24 / 04 / 2024

mıpım türkiye

mıpım türkiye

Geçtiğimiz yıl Türk gayrimenkul sektörü tüm bileşenleriyle farklılık, yenilik, sürdürülebilir bir gelecek ve ortak yarar adına RE360’ta bir araya geldi.

Türkiye, MIPIM’de şehirlerinin potansiyelini ön plana çıkardı!

Türkiye, Fransa’nın Cannes kentinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen MIPIM’de, şehirlerini öne çıkardı. Türkiye pavilyonunda şehirlere ait projeler sergilendi. Temsilciler, ‘İstanbul Çadırı’nda sunulan kent maketinin ilgi gördüğünü belirtti.

Vadistanbul'un ofisleri MIPIM'de sergilendi!

ARTAŞ, Aydınlı ve Invest İnşaat'm ofislerini satın almak ve daha sonra kiralamak ortaklığında inşa edilen Vadistanbul da MIPIM'de yerini alan projeler arasındaydı. Vadistanbul'un 'Bulvar' etabı uluslararası arenada sergilendi.

Yabancı fonların Türkiye ilgisi MIPIM 2015 ile arttı!

MIPIM'de atağa geçen Türk şehirlerini, firmalar da takip etti. Yeni projelerini satışa çıkaran firmalar, fonların ilgisini çekti.

Menderes Türel: Hollywood platoları gibi yapılar inşa edeceğiz!

Türkiye'den birçok belediye, dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM'de boy gösteriyor. Türel: "Hollywood platoları gibi yapılar inşa edeceğiz. Antalya gerçek anlamda bir sinema şehri olacak" dedi.

Belediyeler milyar dolarlık projelerle MIPIM'de!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, 15 ilçe belediye başkanı ile fuara katıldıklarını ve kentte gerçekleştirmeyi planladıkları 60 proje için yatırımcılara çağrı yaptıklarını söyledi.

Gayrimenkul fuarı MIPIM bugün başlıyor!

Gayrimenkul fuarı MIPIM'de; İstanbul, Ankara, Antalya ve Balıkesir vitrine çıkacak. Türkiye, 10-13 Mart tarihleri arasında Fransa Cannes'da düzenlenecek MIPIM'e damga vurmaya hazırlanıyor.

BIG projelerini 10 milyar TL yatırımla dünyaya tanıtacak!

10 milyar TL proje değerine sahip Beyoğlu yatırımcıları, “Beyoğlu Investors Group” adı altında bir araya geldi. Yatırımcılar BIG markasıyla Fransa-Cannes’da gerçekleşecek MIPIM'de ilk adımlarını atacak.

Vadistanbul MIPIM Fuarı'na katılacak!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak nitelendirilen MIPIM Fuarı, Fransa'nın Cannes kentinde 10-13 Mart 2015 tarihlerinde kapılarını açıyor. Vadistanbul da fuardaki yerini alacak.

MIPIM 2013, 12-15 Mart tarihleri arası Cannes'ta yapılacak!

12-15 Mart tarihleri arası gerçekleşecek olan MIPIM 2013 fuarı, Türkiye’yi Onur Ülke olarak seçti..

Türkiye’de ev ne zaman alınır?

Türkiye’de konut sorunu toplumsal bir krize dönüşmüş durumda. Kiracı ve ev sahipleri arasındaki anlaşmazlık artarken, konuta erişim de zorlaşıyor. Peki konut almak, yatırım yapmak için uygun zaman mı? Türkiye’de ev ne zaman alınır? İşte cevapları…

Türkiye’nin inşaat endüstrisindeki konumunu güçlendirecek stratejik adım!

İnşaat teknolojilerinde yaptığı inovasyonlar ile inşaat profesyonellerinin çözüm ortağı olan Hilti, 2023 yılında ileri teknoloji birçok ürünü ve dijital çözümü Türkiye’ye kazandırarak inşaat projelerinde yeniliklere öncülük etmeye devam ediyor. 

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Türkiye yüksek hızlı tren ağıyla şehirleri birbirine bağlıyor: Hangi illere yeni hatlar geliyor?

Yüksek hızlı tren ağı 41 şehri kapsayacak şekilde genişletilecek. Resmi duyurunun ardından ulaşımda yaşanan bu gelişme tüm Türkiye’ye duyuruldu. İşte bu gelişmeyi bekleyen iller ve oluşturulması planlanan YHT hatları ve süresi hakkında detaylar haberin devamında yer alıyor...

Dikkat! Dikkat! Kurban Bayramı'nda hava böyle olacak! Tüm Türkiye bu bayramda bir ilki yaşayacak!

Kurban Bayramı tatili için herkes heyecanla beklerken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama tüm Türkiye'yi şaşırttı. Bayram tatili süresince ülkede bir ilk yaşanacak. İşte meteorolojinin yaptığı açıklamalar...

Kahve markası Tchibo'dan yatırım! Türkiye'yi merkez yapıyor!

Alman perakende ve kahve titanı Tchibo, Türkiye'deki yatırımlarını yeni bir enerjiyle yoğunlaştırmaya başladı. Marka, Türkiye'yi kahve sektörünün kalbinde konumlandırmayı hedeflerken, paketleme süreci için iş birliği fırsatlarına gözünü dikti.

Türkiye ilk 3 ayda en çok hangi ülkelere ihracat yaptı?

Türkiye İhracatçılar Meclisi, (TİM) Türkiye’nin en çok ihracat yaptığı ülkeleri listeledi. Elde edilen bilgiler kapsamında, Türkiye'nin ilk çeyrekte ülkeler bazında yaptığı ihracat 54.3 milyar dolara çıkarken, en fazla dış satım 4.9 milyar dolarla Almanya'ya gerçekleştirildi.

Togg sonrası kritik adım! Türkiye'de bir ilk

Togg'un T10X modelinin seri üretim bandından indirilmesinin ardından Türkiye kritik bir adım daha geliyor. Türkiye'nin ilk batarya fabrikasının temeli Bursa'da atılacak. İşte tüm detaylar...

Türkiye'nin kredi notu teyit edildi! Görünümü negatife çevirdi

S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak onaylarken görünümünü ise 'durağan'dan 'negatif'e revize etti. Foreks Haberin araştırmasında ön görü görünüm notun değişmeyeceği şeklinedydi. S&P Global'in dolar öngörüsü ise bu sene bitiminde 24 TL oldu.

Kahramanmaraş depremleri sonrası tüm Türkiye alarmda! Bina güçlendirme ve prefabrik ev yapımı talepleri katlandı!

Tüm Türkiye’yi yasa ve üzüntüye boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından deprem testi ve bina güçlendirme talepleri arttı. Taleplerin yarıdan fazlası İstanbul’dan gelirken, prefabrik ev yapımı taleplerinin de yüzde 488 oranında artış gösterdiği belirtildi.

Bu fiyatlar izdiham yaratır! Tüm Türkiye'de fiyatlar indi! Sepetler peş peşe dolacak! Tarım Kredi 17 Şubat kataloğu

Tarım Kredi şubat ayı aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu fiyatlar izdiham yaratır! Tüm Türkiye'de fiyatlar indi! Sepetler peş peşe dolacak! Tarım Kredi 17 Şubat kataloğu fiyat listesi...

Türkiye kenetlendi yaraları sarıyoruz! Bir destekte Baykar'dan

Türkiye'yi yasa boğan Güneydoğu Anadolu bölgesinde yaşanan depremin akabinde Adeta tüm Türkiye'nin birlik olduğu yaraları sarmaya çalıştığı vahim olayda Baykar gibi yerli şirketler de bölgeye yardım elini uzatmaya başladı.

Tüm Türkiye kenetlendi! Depremzedelere bir kolaylıkta BDDK'dan

Türkiye’nin seferber olduğu deprem sürecinde kurumlar da depremden etkilenen vatandaşlara kolaylıklar sağlıyor. İşte BDDK’nın açıkladığı değişiklikler;

mıpım türkiye Haberi

mıpım türkiye

4 - 5 Aralık 2018 tarihlerinde ikincisi düzenlenecek olan RE360’ta kamudan özele, yatırımcıdan hizmet üretenine kadar tüm ilgili kurum ve kuruluşlar bir araya gelecek. Bu büyük buluşmada göze çarpan en sıcak gelişme; Aralık 2018’deki RE360’a, MIPIM’in stratejik ortak olarak katılması. Son iki yıldır İstanbul’da düzenlenmesi için büyük uğraş verilen MIPIM’in bu adımla Türkiye ayağı için hazırlıklara başlayacağı öngörülüyor

ALGININ GÜÇLENMESİ ULUSLARARASI ETKİNLİKLERDEN GEÇİYOR

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, MIPIM’in, RE360 için bu yılki hedefinin Avrupa ve Ortadoğu’dan yüzde 10 uluslararası katılımcı getirmek olduğunu dile getirerek şöyle konuştu: “2 sene gecikmeli de olsa MIPIM Türkiye’nin geleceğini müjdelemek istiyoruz. RE360’ın ilkinde de oldukça büyük bir başarı kaydettik. Yatırımcı-geliştirici, mimar, sektör tedarikçisi, banka-fon şirketi, danışman, bilişim teknolojicisi ve kamu kuruluşlarından oluşan 221 gayrimenkul...