19 / 04 / 2024

mimar Norman Foster

mimar Norman Foster

İngiliz mimar Norman Foster’ın öncülüğünde hayata geçirilmesi planlanan insansız hava aracı (drone) limanı, ilk olarak Afrika ülkesi Ruanda’da kurulacak.

Norman Foster kimdir?

1 yılda 15 bin konutun yeniden yapılacağı Gaziosmanpaşa kentsel dönüşümü projesini de tasarlayan İngiltereli Mimar Norman Foster kimdir? Norman Foster, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ferko Signature iş dünyasına kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile öne çıkan Ferko’nun Levent’te inşa ettiği, dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster imzalı projesi Ferko Signature, iş dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. 

Ferko Signature‘da 25'nci kat tamamlandı!

İstanbul’un merkezinde bölgenin prestij noktası haline gelecek 30 kattan oluşan Ferko Signature projesinde finale yaklaşıldı. Dünyaca ünlü mimar Norman Foster’ın imzasını taşıyan Ferko Signature‘da 25. kat tamamlandı.

Geberit, Mimar Mark Foster Gage’i YEM’de konuk ediyor!

Farklı disiplinlerdeki çalışmalarıyla dikkat çeken, teknoloji ve sosyal medya kullanımı ile ‘Fütüristik’ olarak adlandırılan dünyaca ünlü mimar Mark Foster Gage, 2 Mart 2016 Çarşamba günü mimarlar ile buluşacak.

Ferko Signature projesi 2016'da teslim!

Ferko İnşaat'ın Levent'te inşa ettiği ve dünyaca ünlü mimar Norman Foster tarafından tasarlanan Ferko Signature projesinin yüzde 70'i satıldı. Metrekare fiyatlarının 8 bin dolardan başlıyor

Ferko'da satışların yüzde 70'i tamamlandı!

İstanbul Levent'te, dünyaca ünlü mimar Norman Foster imzası taşıyan Ferko Signature'ın satışları tüm hızıyla sürüyor. Levent'te, lüksün kapılarını aralayacak projede satılabilir alanlarının yüzde 70'i tükendi.

Ferko Signature'da satışlar devam ediyor!

İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından Levent’te, dünyaca ünlü mimar Norman Foster imzası taşıyan ve bölgenin prestij noktası haline gelecek Ferko Signature’ın satışları tüm hızıyla sürüyor.

Afrika Ruanda'ya insansız hava aracı limanı geliyor!

İngiliz mimar Norman Foster’ın öncülüğünde hayata geçirilmesi planlanan insansız hava aracı (drone) limanı, ilk olarak Afrika ülkesi Ruanda’da kurulacak.

İşte Gaziosmanpaşa'nın Master Planı!

Ünlü mimar Lord Norman Foster'ın mimarlık ofisi Foster&Partners'ın hazırladığı Gaziosmanpaşa master plan çalışmaları tamamlandı. Yaklaşık 4 milyon metrekare riskli alanın bulunduğu Gaziosmanpaşa, dönüşüm tamamlandığında nasıl olacak? İşte çalışmalar...

Gaziosmanpaşa Essenora projesi ile yeşilleniyor!

Dünyaca ünlü mimar Norman Foster 'in master planlarını hazırladığı Gaziosmanpaşa 'da dönüşüm yaşanıyor. Bu yeniden yapılanma, yeşil bir Gaziosmanpaşa 'nın oluşmasına da zemin hazırlıyor.

Essenora'nın yüzde 50'si yeşil alana ayrıldı!

Dünyaca ünlü mimar Norman Foster'in master planlarını hazırladığı İstanbul Gaziosmanpaşa'da 60 dönümlük şehir parkının yanındaki 21 dönümlük alanda yapımına başlayan Essenora projesininin yüzde 50'si yeşil alana ayrıldı.

Mexico City'ye çevreci havalimanı tasarlanıyor!

Dünyanın birçok ülkesinde genellikle çelik kullandığı mühendislik harikası binalar inşa eden mimar Norman Foster ve ekibi, şimdi de Meksika'nın başkenti Mexico City, çevreci bir havalimanı tasarlıyor.

Mexico City'ye 13 milyar dolarlık çevreci havalimanı!

Dünyanın birçok ülkesinde genellikle çelik kullandığı mühendislik harikası binalar inşa eden mimar Norman Foster ve ekibi, şimdi de Meksika'nın başkenti Mexico City için çevreci bir havalimanı tasarlıyor.

Gaziosmanpaşa Essenora Konutları'nda metrekaresi 5 bin 200 lira!

Wembley Stadyumu'nun dünyaca ünlü mimarı Norman Foster tarafından planları hazırlanan İstanbul Gaziosmanpaşa'deki en büyük konut projesi Essenora'da satışlar devam ediyor...

mimar Norman Foster Haberi

mimar Norman Foster

İngiliz mimar Norman Foster’ın öncülüğünde hayata geçirilmesi planlanan insansız hava aracı (drone) limanı, ilk olarak Afrika ülkesi Ruanda’da kurulacak.


Taşımacılık konusunda ekonomik bir alternatif sunan drone’ların acil kan ihtiyacı olan hastalar için kan ve tıbbi malzeme taşıması hedefleniyor. 100 kilometre uzağa kadar uçabilen drone’lar, karayolu bazlı teslimatlara kıyasla çok daha hızlı ve ekonomik olması nedeniyle tercih ediliyor. Ruanda hükümeti, teknolojik yatırımlara önem verdiklerini belirterek, 1994’te meydana gelen soykırım sonrası harap olan ülkenin, benzer yatırımlar sayesinde bugünkü halinden bile ileriye gideceğini...