25 / 04 / 2024

MIPIM Fuarı başlangıç tarihi

MIPIM Fuarı başlangıç tarihi

10-13 Mart'ta Cannes'da düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM için geri sayım başladı. İstanbul Çadırı kurulacak fuara Türkiye'den 600'ün üzerinde katılımcı bekleniyor. Fuarda hem şehirler hem de gayrimenkul projeleri tanıtılacak.

Japonya'da konut başlangıçlarında üst üste düşüş! 

Açıklanan rakamlara göre Japonya'da konut başlangıçları 2023'ün Aralık ayında analistlerinin beklentileri doğrultusunda üst üste 7. ayda da yıllık bazda düşüşüne devam etti. İşte konu ile ilgili detaylar...

ABD'de konut başlangıçları beklentilerin üzerine çıktı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre ülkede konut başlangıçları, geçen sene Aralık ayında yüzde 4,3 azalışla 1 milyon 460 bine gerilemesine karşın, piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2020 yılından bu yana en güçlü başlangıcını yaptı!

İngiliz konut piyasası 2024'ün başında yeniden canlanma sinyalleri verirken ortalama konut fiyatları 2020 yılından bu yana yıla en güçlü başlangıcını yaptı.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

ABD'de konut başlangıçları ekimde beklentilerin üzerinde gerçekleşti...

ABD'de konut başlangıçları, ekim ayında yüzde 1,9 yükselişle 1 milyon 372 bine yükselerek piyasa beklentilerini geride bıraktığı açıklandı. İşte haberin detayları...

TOKİ, Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardı! Arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı; Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardığını duyurdu. Kentte satışa çıkarılan arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL oldu.

ABD'de konut başlangıçları Eylül'de yüzde 7 arttı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Eylül ayında yüzde 7 artış göstererek, 1 milyon 358 bine yükselmesine rağmen piyasa beklentilerinin altında kaldı.

EYT tablosunda önemli değişiklikler yapıldı! 1999-2005 arası sigortalı başlangıcı olanlar için süreç 1 yıl!

Son dönemlerde Türkiye'nin ana gündem maddelerinden biri olan EYT yasası şimdi yeni düzenlemeleri beraberinde getiriyor. 9 Eylül 1999 öncesinde sigortalılık başlangıcı olan bireyler ve bu tarihten önce sigorta başlangıcı yapmış olanlar için emeklilikte yeni bir dönemin kapılarını açtı.

ABD'de konut başlangıçları Haziran 2020'den bu yana en düşük seviyeye indi!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Ağustos ayında yüzde 11,3 azaldı ve 1 milyon 283 bine geriledi. Söz konusu rakamlar Haziran 2020'den bu yana görülen en düşük rakamlar...

ABD'de konut başlangıçları Haziran'da yüzde 8 azaldı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan istatistiklere göre, ABD'de konut başlangıçları Haziran ayında yüzde 8 azalışla 1 milyon 434 bine düşerek piyasa beklentilerinin altında gerçekleşti.

Mercedes'te fiyatlar çıldırdı: O modelin başlangıç paketi bile 3 milyon 504 bin 500 TL

Mercedes'te 2023 Temmuz fiyatları belli oldu. Artan otomobil fiyatları karşısında vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı. Mercedes'in o modelin başlangıç paketi bile 3 milyon 504 bin 500 TL oldu. İşte detaylar...

Öğretmenlerin Eylül Dönemi Seminer Çalışmaları Başlangıç Tarihi Açıklandı: 4 Eylül 2023!

2023 2024 eğitim öğretim yılı için öğretmenlerin eylül dönemi seminer çalışmalarının başlangıç tarihleri merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı 2023 2024 eğitim öğretim yılında bu konu ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte öğretmenlerin Eylül dönemi seminer başlangıç tarihi…

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

Türkiye’nin dijital gayrimenkul uzmanı Arsago, doğada yeni nesil yaşam ve yatırım alanları oluşturmaya devam ediyor. Arsago, şehir hayatından uzaklaşarak doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyen yatırımcılara hizmetlerine devam ediyor.

MIPIM Fuarı başlangıç tarihi Haberi

MIPIM Fuarı başlangıç tarihi

Bu yıl 26'ıncı kez gerçekleşecek gayrimenkul fuarı MIPIM'in Türkiye için geçmiş yıllara kıyasla daha verimli geçmesi bekleniyor. Fransa Cannes'da 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda 300 metrekarelik İstanbul Çadırı kurulacak. Çadırın içinde 96 metrekarelik dijital İstanbul maketi ve İstanbul projeleri sergilenecek, kentin yaşamı canlı yansıtılacak. Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı fuara Türkiye'den 600'ün üzerinde katılım bekleniyor. Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, özellikle şehirler düzeyinde ilk kez bu kadar yüksek bir ilginin olduğunu vurguladı. Başta İstanbul, Ankara, Antalya ve Balıkesir olmak üzere pek çok şehir, vitrinlerindeki en son projelerle global yatırımcüarla bir araya gelmeyi planlıyor. 



YABANCILARLA İLİŞKİ GELİŞECEK


MIPIM'de ilk kez 2 yü üst üste Onur Ülkesi seçilen Türkiye'ye, uluslararası yatırımcüarının büyük ilgi gösterdiğini vurgulayan Aközer, "MIPIM'de Türkiye'yi her yü giderek daha çok...