28 / 03 / 2024

MIPIM Fuarı 2015

MIPIM Fuarı 2015

15-18 Mart 2016 tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek olan fuar, dünyanın en büyük gayrimenkul yatırımcılarının, markalaşmış ve markalaşmaya kararlı yatırım şehirlerinin gövde gösterisine sahne olacak.

Ergün Turan MIPIM Fuarı'nın açılışına katıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Fransa’nın Cannes şehrinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek gayrimenkul sektörünün en büyük organizasyonu olan MIPIM fuarının açılışına katıldı.

MIPIM 2015 Fuarı kapılarını bugün açtı!

Türkiye'den 21 firmanın katıldığı MIPIM 2015 Fuarı kapılarını bugün açtı. Bu yıl 26'sı düzenlenen fuara firmaların yanı sıra belediyeler de katıldı..

Şehirlerimiz Londra ve Paris'le yarışacak!

Türkiye bu yıl MIPIM'e 21 firma ve 1.200 metrekarelik dev alanla damga vuracak. JLL Türkiye Başkanı Alkaş, "Dünyanın yatırımını çekmek için yola çıkıyoruz. Şehirlerimiz Londra ve Paris'le yarışacak" dedi.

MIPIM Fuarı'nda İTO Çadırı'nda İstanbul dev maketten canlı izlenecek!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM için geri sayım başladı. Bu yılki fuarda, Rusya içinde bulunduğu darboğaz nedeniyle yerini koruyamayınca Türkiye Rus çadırını aldı..

MIPIM Fuarı'nın 26'ıncısı 10-13 Mart'ta gerçekleşecek!

10-13 Mart'ta Cannes'da düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM için geri sayım başladı. İstanbul Çadırı kurulacak fuara Türkiye'den 600'ün üzerinde katılımcı bekleniyor...

MIPIM Fuarı 10 Mart'ta Cannes'da başlayacak!

10-13 Mart'ta Cannes'da düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM için geri sayım başladı. İstanbul Çadırı kurulacak fuara Türkiye'den 600'ün üzerinde katılımcı bekleniyor. Fuarda hem şehirler hem de gayrimenkul projeleri tanıtılacak.

MIPIM Fuarı 7-8 Eylül'de!

Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek MIPIM fuarının ana teması “Yeni Dünya: Yeni Dönem, Yeniden Bir araya Gelme Zamanı” şeklinde belirlendi. 7-8 Eylül'de gerçekleştirilecek olan MIPIM Fuarı'na 10 bin gayrimenkul sektör lideri katılım gösterecek.

Emlak Konut'tan global ölçekli atak!

Expo Turkey By Qatar ve Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM fuarına katıldıklarını söyleyen Emlak Konut Genel Müdürü Gedikli, "Kendimizi ve ülkemizi en iyi şekilde anlatabileceğimiz platformlarda yer almaya özen gösteriyoruz" dedi...

Dijital şehirler geliyor!

Bu yıl ‘Geleceği Etkilemek’ temasıyla Fransa’nın Cannes kentinde 30’uncu kez gerçekleştirilen MIPIM fuarına 26 bin gayrimenkul profesyoneli katıldı. Açılışa katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, fuarda 1 milyon kartvizitin el değiştirdiğini söyledi.

Murat Kurum MIPIM 2019'da yabancı yatırımcılarla bir araya geldi!

ALKAŞ’ ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü MIPIM Fuarı 12-15 Mart tarihleri arasında 26.000’den fazla profesyoneli bir araya getirdi. Bu sene 30’uncu kez kapılarını açan fuar, toplam 21 bin 500 metrekarelik bir alanda gerçekleşti.

Göbeklitepe’nin maketine Cannes’da büyük ilgi!

Hazırladığı mimari maketlerle dünya çapında ses getiren çalışmalara imza atan RJ Models, yapımı 1.600 saat süren Göbeklitepe’nin maketini Cannes’da gerçekleşen MIPIM Fuarı’nda ilk kez sergiledi. 

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

RJ Models, Göbeklitepe’nin maketini MIPIM’de sergileyecek!

Hazırladığı mimari maketlerle dünya çapında ses getiren çalışmalara imza atan RJ Models, MIPIM Fuarı’nda Göbeklitepe’nin maketiyle yer alacak.

MIPIM, 2019’da İstanbul’da!

Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360 öncesi gerçekleştirilen toplantıda bazı açıklamalar yapan Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, MIPIM Fuarı'nın 2019’da İstanbul’da yapılacağını söyledi.

Tahincioğlu 2 projesi ile MIPIM 2018 Fuarı'nda!

Tahincioğlu,MIPIM Fuarı’ndaki yerini bu sene de aldı. Tahincioğlu, Nidapark Bomonti ve Nidakule Finans Merkezi projelerini fuarda görücüye çıkardı...

Türk inşaat sektörü dünyayla rekabet ediyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Türk inşaat sektörünün dünyayla rekabet edebilecek sektörlerin başında geldiğini belirterek MIPIM Fuarı'nın bu açıdan önemli olduğunu söyledi.

Taksim 360'a talep yağdı!

Çalık Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Gonca Özgül, MIPIM Fuarı'na Taksim 360 projesiyle katıldıklarını söyledi. Özgül "MIPIM Fuarı'nda ilk kez sergilenen 24 metrekarelik dev maketimizin de bulunduğu standımız ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı" dedi.

Türkiye gayrimenkul sektöründe dünya standartlarında!

28'incisi düzenlenen MIPIM Fuarı'na katılan Projebeyaz Gayrimenkul ve Helis Yapı'nın patronları fuarı değerlendirdi. Fuar, şirketler arasında yeni, güçlü ve istikrarlı iş bağlantıları kurulmasını sağladı.

Türkiye'den MIPIM'de proje şovu!

Bu yıl düzenlenen MIPIM fuarında Türkiye'deki projeler boy gösterdi. Fuarda tanıtılan projeler yatırımcılardan tam puan aldı.

MIPIM Fuarı 2015 Haberi

MIPIM Fuarı 2015

15-18 Mart 2016 tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek olan fuar, dünyanın en büyük gayrimenkul yatırımcılarının, markalaşmış ve markalaşmaya kararlı yatırım şehirlerinin gövde gösterisine sahne olacak. 17 bin 700 metrekarelik alandaki gayrimenkul şovunda toplamda 21 bin 400 katılımcı yer alacak. 94 ülkeden, 4 bin 800 yatırımcı, 3 bin 600 CEO, 3 bin 500 geliştirici, 2 bin 400 yerel yönetim ve 370 siyasi liderin yer alacağı şovda stant ile temsil edilecek kuruluş sayısı ise 2 bin 450 olacak. Fuarın Türkiye’nin çekiciliğini ortaya koyan bir platform olacağına dikkat...