28 / 03 / 2024

Mimsin TOKİ arasına yeni yol yapılıyor

Mimsin TOKİ arasına yeni yol yapılıyor

Büyükşehir Belediyesi, şehrin gelişime açık bölgelerinde yeni yollar açarak alternatif ulaşım imkanları sağlıyor. Bu amaçla Mimsin-TOKİ arasında yapılacak yol için ihale düzenlendi.

İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren geliyor! Bakan Uraloğlu yeni gelişmeyi açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu merakla beklenen Ankara ve İstanbul arası hızlı tren projesi ile ilgili olarak yeni gelişmeyi açıklayarak, proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Elazığ-Diyarbakır arasına hızlı tren geliyor!

Türkiye'de ulaştırma alanında çalışmalar tüm hızı ile sürüyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Elazığ-Diyarbakır arasına hızlı tren müjdesini verdi. 

81 ilde yaşayan herkesi yakından ilgilendiriyor! 18-29 yaş arasına 9 ay boyunca ödeme yapılacak! 

İş arayan vatandaşların yakından takip ettiği İŞKUR, 18-29 yaş arasına 9 ay boyunca ödeme yapıyor. İşte 81 ilde yaşayan herkesi ilgilendiren o detaylar...

Ulaştırma Bakanı açıkladı! İstanbul-Ankara arasına yeni otoyol projesi...

İstanbul ve Ankara arasına yeni otoyol geleceği duyuruldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun yaptığı açıklama kapsamında otoyolun nerelerden geçeceği de bellirlendi. İşte haberin detayları...

Bu yıl rekor beklenen ihracatta hedef ilk 10 ülke arasına girmek!

Türkiye'nin 1923'te 50,8 milyon dolarla başlayan ihracat yolculuğunda bu yıl hedefi 255 milyar dolar. TİM’e göre 2026'da 302 milyar dolarlık ihracata ulaşılarak, gelecek yıllarda ilk 10 ülke arasına girilecek.

‘Türkiye’yi ihracatta 10 ülke arasına çıkarmaya çalışıyoruz’

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, tüm çalışmalarını Türkiye'yi ihracatta ilk 10 ülke arasına çıkarma vizyonuyla yaptıklarını söyledi. Gültepe, "2026 bu hedef çerçevesinde ilk ciddi sınavımız olacak” dedi.

Aksa Enerji, Türkiye ile KKTC arasına denizaltı kablosuyla enerji köprüsü kuruyor!

Aksa Enerji, imzaladığı 15 yıllık ABD doları bazlı yeni sözleşmeyle Türkiye ile KKTC arasına enterkonnekte denizaltı kablosuyla elektrik hattı çekecek. Aksa Enerji, aynı sözleşme kapsamında KKTC’deki kurulu gücünü de 188 MW seviyesine çıkaracak.

İzocam yine sanayinin devleri arasına girdi!

İstanbul Sanayi Odası'nın hazırladığı  "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2021 listesi resmen açıklandı. İzocam yine Türkiye’nin dev sanayi kuruluşları arasına adını yazdırdı.

Bursa'da yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi!

Bursa Osmangazi'de yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi...

Aydın ile Denizli arasına yapılacak otoyol TBMM gündeminde!

Aydın ile Denizli arasına yapılacak otoyol meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Çal Mağarası'na seyir terası inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi; sarkıtları, dikitleri, deresi, şelaleleri ve göletleri ile yer altındaki "saklı cennet" olarak nitelendirilen Çal Mağarası’na, seyir terası inşa ediyor.

Mısır ve Sudan arasına demir yolu hattı projesi!

Mısır ve Sudan arasına kurulması planlanan demir yolu hattı projesi için anlaşmalar sağlandı. 650 kilometre uzunluğunda olacak projenin 3 yılda bitirilmesi planlanıyor.

ENKA İnşaat TEİD üyeleri arasına katıldı!

2010 yılında kurulan ve Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımıyla bugün 140’a yakın üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği TEİD'in üyeleri arasına ENKA İnşaat katıldı. 

Mimsin TOKİ arasına yeni yol yapılıyor Haberi

Mimsin TOKİ arasına yeni yol yapılıyor

50 m. genişliğinde, 2.7 km. uzunluğunda yol yapılacak. Büyükşehir Belediyesi, şehrin gelişime açık bölgelerinde yeni yollar açarak alternatif ulaşım imkanları sağlıyor. Bu amaçla Mimsin-TOKİ arasında yapılacak yol için ihale düzenlendi. 


Mimsin-TOKİ arasında araç trafiğini daha hızlı, güvenli ve konforlu hale getirecek olan 50 m genişliğe sahip 2.7 km.lik yolun tamamlanmasıyla Mimsin, Serkent ve TOKİ'ye alternatif ulaşım imkanı sağlanmış olacak. Bununla birlikte ağır tonajlı araçların yerleşim birimi dışından seyrini de sağlayacak olan yolun yapımını içeren ihaleye 6 firma katıldı. 


Yaklaşık maliyeti 2 milyon 389 bin lira olan ihaleye .katılan firmalar ve verdikleri teklifler de şu şekilde oluştu: Öztaşlar İnşaat 1 milyon 163 bin TL, Yusuf Kılıç İnşaat 1 milyon 850 bin TL, Gema İnşaat 1 milyon 984 bin TL. Yüceller İnşaat 2...