18 / 04 / 2024

Mir Marmara Grup İnşaat iletişim

Mir Marmara Grup İnşaat iletişim

Mir Marmara Grup İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Ataç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Ümraniye, Çamlık Mahallesi, Burak Kurtuluş Caddesi'nde kuruldu.

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Mir tarafından kuruldu.

Ay Mir Grup İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Mir Grup İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Mir ve Zeydin Mir ortaklığında kuruldu.

Marmara Grup Gayrimenkul Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Grup Gayrimenkul Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Cengiz Yıldız tarafından kuruldu.

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz   Akbaş tarafından kuruldu.

Mir Grup Emlak Nakliye İnşaat Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Mir Grup Emlak Nakliye İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Mir Grup Emlak Nakliye İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı.

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir'in yollarını Rönesans Grup yapacak!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun “Nakkaş-Başakşehir kesimi” ihalesini, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı yapan Rönesans Grup aldı. 

Marmara Kule, Kartal'ın yükselen değeri olacak!

Yasin Işık İnşaat ve Gayrimenkul, yatırımlarına İstanbul'da devam ediyor. Gizer Grup Şirketleri ile ortak olarak Marmara Kule projesine başlayan firma, 2 yıllık süreçte 30'a yatan projeyle 6 milyar dolar yatırım alacak bölgenin yükselen değeri olmayı hedefliyor.

UCK Grup Ege ve Marmara'ya güneş enerji santrali kuracak!

Türk Enerji şirketi UCK Grup ile Çinli ortağının, Ege ve Marmara bölgelerinde toplam 116 megavatlık güneş enerjisi yatırımı gerçekleştirilecek.

Marmara Grup Mimarlık İnşaat Sağlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Grup Mimarlık İnşaat Sağlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayşegül Ekinci Samancı tarafından, 10 bin TL'lik sermaye ile, 2 Haziran'da İstanbul, Ümraniye'de kuruldu.

Mir Marmara Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mir Marmara Grup İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Ataç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Ümraniye, Çamlık Mahallesi, Burak Kurtuluş Caddesi'nde kuruldu.

Desay Grup'tan iki yeni mağaza!

Desay Grup, Ege Bölgesi'nden iç Anadolu'ya Marmara Bölgesi'nden yurt dışındaki çeşitli ülkelere uzanan yüzlerce projeye imza attı. Firma yaklaşık 10 yıldır yapı sektörünün çeşitli dallarında kalitesiyle fark yaratıyor.

Anka Grup kentsel dönüşüm için danışmanlık şirketi kurdu!

Fikirtepe'de 76 bin metrekare arsa üzerinde 2200 hissedar ile kentsel dönüşüme öncülük eden Anka Grup, İstanbul ve Marmara Bölgesi başta olmak üzere bütün Türkiye'ye hizmet verecek, "Anka Kentsel Dönüşüm ve Danışmanlık Hizmetleri" şirketini kurdu...

Kuzey Marmara Otoyolu YİD ihalesine beş grup teklif verdi, biri kabul edilmedi!

İstanbul'a 3. köprü yapımını da içeren Kuzey Marmara Otoyolu Yap-İşlet-Devret projesi ihalesine toplam beş grup teklif verdi

Mir Marmara Grup İnşaat iletişim Haberi

Mir Marmara Grup İnşaat iletişim
Mir Marmara Grup İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Ataç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu. 


Mir Marmara Grup İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,teklif alma ve...