19 / 04 / 2024

Mimarlık Haftası Etkinlikleri 2016

Mimarlık Haftası Etkinlikleri 2016

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Tunç Soyer Mimarlık Haftasını kutladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından Mimarlık Haftası sebebiyle gerçekleştirilen “Kent hakkı İzmir projeleri” konulu söyleşiye katıldı.

Mimarlık basittir, zor olan basiti yapmaktır!

YEM'de gerçekleştirilen Mimarlık Haftası etkinlikleri kapsamında mimarlık konusu mercek altına alınıyor. Mimarlık Haftası etkinlikleri 6 Ekim'e kadar devam edecek.

Dünya Mimarlık Günü etkinlikleri 2 Ekim'de başlıyor!

Yapı dünyasının 49 yıldır bilgi merkezi olan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü tüm dünyada geniş çevrelerce kutlanan ''Dünya Mimarlık Günü'' kapsamında bir dizi etkinlik düzenliyor.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

YEM’den Mimarlık Haftası'na özel etkinlikler!

Yapı dünyasının 48 yıldır bilgi merkezi olan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) ,her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü tüm dünyada geniş çevrelerce kutlanan “Dünya Mimarlık Günü” kapsamında 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında bir dizi etkinlik programına imza atıyor.

3. Uluslararası Mimarlık Bienali'nde mülteciler konusu ele alınacak!

Antalya III. Uluslararası Mimarlık Bienali etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek sempozyumda mimarlar, ‘mülteciler için ne yapabiliriz’ konusunu ele alacak.

Kırklareli'de mühendislik ve mimarlık haftası kutlandı!

Kırklareli'nde Mühendislik ve Mimarlık Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.Atatürk Anıtı'nda düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Dünya Mimarlık Haftası bugün T Buluşmaları'nda kutlanacak!

Şişecam Düzcam tarafından Dünya Mimarlık Haftası'nı kutlamak üzere bu yıl ikincisi düzenlenen ‘T Buluşmaları', bugün Harbiye'deki Askeri Müze'de gerçekleştirilecek.

Mimarlık Haftası başladı!

Her yıl ekim ayının ilk haftası kutlanan Mimarlık Haftası, Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen etkinlikle başladı.

N Habitat ve UIA Dünya Mimarlık ve Konut Günü'nün teması belirlendi!

Her yıl Ekim ayının ilk Pazartesi günü, Birleşmiş Milletler İnsan Yerleşimleri Programı (UN Habitat) ve Uluslararası Mimarlar Birliği‘nin (UIA) ortak ve paralel etkinlikleri olarak "Dünya Mimarlık ve Konut Günü" kutlanmakta.

Dünya Mimarlık Haftası 8 Ekim’de kutlanacak!

Şişecam Düzcam tarafından, Dünya Mimarlık Haftası’nı kutlamak üzere bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ‘T Buluşmaları’, 8 Ekim 2015, Perşembe günü Harbiye’deki Askeri Müze’de gerçekleştirilecek.

Tabanlıoğlu Mimarlık Londra Tasarım Haftası'na katıldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık aynı zamanda dünyanın en önemli sanatsal etkinliklerinden 2015 Londra Tasarım Haftası'nda boy gösterdi. Somerset House'da enstalasyonları sergilenen 10 tasarımcı arasına girdi.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri 2016 Haberi

Mimarlık Haftası Etkinlikleri 2016

MİMARLIK HAFTASI ETKİNLİKLERİNDE BU SEFER SÖZ KULLANICILARDAYDI


BİNALARIN KULLANICILARI #BENCEMİMARLIK DİYEREK ÇALIŞTIKLARI BİNALARI YORUMLADILAR


KULLANICILAR İÇİNDE ÇALIŞTIKLARI YAPILARI FONKSİYONEL OLARAK DEĞERLENDİRDİ

“MİMARLIK HAFTASI ETKİNLİKLERİ 5 GÜNDE 10 OTURUM, 

50 KONUŞMACI VE 2.000’İ AŞKIN KATILIMCI İLE SON BULDU”


Her yıl Ekim ayının ilk Pazartesi günü tüm dünyada kutlanan “Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.


Mimarlık odaklı bu özel hafta boyunca, YEM sahnesi farklı meslek alanlarından profesyonelleri ağırladı ve bu kez mimarlık, kullanıcıların gözünden mercek altına alındı.


Adliye Binaları, Engelsiz Tasarım, Eğitim Yapıları, Müzeler, Sağlık Yapıları, Turizm Yapıları, Kültür Yapıları, Yeniden İşlevlendirilen Yapılar, Medya Merkezleri ve Sinema ve Mimarlık gibi toplum...