29 / 03 / 2024

mimar pınar dinçer

mimar pınar dinçer

Mimar Şakir Babacan, sahibi olduğu Selkom Mimarlık'ı böyle tanımlıyor!

Eskişehir Bektaşpınar'ın yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi görev ve sorumlulukları çerçevesinde kırsal kesimde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekipler son olarak Tepebaşı İlçesi’ne bağlı Bektaşpınar Mahallesi’nde çalışmalarına hız verdi.

Prof.Dr. Ömer Dinçer İlkokulu yarın açılıyor!

Esenyurt Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesinde yapımı tamamlanan Prof. Dr. Ömer Dinçer İlkokulu’nda 9 Mart 2015 Pazartesi günü ilk ders zili çalıyor.

Işıl Dinçer Rönesans Gayrimenkul'den ayrıldı!

Işıl Dinçer Rönesans Gayrimenkul'de 2 yıla yakın süredir devam ettirdiği Genel Müdür Yardımcılığı görevinden ayrıldı. Dinçer daha önce TSKB, TSKB Real Estate Appraisal Company ve Harkap Mühendislik'te çalışmıştı.

Pınar Aylin Çeşme'ye taşındı!

Türk pop müziğinin sevilen sanatçısı Pınar Aylin, özel hayatıyla ilgili önemli gelişmelerin olduğunu belirterek İstanbul’dan Çeşme’ye taşındığını söyledi. Pınar Aylin 14 Şubat Sevgililer Günü etkinliği kapsamında Samsun'daydı.

Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

TOKİ tarafından yapımı tamamlanan TOKİ Prof. Dr. Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi gerçekleştirilen tören ile eğitime açıldı. Prof Dr. Ömer Dinçer okula kendi isminin verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Pınar Gökbayrak kimdir?

Mimar Pınar Gökbayrak kimdir? Pınar Gökbayrak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Pınar Gökbayrak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Pınar Gökbayrak'ın özgeçmişi...

Haluk Dinçer Ayvalık'taki Ayışığı Manastırı'nı satın aldı!

TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer ile eşi Suzan Sabancı, Ayvalık'taki Ayışığı Manastırı'nı müze yapmak için satın aldı. Ancak tarihi binayı vatandaşa açmak yerine mahkeme kararına rağmen kendilerine malikane yaptı..

Pınar Büyük Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pınar Büyük Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Yıldırım, Ali Genç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar'da engelliler için başvurular başladı!

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar'da engelliler için başvurular bugün başlıyor. 39 tane dairenin açık satışa sunulduğu projede satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri tarafından yapılacak.

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar engelli konut başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar engelli konut başvuruları başladı. Daire fiyatlarının 99 bin 89 TL ile 134 bin 865 TL arasında değiştiği projede konut satışları sadece en az yüzde 40 engelli vatandaşlara yapılıyor.

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ engelli kontenjanı!

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ engelli kontenjanı kapsamında 39 tane daire 99 bin 89 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar engelli konut satışı!

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar engelli konut satışı ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile yapılacak. Projede daireler 99 bin 89 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar'da 39 konut engellilere özel satılıyor!

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar konut projesi kapsamında bulunan 39 adet konut engellilere özel satılıyor. Projede dairelerin fiyatları 99 bin 89 TL'den başlangıç gösteriyor.

mimar pınar dinçer Haberi

mimar pınar dinçer


 


"Sinan'ın yaşadığı topraklarda, O'nun meslektaşı olmak gerçekten ağır sorumluluk. O yüzden Selkom'un sloganı "Tasarlanabilir Düşler, Yalın Tasarımlar... Bizler için."


Selkom Proje ile ilgili neler söylersiniz?


Mimar Şakir Babacan: 2000'li yıllarda; yirmi yıl süren mimarlık meslek hayatımın hemen hemen tamamını geçirdiğim şantiye alanlarının dinamik devinimi ile tasarım atölyelerinin dinginiliği arasında biryerlerde buldum kendimi.


Yeni bir yüzyıl başlıyordu. Geçen yüzyılda öğrendiklerimi yeni yüzyılda kalıcı imzalar haline dönüştürmeyi düşlüyordum artık. Selkom Proje fikri o günlerde doğdu ve gelişti. Mimar Özlem Dengiz Uğur ile 2003'de başladığımız bu yolculukta, Mimar Pınar Dinçer ve...