17 / 04 / 2024

mipim 2016 fuarı

mipim 2016 fuarı

Piyalepaşa Gayrimenkul, dünyanın en büyük ve en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM’de katılımcılara Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’u tanıttı.

Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor paneli MIPIM 2016 Fuarı’nda!

‘Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor’ toplantı dizisinin, ‘Türkiye’deki Mega Projelere Mimari Bakış’ başlıklı son paneli, Fransa Cannes’da gerçekleşecek gayrimenkul fuarı MIPIM 2016’da Türk mimarların katılımıyla gerçekleşecek.

6 milyon insan ekmeğini inşaat sektöründen kazanıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM 2019 Fuarı'na katıldı. Bakan Kurum burada çok önemli açıklamalarda bulundu. 

Murat Kurum MIPIM 2019 fuarını gezdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, uluslararası MIPIM 2019 fuarına katılan ülkelerin çadırlarını ziyaret etti. MIPIM 2019 3 gün sürecek.

Türk müteahhitler dünyada ikinci sırada!

Cannes'da gerçekleştirilen MIPIM 2019 Fuarı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Türk müteahhitliğine baktığınızda Çin'den sonra ikinci sıradayız. Türkiye'de inşaat sektörü 6 milyon kişiye istihdam sağlıyor'' dedi.

ProPlan MIPIM'den yeni fırsatlarla döndü!

MIPIM 2018 Fuarı’nda uluslararası yatırımcılarla bir araya gelen ProPlan İnşaat Proje Yönetimi, 9. kez yer aldığı fuardan yeni fırsatlar ile döndü.

Boytorun Architects MIPIM 2018'de boy gösteriyor!

Boytorun Architects, 13-16 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleşen MIPIM 2018 fuarında ziyaretçilerini bekliyor..

Boytorun Architects MIPIM 2018'de!

Türkiye’nin farklı bölgelerinde pek çok kurumsal firmanın mimari ve iç mimari projelerine imzasını atan Boytorun Architects, MIPIM 2018 fuarında, farklı işlevlerdeki güncel projeleriyle yerini aldı.

Beyoğlu, MIPIM 2018 Fuarı'nda ilgi odağı oldu!

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG), 25 yatırımcı ve 25 proje ile MIPIM 2018 Fuarı'na damga vurdu. Beyoğlu’nun Galataport, Haliçport, Taksim 360, Okmeydanı, Piyalepaşa İstanbul ve Örnektepe projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

MIPIM'de şehirler yarışıyor!

Gayrimenkul sektörünün yoğun katılımıyla düzenlenen, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarlarından olan MIPIM 2018 Fuarı’nda İstanbul Çadırı açıldı. MIPIM, bu yıl "Dünyada Şehirlerin Haritası Değişiyor" mottosu ile gerçekleşiyor.

Emlak Konut GYO MIPIM 2018'de yatırım fırsatlarını anlattı!

Gayrimenkul sektörünün yoğun katılımıyla gerçekleşen, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarlarından MIPIM 2018 Fuarı’nda İstanbul Çadırı’nda yerini alan Emlak Konut GYO, yabancı yatırımcılarla buluştu.

Mehmet Özhaseki yarın MIPIM 2018 Fuarı'na katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kapılarını yarın açacak MIPIM 2018 Fuarı'na katılarak konuşma yapacak...

Gaziantep, MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak!

MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak Gaziantep, sanayi yatırımlarından sonra gayrimenkul yatırımlarıyla da yatırımcının ilgisini çekmeye hazırlanıyor. 

MIPIM Gayrimenkul Fuarı 13-16 Mart'ta!

MIPIM Gayrimenkul Fuarı 13-16 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek. MIPIM 2018'de 500'e yakın şehir ve ilçe temsil edilecek. 

Beyoğlu projeleri 1 trilyon dolarlık global şirketlerin radarına girdi!

MIPIM 2017 Fuarı dün başladı. Fuara katılan Beyoğlu Yatırımcılar Grubu’nun, değeri 20 milyar doları bulan projeleri, 1 trilyon dolarlık global şirketlerin radarına girdi

mipim 2016 fuarı Haberi

mipim 2016 fuarı

Polat markasının 60 yıllık tecrübesiyle Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından 800 milyon Dolar’lık yatırımla Beyoğlu’nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Cannes’te ikinci kez görücüye çıktı. 15-18 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından MIPIM’de yabancı yatırımcılarla bir araya gelen Piyalepaşa Gayrimenkul, mahalle kültürüne sahip çıkan ve Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul’u tanıttı.


MIPIM Fuarı katılımıyla ilgili konuşan Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel; “Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarları arasında yer alan MIPIM, ülkemizin tanıtılması ve nitelikli projelerimizin global pazarlarda duyurulması açısından önemli bir platform. Aynı zamanda uluslararası alanda marka bilinirliğinin artırılması için de iyi bir fırsat sunan MIPIM, Türkiye gayrimenkul sektöründeki oyuncuların yabancı yatırımcılarla birebir temaslarda bulunmasına da olanak tanıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul...