker’in hayatı...

Peker Holding ve Peker GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Türk iş insanı Ayşegül Peker kimdir? Ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? İşte Ayşegül Peker’in hayatına ilişkin merak edilenler...

Kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor! İşte son dakika detayları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor. Cumhurbaşkanı kararıyla yapılandırma için başvuru süresi bir ay uzatılarak 30 Haziran 2023 tarihine çekilecek. Böylelikle ilk taksit ödeme süresi de bir ay uzamış olacak.

Naturelgaz Sanayi ve Ticaret A.Ş Ayşegül Bensel Kimdir?

Ayşegül Bensel kimdir? Ayşegül Bensel’in mesleği nedir? Ayşegül Bensel eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Batur ve Harun Güner ortaklığında kuruldu.

Ramazan ayına sayılı günler kaldı! Hurma fiyatları açıklandı! 19 Mart 2023 fiyat listesi

Ramazan ayına sayılı günler kala iftar sofralarının vazgeçilmezi hurma satışları başladı. İşte detaylar....

Çiftçiler dikkat! Türk Boğası Tümosan Traktör'de ayın fırsatını kaçırmayın sayılı gün kaldı! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Türk çiftçisinin ihtiyaç duyduğu tüm işlevsel kabiliyetleri bir arada sunan Tümosan fiyatları merak ediliyor. Çiftçiler dikkat! Türk Boğası Tümosan Traktör'de ayın fırsatını kaçırmayın sayılı gün kaldı! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

İhtiyacı olan herkese 5 bin liraya kadar nakit! Sayılı günler kaldı fırsatı kaçırmayın

Taksitli nakit avans kampanyası çerçevesinde  bireysel kredi kartı başvurusunda bulunanlar Denizbank'tan 5 bin liraya kadar 6 ay vadeli yüzde sıfır faizli nakit avans kullanabiliyor. 31 Ocak'ta sona erecek kampanyadan yararlanmak için sayılı günler kaldı.

Dolar yeni ayın ilk gününde ne kadar oldu? Elinde 1 doları bile olan buz kesilecek! Dolar/TL kurunda son dakika...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte doların ne kadar olacağı merak konusu oldu. Milyonlarca vatandaş yeni yılda dolar artacak senaryolarının gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine yanıt arıyor. Dolar yeni ayın ilk gününde ne kadar oldu? Elinde 1 doları bile olan buz kesilecek!

Kripto paralardaki ayı piyasasından güçlü çıkmak için 8 ipucu!

Ledger CEO'su Pascal Gauthier, kripto paralardaki ayı piyasasından güçlü çıkmak için 8 ipucu verdi. İşte o ipuçları...

Rcl Internatıonal Gayrimenkul Danış.İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!,

Rcl Internatıonal Gayrimenkul Danış.İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Şenlet Ayşegül Akkaşoğlu tarafından kuruldu.

Konut satışları 9 ayın zirvesini gördü!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, konut sektörünü de etkiledi. Satışlar adeta son 9 ayın zirvesini gördü. Peki bu satışlar konut fiyatlarını nasıl etkileyecek?

Ayşegül Peker, Peker GYO'dan 11.2 milyon TL'lik rüçhan hakkı kullandı!

Peker GYO'nun ortaklarından Ayşegül Peker, şirketin bedelli sermaye artırım süreci kapsamında, 11 milyon 266 bin 932 TL'lik rüçhan haklarını kullandığını açıkladı. 

 Mimar Ayşegül Güner Haberi

 Mimar Ayşegül Güner

İstanbul’da 2002 yılından beri  edindiği deneyimi 2008'de AAD Architects&U.WE Design çatısı altında birleştiren Mimar Ayşegül Güner, mimarlık, iç mimarlık ve kentsel tasarım konularında yurt içinde ve uluslararası platformlarda proje, danışmanlık ve uygulama hizmeti veriyor. Mimari çözümlerden proje geliştirmeye, finansman yönetiminden işletmeye kadar 360 derece hizmet sunun AAD, her projesinin merkezine 'insan'ı koyarak tüm iş süreçlerini şekillendiriyor.

AAD Architects’in kurucusu Güner, "Projelerimizi tasarlarken ilhamımızı insandan alıyoruz. Bir fabrikadan ünivesiteye dönüştürdüğümüz Nişantaşı Üniversitesi’ni de tasarlarken de; eğitim yaşamına farklı bir bakış açısı için sadece Türkiye’nin değil dünyanın en prestijli eğitim merkezlerinden birini tasarladık. " dedi.

AAD Architects 11 yılda 130’un Üzerinde Proje Üretti

Mimari Proje Tasarımı, İç Mimari, Tasarım Uygulama (İnşaat), Proje Yönetimi ve Arazi Geliştirme konularında uzmanlaşan AAD Architects 11 yılda 130’un...