05 / 05 / 2024

mipim balıkesiri balıkesir mipime gidecek mi

mipim balıkesiri balıkesir mipime gidecek mi

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM’e Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de katılacak. Yatırımcıların buluşma noktası olan fuarda, Balıkesir’in enerji ve turizm projeleri tanıtılacak.

MIPIM 2018’de Balıkesir rüzgarı esti!

Uluslararası yatırımcıların, otel gruplarının ve fon yöneticilerin şehir planlamacıları ile buluştuğu dünyanın önde gelen fuarlarından MIPIM 2018’de Balıkesir rüzgârı esiyor.

Balıkesir Büyükşehir vizyon projeleri ile MIPIM’de!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Fransa’nın Cannes şehrinde kapılarını açan dünyanın en büyük gayrimenkul ve inşaat fuarı olan MIPIM'de yerini aldı.

Balıkesir Gömeç Port'un imar çalışmaları yapılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Gömeç Port’ isimli ‘Gömeç Sahil Projesi’ MIPIM 2016 Fuarı’nda görücüye çıktı.Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, imar ve alt yapı çalışmaları yapıldığını söyledi.

Balıkesir Avrupalı ve Ortadoğulu yatırımcılar tarafından ilgi gördü!

Mipim’de sergilediği projelerle Balıkesir’i yabancılara tanıtan Başkan Uğur, “Fuarda en çok Avrupalı ve Ortadoğulu yatırımcının ilgisini çektik” dedi. Büyük projeleri fonlar yakın takipte..

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi MIPIM'e çıkarma yaptı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 20 ilçe belediye başkanıyla birlikte Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen ve dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak kabul edilen "Uluslararası Gayrimenkul Fuarı"na (MIPIM) çıkarma yaptı.

TOKİ Balıkesir'de 2 bin 400 konutun temelini atacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Toplu Konut A.Ş eliyle 2400 konutun temelini atacak. MIPIM fuannda tanıttığı ve başlattığı projelerle adından söz ettiren Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'de ilk konut projesinin tanıtımını yaptı.

Balıkesir'in yeni prestij alanı: Yeni Karesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Toplu Konut A.Ş eliyle 2400 konutun temelini atacak. MIPIM fuarında tanıttığı ve başlattığı projelerle adından söz ettiren Ahmet Edip Uğur, Yeni Karesi'yi Balıkesir'in yeni prestij alanı olarak niteledi.

Büyük yatırımcıları Balıkesir'e çekeceğiz!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Fransa'daki gayrımenkul fuarı MIPIM'da görüşmelerin son derece verimli geçtiğini, kenti MIPIM'den dünyaya açtıklarını bildirdi.

Balıkesir Belediyesi 62 proje için 4 milyar euroluk yatırım yapacak!

Fransa'da düzenlenen ve dünyanın en büyük gayrimenkul fuarları arasında yer alan MIPIM'e ilk kez katılan Balıkesir Belediyesi, yatırımcıları kente yatırım yapamaya davet etti.

Ahmet Edip Uğur'dan Balıkesir'e 4 milyar Euro'luk yatırım müjdesi!

Görüşmelerin son derece verimli geçtiğini söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Fransa'da katıldığı dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'den şehre 4 milyar euroluk yatırımcı müjdesi ile döndü...

Balıkesir MIPIM'den dünyaya açıldı!

Balıkesir, Fransa Cannes'da MIPIM Gayrimenkul Fuarı'nda yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'i MIPIM'den dünyaya açtıklarını bildirdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi MIPIM Fuarı'na stant açtı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Fransa'nın Cannes kentinde bu yıl 26.'sı düzenlenen MIPIM Gayrimenkul Fuarı'nda dev yatırımcılarla buluştu. Başkan Ahmet Edip Uğur, yatırımcıları fuar dönüşü Balıkesir'e davet etti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ilk kez MIPIM'e katılacak!

10-13 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Cannes kentinde 26’ncısı düzenlenecek dünyanın en önemli gayrimenkul fuarları arasındaki MIPIM Fuarı’na Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de katılacak..

mipim balıkesiri balıkesir mipime gidecek mi Haberi

mipim balıkesiri balıkesir mipime gidecek mi

FRANSA’nın Cannes kentinde gerçekleşecek MIPIM Gayrimenkul Fuarı 10-13 Mart tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açacak. Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren yatırımcıların buluştuğu fuarda bu yıl şehirler de tanıtılacak. Fuarda Türkiye’den, İstanbul , Ankara, Antalya ve Balıkesir olmak üzere pek çok şehir, vitrinlerindeki en son projelerini tanıtacak. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’ i MIPIM’ de, lojistik, yenilenebilir enerji ve turizm projeleri ile ön plana çıkartacağını dile getirdi.


LOJİSTİK KÖY KURULACAK

Balıkesir’in, İstanbul, Bursa ve İzmir illerinin köşelerini oluşturduğu var sayılan üçgenin tam ortasında bulunduğunu belirten Başkan Uğur, geliştirilen projeler ile önümüzdeki yıllarda şehrin sanayi ve lojistik merkez haline gelmesi beklediklerini söyledi. Balıkesir’ in Marmara Denizi’ ne kıyısı olan ilçelerinden olan Bandırma ilçesinin bu konuda umut vaat ettiğini dile getiren Uğur, “...