27 / 04 / 2024

Mimar Yasemin Yorulmaz

Mimar Yasemin Yorulmaz

Yapı ST’nin startını verdiği Koru Narlıdere’nin proje yöneticisi mimar Yasemin Yorulmaz, hedef kitleye yönelik çalıştıklarını belirtti, “Bu binayı rezidans kurgusuyla işleteceğiz, bir otele gittiğinizde aldığınız hizmet ne ise aynısını alacaksınız” dedi

Yasemin Şefkatli hayalindeki evi yaptıracak!

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğluyla evlenmeye hazırlanan mimar Yasemin Şefkatli kendi evini çizdi. Yakın zaman içerisinde evin iç yapımına da başlanacak. 

Mimar Yasemin Yorulmaz, Koru Narlıdere'yi anlattı!

Yapı ST’nin startını verdiği Koru Narlıdere’nin proje yöneticisi mimar Yasemin Yorulmaz, hedef kitleye yönelik çalıştıklarını belirtti, “Bu binayı rezidans kurgusuyla işleteceğiz, bir otele gittiğinizde aldığınız hizmet ne ise aynısını alacaksınız” dedi

Mimar Zeynep Yılmaz kızı Yasemin ile alışverişte!

Cemiyet hayatının önemli isimleri arasında yer alan mimar Zeynep Yılmaz, kızı Yasemin Ilıcalı ile beraber İstinyePark'da objektiflere takıldı.

Mimar Yasemin Masis Londra'da saray hayatı yaşıyor!

Eskidji Müzayede Evi ve Eskidji Gayrimenkul’ün sahibi Dikran Masis ile eşi Yasemin Masis'in Londra’da yeni satın aldığı malikane yabancı dekorasyon dergilerine konu oldu.

Dikran Masis ve Yasemin Masis İngiltere'den ev aldı!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden işadamı Dikran Masis ve mimar Yasemin Masis, İngiltere'nin Cotswolds bölgesinden ev aldı. Çift, evleri için 38 milyon 500 bin lira ödedi.

Ofist’ten yerleştiği mekana saygılı tasarım: MyGini Ofis!

İç Mimar Yasemin Arpaç ve İç Mimar Sabahattin Emir kuruculuğundaki Ofist tarafından tasarlanan myGini Ofis, Amerika’da kuruldu. San Francisco'nun finans bölgesinde yer alan 1858 yılında inşa edilmiş zarif, karakteristik, tuğla binaya yerleşmiş.  

Mimar Vedat Tek'in torunu Yasemin Sarı intihar etti!

Giritli Sırrı Paşa ile Türk edebiyat ve musikisinde değerli eserler bırakan Leyla Hanım’ın oğlu Osmanlı'nın ünlü mimarlarından Vedat Tek'in torunu Yağmur Yasemin Sarı intihar etti. 

Yasemin Masis'in Seyhan Park Residence çalışmaları sürüyor!

Mimar Yasemin Masis eşi Dikran Masis ile çıktığı Venedik tatili sonrasında soluğu Adana'daki Seyhan Park Residence projesinde aldı.

Yasemin Masis: 7 ev değiştirdik!

İç Mimar Yasemin Masis ille eşi Dikran Masis İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 4 katlı villalarında rahat bir yaşam geçiriyorlar. Yasemin Masis, ''Buraya gelene kadar 7 ev değiştirdik'' dedi.

Bell House, İngiliz kültürünü yansıtan detaylarıyla dikkat çekiyor!

İç Mimar Yasemin Arpaç ve İç Mimar Sabahattin Emir liderliğindeki Ofist tarafından yorumlanan İstanbul Gümüşsuyu’ndaki Bell House, İngiliz evsahibinin yaşam tarzını ve kültürünü yansıtan detaylarıyla dikkat çekiyor.

Ofist, Gümüşsuyu’ndaki Bell House'u tasarladı!

İç Mimar Yasemin Arpaç ve İç Mimar Sabahattin Emir liderliğindeki Ofist tarafından 100 yıllık tarihi kimliğine sadık kalınarak modern ve kullanıcı odaklı bir tasarım anlayışıyla yorumlanan İstanbul Gümüşsuyu’ndaki Bell House, İngiliz evsahibinin yaşam tarzını ve kültürünü yansıtan detaylarıyla dikka

Yasemin Arpaç kimdir?

2004 yılında Sabahattin Emir ile birlikte Beyoğlu Tünel’de Ofist’i kuran İç Mimar Yasemin Arpaç kimdir? Yasemin Arpaç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yasemin Arpaç..

Yasemin Masis'ten Seyhan Park Residence projesine teftiş!

Mimar Yasemin Masis, Dikran Masis'in yaptırdığı Seyhan Park Residence'ta teftişte bulundu. İnşaatın mimarisi; şirketin yönetim kurulu üyesi olan Yasemin Masis'e ait. Yasemin Masis 27 haftalık hamile.

Mimar Yasemin Yorulmaz Haberi

Mimar Yasemin Yorulmaz

Milliyet Gazetesi'nden Selen Deniz, Yapı ST’nin startını verdiği Koru Narlıdere’nin proje yöneticisi mimar Yasemin Yorulmaz ile röportaj yaptı. İşte o röportaj;

Öncelikle söyleşimize sizi ve firmanızı tanıyarak başlayalım?
Yasemin Yorulmaz, ODTÜ Mimarlık bölümünden 2002 yılında mezun oldum. Üç yıl Ankara’da mimarlık ofislerinde çalıştıktan sonra Katar’da İslam Sanatları Müzesi, Katar Ulusal Kongre Merkezi gibi dünyaca ünlü mimari projelerde görev aldım. Sekiz yıllık yurtdışı deneyiminden sonra İzmir’in ilk karma projesi olan Ege Perla’da yöneticilik yaptım. Şu anda da Yapı ST firmasında dizayn ve uygulama koordinatörü olarak çalışıyorum.

Yapı ST; taahhüt, gayrimenkul geliştirme, çimento ve hidroelektrik santrali çelik ekipmanlarının imalatını gerçekleştiren bir şirket; aynı zamanda da bir çok ulusal ve uluslararası firmaya anahtar teslim fabrika inşaatları da gerçekleştiriyor.

Biraz da Koru Narlıdere projesinden bahsedelim. Süreci...