26 / 04 / 2024

MIPIM 2016

MIPIM 2016

İstanbul, Fransa'nın güneyindeki Cannes kentinde her yıl 21 bin gayrimenkul profesyonelini bir araya getiren dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM'e en büyük katılımını bu yıl gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

MIPIM fuarı kapılarını salı günü açıyor!

Fransa’da düzenlenen MIPIM fuarı, Salı günü kapılarını açıyor. İstanbul Çadırı bu yıl 600 metrekareye çıktı. Fuara firmaların yanı sıra belediyeler damga vuracak. Türkiye’deki yatırım fırsatları ve potansiyeli anlatılacak

MIPIM 2016’da Türkiye 15 şehirle temsil edilecek!

93 ülkeden gayrimenkul devleri kadar iddialı şehirlerin de katılacağı MIPIM 2016’da geçen yıl özellikle şehir katılımlarıyla uluslararası ilginin merkezine yerleşen Türkiye’nin bu yıl 15 şehirle temsil edilmesi bekleniyor.

Gayrimenkul sektörü dış pazara odaklanıyor!

Türkiye ekonomisinin en önemli büyüme motoru haline gelen inşaat ve gayrimenkul sektörü, dış pazara daha fazla odaklanıyor.

MIPIM 2016'da yeni projeler sergilenecek!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, Kentsel dönüşümün tartışmalı bölgesi Fikirtepe'de 'Yenitepe İstanbul' konut projesini geliştiren Nuhoğlu İnşaat da fuara katıldı. Fikirtepe'den MIPIM'e katılan tek firma olduklarını söyledi.

Balıkesir Gömeç Port'un imar çalışmaları yapılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Gömeç Port’ isimli ‘Gömeç Sahil Projesi’ MIPIM 2016 Fuarı’nda görücüye çıktı.Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, imar ve alt yapı çalışmaları yapıldığını söyledi.

Esas Gayrimenkul MIPIM Fuarı'nda projelerini tanıttı!

ESAS Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul, 15-18 Mart 2016 tarihlerinde 27'inci kez gerçekleştirilen MIPIM 2016'da yer aldı.

Kalebodur MIPIM'de dikkat çekti!

“Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor” toplantı dizisinin “Türkiye’deki Mega Projelere Mimari Bakış” başlıklı son paneli, Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM 2016 Fuarı’nda gerçekleştirildi.

Nurol GYO projelerini MIPIM 2016 Fuarı'nda tanıttı!

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ve alanında dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olan MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 2016’ya Nurol GYO da katıldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık MIPIM’den ödül ile döndü!

MIPIM 2016’daki standıyla başarılı çalışmalarını bu önemli küresel platforma yansıtan Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Astana Train Station projesi ise MIPIM AR Future Awards 2016’da Büyük Ölçekli Kentsel Proje dalında büyük ödüle layık görüldü.

Türkiye'ye MIPIM 2016 Fuarı'nda yabancı yatırımcıdan yoğun ilgi!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2016'ya Türkiye'den katılan belediyelere ve inşaat şirketlerine yoğun yabancı yatırımcı ilgisi olduğu gözlendi.

Lal Gayrimenkul Değerleme MIPIM Fuarı'na katıldı!

Lal Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş. dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olan ve sektörün öncülerini bir araya getiren MIPIM 2016’da açtığı stant ile yerini aldı.

MIPIM 2016, Türkiye'nin büyük gösterisine sahne oluyor!

MIPIM, kapılarını açtı. MIPIM 2016’ya 350 firma ve belediye ile katılan, toplam katılımcı sayısının ise 820’yi bulduğu Türkiye, uluslararası yatırımcının büyük ilgisiyle karşılaştı.

Cannes MIPIM 2016 Fuarı bugün başlıyor!

İstanbul görkemli maketi ile 4 gün MIPIM Fuarı'nda. İTO çadırında 21 bin gayrimenkul profesyonelini ağırlayacak.Cannes MIPIM 2016 Fuarı bugün başlıyor..

Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor paneli MIPIM 2016 Fuarı’nda!

‘Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor’ toplantı dizisinin, ‘Türkiye’deki Mega Projelere Mimari Bakış’ başlıklı son paneli, Fransa Cannes’da gerçekleşecek gayrimenkul fuarı MIPIM 2016’da Türk mimarların katılımıyla gerçekleşecek.

Antalya Green Hub projesi MIPIM'de görücüye çıkacak!

Yüksek Mimar Alper Derinboğaz tasarımı Antalya Green Hub masterplan projesi dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM 2016’da tanıtılacak. Fuarda, R08.D24 no'lu Antalya Büyükşehir Belediyesi stantında tanıtılacak.

Esas Gayrimenkul MIPIM 2016'da 24 projesini sergileyecek!

Sektörün önemli aktörlerinden Esas Gayrimenkul, Cannes'da düzenlenecek MIPIM 2016'da Türkiye'den 8, İngiltere'den 13 ve ABD'den 3 projesini yabancı yatırımcının ilgisine sunacak.

Iglo Architects, MIPIM Awards 2016 finallerinde!

Iglo Architects tarafından tasarlanan ICI Fabrika ve Yönetim Binası, mimarlığın Oscar’ı olarak kabul edilen MIPIM Awards 2016’da “Best Futura Project” kategorisinde finale kalma başarısını gösterdi.

MIPIM 2016 Haberi

MIPIM 2016

 İstanbul, Fransa'nın güneyindeki Cannes kentinde her yıl 21 bin gayrimenkul profesyonelini bir araya getiren dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM'e en büyük katılımını bu yıl gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen firmaları, en yeni projeleri, enerjisi ve potansiyeli ile MIPIM fuarında Türkiye rüzgarı estirecek.


İstanbul Ticaret Odası (İTO) da Cannes'da 89 ülkeden uluslararası gayrimenkul sektörü profesyoneline yaptığı İstanbul tanıtımını, Avrupa başkentleri ölçeğine taşıyacak. İTO, İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı'nın alanını bu yıl ikiye katlayarak 685 metrekareye yükseltti.


- İstanbul, Londra ve Paris çadırlarının arasında

Çadır, MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nın en prestijli noktasında yer alacak. İTO Başkanı İbrahim Çağlar'ın ekonomi gazetecileriyle bir araya geldiği sohbet toplantısında verdiği bilgiye göre, İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı MIPIM'de Londra ve Paris çadırlarının tam ortasında bulunacak.


İstanbul, kiralanan...