20 / 04 / 2024

mıpım 2014

mıpım 2014

Bu yıl 25'incisi düzenlenen gayrimenkul fuarı MIPIM Fransa'nın Cannes kentinde kapılarını açtı. Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı fuara, Türkiye Rusya ve Brezilya ile birlikte onur ülke olarak katıldı.

MIPIM 2014'de onur ülke Türkiye açılışı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan MIPIM kapılarını açtı. Türkiye fuarda Brezilya ve Rusya ile birlikte Onur Ülke olarak yer alıyor.

TK Emlak Yayın Group MIPIM 2014'te!

Türkiye'nin bu yıl ikinci kez " Onur Ülkesi " olarak seçildiği dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MİPİM 2014' te TK Emlak Yayın Group, yerini alıyor...

MIPIM 2014 kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan MIPIM kapılarını açıyor. Türkiye fuara Brezilya ve Rusya ile birlikte Onur Ülke olarak katılıyor.

MIPIM 20 bin ziyaretçi ağırlayacak!

MIPIM, 11-14 Mart tarihleri arasında Cannes'de düzenlenecek. Geçen yıl 28 Türk firmasının katıldığı fuarda Türkiye, bu yıl onur ülkesi unvanını Brezilya ve Rusya ile paylaşacak.

MIPIM 2014'te geri sayım başladı!

Gayrimenkul sektörünün en önemli fuarı MIPIM, 11-14 Mart 2014 arasında Fransa Cannes'de düzenlenecek. Alkaş'ın Türkiye Temsilciliği'ni yaptığı fuar uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacıları, konut sektörü ve belediyeleri bir araya getirecek...

Trump'ta MIPIM zirvesi!

Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan MIPIM' in 25'inci yılına özel düzenlenen davet iş dünyasını İstanbul'da bir araya getirdi...

Onur Ülkesi Türkiye'nin MIPIM hazırlıkları sürüyor!

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, Türkiye' nin sektörün marka fuarı MIPlM'de ikinci kez "Onur Ülkesi" olarak yer almasını çok anlamlı buluyorum dedi...

MIPIM 2014 11-14 Mart arasında gerçekleştirilecek!

Türkiye’nin mega – karma projesi Tema İSTANBUL’ un da yer alacağı MIPIM 2014 Fuarı 11 - 14 Mart tarihleri arasında Fransa' nın Cannes kentinde düzenlenecek...

Türkiye, MIPIM'de yeniden Onur Ülkesi olacak!

Türkiye, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen gayrimenkul fuarı MIPIM'de başarılı performansı sayesinde, gelecek yıl Rusya ve Brezilya ile beraber yeniden Onur ülkesi olacak...

Eyüp su kesintisi 29 Kasım 2014 son durum!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Mimarsinan mahallesinde basınç düşüklüğü nedeni ile 29 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Eyüp su kesintisi 29 Kasım 2014 saati!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Emniyettepe mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 29 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Eyüp su kesintisi 28 Kasım 2014 saatleri!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Defterdar ve Nişancı mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 28 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Eyüp su kesintisi 27 Kasım 2014 son durum!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin bazı mahallelerinde şebeke hattı arızası nedeni ile 27 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Topçular su kesintisi 26 Kasım 2014 saati!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesi Topçular mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 26 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Eyüp su kesintisi 26 Kasım 2014 saati!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesi Düğmeciler, Eyüp merkez ve İslambey mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 26 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Eyüp su kesintisi 25 Kasım 2014 saatleri!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Esentepe mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 25 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Eyüp su kesintisi 25 Kasım 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Esentepe mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 25 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Eyüp su kesintisi süresi 25 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin bazı mahallelerinde şebeke hattı arızası nedeni ile 25 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Eyüp su kesintisi 24 Kasım 2014 son durum!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Nişancı mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 24 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Eyüp su kesintisi 24 Kasım 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Nişancı mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 24 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Eyüp elektrik kesintisi 24 Kasım 2014!

24 Kasım 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

Eyüp su kesintisi süreleri 23 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Eyüp merkez mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 23 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

mıpım 2014 Haberi

mıpım 2014


Bu yıl 25'incisi düzenlenen gayrimenkul fuarı MIPIM Fransa'nın Cannes kentinde kapılarını açtı. 

Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı fuara, Türkiye Rusya ve Brezilya ile birlikte onur ülke olarak katıldı. 90 ülkeden katılımcılarının beklendiği ve 11-14 Mart talihleri arasında devam edecek fuarda gövde gösterisi yapan Türk inşaat firmaları, odalar ve mimarlık şirketleri yabancı ortaklıklar için görüşmelere başladı. İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar ve Başbakanlık Yatırım Ajansı Başkanı İlker Aya, yabancı yatırımcılarla Türk firmalar arasında köprü görevi göreceklerini belirtti. Türk gayrimenkul sektörünün dünyada ağırlığını daha çok hissettirir duruma geldiğini söyleyen Aya, "MIPIM fuarı bizim için son derece önemli. Bizim içerideki dinamik pazarımız, kentsel dönüşüm projelerimiz, yeni şehirleşme projelerimiz, yeni konut, yaşam alanları taleplerinin karşılanması talebi dünyada trend olan çevreci binalar açıkçası gayrimenkul...