27 / 04 / 2024

mıpım gayrimenkul fuarı

mıpım gayrimenkul fuarı

Dünyanın önde gelen fuarları bu yıl Koronavirüs nedeniyle açılmadı. Virüs nedeniyle ileri tarihli fuarlar dijital fuarcılık dönemine başladı. İlk dijital fuar duyurusunu MİPİM yaptı. Duyuruya göre evler görücüye internet üzerinden çıkacak.

MIPIM Gayrimenkul Fuarı 13-16 Mart'ta!

MIPIM Gayrimenkul Fuarı 13-16 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek. MIPIM 2018'de 500'e yakın şehir ve ilçe temsil edilecek. 

MIPIM'de gayrimenkul teknolojileri rüzgarı esti!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, MIPIM'de gerçekleşen gayrimenkul fuarı ile ilgili bilgiler verdi. Gönden, ‘’ MIPIM’de Gayrimenkul Teknoloji Girişimi Rüzgarı’' konusunu anlattı.

MIPIM Türkiye Fuarı ertelendi!

Bu yıl Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan MIPIM Türkiye organizasyonunun ileri tarihe ertelendiği açıklandı. MIPIM'de bu yıl Türk inşaat sektörünün önde gelen birçok şirketi de boy göstermeyecek.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 4 projeyle MIPIM’e katılacak!

Ordu, yeni altyapı ve turizm yatırımlarını Avrupa’ya tanıtacak. Fransa’da düzenlenen gayrimenkul fuarı MIPIM’e 4 projesiyle katılacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yurt dışından da yatırımcı bekliyor.

Ordu'daki mega projeler Cannes'da tanıtılacak!

Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılmasıyla Arap akınına uğrayan Ordu’da arazi fiyatları 1’e 10 arttı. Kent şimdi de Cannes'da mega projelerini Avrupalı yatırımcılara tanıtacak.

MIPIM 2016 Gayrimenkul Fuarı 15 - 18 Mart'ta!

Türkiye, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak kabul edilen MIPIM’e iddialı hazırlandı. Fuara, başta hükümet üyeleri olmak üzere 850 katılımcıyla gidilecek. Fuar 15 - 18 Mart arasında gerçekleşecek.

MIPIM için geri sayım başladı!

15-18 Mart 2016 tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek olan fuar, dünyanın en büyük gayrimenkul yatırımcılarının, markalaşmış ve markalaşmaya kararlı yatırım şehirlerinin gövde gösterisine sahne olacak.

Balıkesir, MIPIM 2015 Fuarı'nda tanıtılacak!

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM’e Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de katılacak. Yatırımcıların buluşma noktası olan fuarda, Balıkesir’in enerji ve turizm projeleri tanıtılacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi MIPIM'e katılacak!

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM’e Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de katılacak. Yatırımcıların buluşma noktası olan fuarda, Balıkesir’in enerji ve turizm projeleri tanıtılacak.

MIPIM Fuarı 10 Mart'ta Cannes'da başlayacak!

10-13 Mart'ta Cannes'da düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM için geri sayım başladı. İstanbul Çadırı kurulacak fuara Türkiye'den 600'ün üzerinde katılımcı bekleniyor. Fuarda hem şehirler hem de gayrimenkul projeleri tanıtılacak.

MIPIM Gayrimenkul Fuarı'na Türkiye'deki firmalardan yoğun ilgi!

26. defa düzenlenecek olan dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM, 10-13 Mart tarihleri arasında Fransa Cannes’da gerçekleştirilecek. Türkiye’den 600’ün üzerinde katılım olması beklenen MIPIM 2015’e katılan şehir ve firma sayısı giderek artıyor.

MIPIM'de giriş ücretlerinden 340 milyon euro gelir elde edildi!

Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilen dünyanın en büyük emlak fuarlarından MIPIM'de, giriş ücretlernden toplam 340 milyon euro kazanç sağlandı...

NEF, MIPIM Fuarı’nın kapanışına da damgasını vurdu!

Cannes’da gerçekleştirilen MIPIM Gayrimenkul Fuarı’nın açılış gecesine sponsor olan Türk gayrimenkul markası NEF, MIPIM’ın geleneksel kapanış basın toplantısında 20 bin 500 katılımcıyı temsilen dünya basınının karşısına çıktı

Mehmet Even: Zorlu Levent Ofis’te yüksek hız sunuyoruz!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Even, “Günümüzde yüksek hızla işlerimizi yapmamız gerekiyor. Yüksek verimlilik için yüksek hıza ihtiyacımız var. Zorlu Levent Ofis’te yüksek hız sunuyoruz” dedi

Pınarhisar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Pınarhisar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de 3 milyon 675 bin 400 TL sermaye bedeli ile Sami Erbaş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 34 milyon 286 bin 744 TL sermaye bedeli ile Fettah Kadıoğlu tarafından açıldı.

Gürses Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürses Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Gürses tarafından kuruldu.

Türel Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Türel Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Türel tarafından kuruldu.

Mini Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mini Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli iel Yusuf Akhan, Duygu Erdeğer ve Esin Uskun ortaklığında kuruldu.

Ty Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ty Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hancı tarafından kuruldu.

Hak Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hak Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Alper Köse ve Şeyma Pala ortaklığında açıldı.

Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Optylon Krea,Lda tarafından kuruldu.

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Fikriye Sun tarafından kuruldu.

Asel Dağıtım Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Asel Dağıtım Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gündede tarafından kuruldu.

İkizlerevim Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

İkizlerevim Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. İkizlerevim Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi’nin merkez nakli Ataşehir’de yapıldı. 

Ego Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ego Yatırım Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli  ile Semih Kahraman tarafından kuruldu.

Dvt Group Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Dvt Group Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Dovletmyrat Jumadurdyyev tarafından kuruldu.

mıpım gayrimenkul fuarı Haberi

mıpım gayrimenkul fuarı

Küresel salgın haline gelen Koroma Virüs, dijital dönüşümü hızlandırdı. Her alanda hayatımızı etkileyen bu dönüşümden fuarlar da nasibini aldı. Bu yıl dünyanın önde gelen birçok fuarı Korona Virüs nedeniyle gerçekleşemedi. Birçoğu ise fuar tarihini ileri bir zamana erteledi. Ancak hızla yayılan ve hala dünya genelinde kontrol altına alınamayan virüs nedeniyle ileri tarihli fuarlar da riske girdi. Bu durum dijital fuarcılık dönemini başlattı. İlk dijital fuar duyurusunu da MİPİM yaptı.

EVLER GÖRÜCÜYE NET’TEN ÇIKACAK

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre; her yıl Fransa’nın Cannes şehirnde gerçekleşen ve bu yıl kapılarını koronavirüs nedeniyle 25 Mart’ta 2020’de açamayan dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarı MIPIM’de tarih 2-5 Haziran’a ertelemişti. Ancak dünya genelinde virüsün hala kontrol edilememesine karşı MIPIM yönetimi yeni bir adım attı. Fransa’dan 2020 katılımcılarına gelen mailde...