18 / 04 / 2024

Mine Kalpakçıoğlu evi

Mine Kalpakçıoğlu evi

TIME Halkla İlişkiler'in sahibi Mine Kalpakçıoğlu 15 yıl oturduğu Kandilli'deki villasından Ulus'ta, Boğaz manzaralı bir siteye taşındı.

İşte Mine Kalpakçıoğlu'nun Kandilli'deki muhteşem evi!

Mine Kalpakçıoğlu Sezai Taşkent’ten olan oğlu Kaan ile birlikte yaşadığı Kandilli sırtlarındaki dört katlı vilasının kapılarını Instyle Home’a açtı. İşte Mine Kalpakçıoğlu'nun muhteşem evi.

Eşref Hamamcıoğlu'nun serveti ne kadar? Eşref Hamamcıoğlu ne iş yapıyor?

Galatasaray’da başkan adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu, sarı-kırmızılı takımda 1994-1998 yılları arasında Galatasaray Mezunlar Evi Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Eşref Hamamcıoğlu, 2001 yılında ise Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 

Murat Başoğlu Gölköy'deki evini boşalttı!

3 yıl önce Bodrum'da öz yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz şekilde yakalanan Murat Başoğlu'na tepkiler kesilmiyor. Yeni sevgilisiyle Gölköy'de kirada oturan Başoğlu, evi boşaltmak zorunda kaldı.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun evi müze oluyor!

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Sivas Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki doğup büyüdüğü ev restore edilerek müze oluyor. Sivas Valisi Salih Ayhan; "İnşallah 2020'de bunu gerçekleştireceğiz." dedi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun evi müze olacak!

BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun doğup büyüdüğü Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki evi yaşayan müze olacak.

Kenan İmirzalıoğlu taş ev alacak!

Her sene tekne turu yapan Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti, bu yaz tatile gittikleri taş evi çok beğendikleri ve satın almak için bazı girişimlerde bulundukları öğrenildi

Zeynep Fadıllıoğlu'nun göz alıcı evi!

Zeynep-Metin Fadıllıoğlu çifti 17. yüzyıldan kalma tarihi bir taş evde oturuyor. İşte Zeynep Fadıllıoğlu'nun evi...

Mine Kalpakçıoğlu Ulus'a taşındı!

TIME Halkla İlişkiler'in sahibi Mine Kalpakçıoğlu 15 yıl oturduğu Kandilli'deki villasından Ulus'ta, Boğaz manzaralı bir siteye taşındı.

Kenan İmirzalıoğlu Marmaris'taki evini 5.5 milyon TL'ye sattı!

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Marmaris Selimiye’de 2 yıl önce aldığı evi sattı. 1 milyon 700 bin liraya satın aldığı araziyi İmirzalıoğlu bir iş adamına 5 milyon 500 bin liraya sattı.

İşte Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çiftinin Emirgan'daki villası!

Evlendikten sonra Cihangir'deki apartman dairesinden Emirgan'daki lüks bir villaya taşınan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın evi ilk kez görüntülendi.

Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir'deki evini 6 bin dolara kiraya verdi!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal’la evlendikten sonra Cihangir’de oturduğu evi boşaltıp, kiracı bulmak için emlakçıya vermişti. Daire Hollanda Konsolosluğu’nda çalışan birine 6 bin dolara kiraya verildi.

Mine Kalpakçıoğlu Kandilli'deki köşkünün bahçesini tarım alanına çevirdi!

Mine Kalpakçıoğlu, Kandilli'de oturduğu 4 katlı köşkünün arka bahçesinde organik tarım yapıyordu. Domates, maydonozla başladığı bu işi büyütmüş, küçük bahçesini bostana çevirmişti. Şimdi yetiştirdiği meyve ve sebzeleri yakınlarına hediye ediyor.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti Emirgan'a taşınacak!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti yeni oturacakları evi seçti. Kenan İmirzalıoğlu, evlendikten sonra Ezel dizisini kaleme alan yakın dostları Kerem Deren ile eşi Pınar Bulut’un Emirgan’daki Boğaz manzaralı iki katlı evine taşınacak.

Mine Kalpakçıoğlu Kanlıca'daki villasını 2 yılda bir yeniliyor!

Mine Kalpakçıoğlu, Kanlıca'daki 4 katlı villasını 2 yılda bir yeniden dekore ediyor. Bu sayede evindeki enerjinin tazelenip yenilediğine inanıyor.

Mine Kalpakçıoğlu evi Haberi

Mine Kalpakçıoğlu evi

TIME Halkla İlişkiler'in sahibi Mine Kalpakçıoğlu 15 yıl oturduğu Kandilli'deki villasından Ulus'ta, Boğaz manzaralı bir siteye taşındı. 

Mine Kalpakçıoğlu, oğlu Kaan Taşkent ile oturduğu 220 metrekarelik, 4 odalı yeni evi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Posta Gazetesi'nin haberine göre; Mine Kalpakçıoğlu ''Yıllarca Kandilli'de 4 katlı bir köşkte oturduktan sonra Ulus'a taşınmak 'köyden geldim şehre' gibi bir şey. Evimi Mimar Beyza Özer'e teslim etti''...