19 / 04 / 2024

Mirage Çarşı mağaza fiyatları

Mirage Çarşı mağaza fiyatları

Sur Yapı Mirage Çarşı'daki 31 adet mağaza Eskidji tarafından düzenlenecek müzayedede açık artırma yöntemiyle satışa sunuluyor. Mirage Çarşı'da dükkan fiyatları 299 bin TL'den başlıyor...

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

MediaMarkt bir günde iki mağaza açtı!

Türkiye'nin önemli teknoloji perakende markalarından biri olan MediaMarkt, İstanbul Vega’da ve Üsküdar Nev Çarşı’da aynı gün içinde 2 mağaza açılışı gerçekleştirdi.

MediaMarkt bir günde 2 mağaza açacak!

Mağaza yatırımlarını hız kesmeden sürdüren MediaMarkt İstanbul Vega ve NevÇarşı mağazalarını da hizmete açıyor.

Tudors 2023’te mağaza sayısını 500’e çıkaracak!

2020 hazır giyim sektörü için önemli hedeflerinin olduğu ve önceden planlamalarını yaptıkları bir sene yaşadıklarına dikkat çeken Tudors CEO'su Yaşar Ayaydın, pandemi sebebiyle hedeflerin sekteye uğradığını dile getirdi. Ayaydın, 2023’te mağaza sayısını 500’e çıkaracaklarını belirtti.

Tudors 4 yeni mağaza açacak!

Tudors CEO’su Yaşar Ayaydın yaptığı açıklamada, yurtiçinde bu ay dört yeni mağaza açmayı planladıklarını söyledi.

Tasarımcı Zeynep Kartal, Londra'da mağaza açıyor!

İngiltere'de yaşayan, Lady Gaga ve Kylie Minogue gibi yıldızları giydiren başarılı tasarımcı Zeynep Kartal, moda başkentlerinden biri olan Londra'da mağaza açıyor...

Ayaydın Miroglio Grubu 20 yeni mağaza açacak!

AYAYDIN Miroglio Grubu (İpekyol, Twist, Machka) Genel Müdürü Uğur Ayaydın, 2019'da yurtiçi ve dışında 10'ar mağaza daha açacaklarını söyledi...

Newjoy Mart'ta 6 yeni mağaza açacak!

Newjoy, başarılı franchise sistemiyle mağazalaşmaya ve büyümeye devam ediyor. Yurt genelindeki konsept mağazalarına Mart ayı içerisinde 6 yeni mağaza daha ekleyen marka, yıl sonuna kadar 9 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Metro Market 2017'de 2 yeni mağaza açacak!

Metro Toptancı Market Genel Müdürü Kubilay Özerkan, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen 2016'yı başarılı geçirdiklerini 2017'de de 2 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Beko'dan Türkiye’de konsept mağaza stratejisi!

ARÇELİK AŞ’nin çatısı altında yer alan markalardan Beko, Türkiye’de konsept mağaza stratejisini hayata geçirdi.

Sur Yapı Mirage Çarşı'daki 31 mağaza satışa çıkıyor!

Sur Yapı Mirage Çarşı'daki 31 adet mağaza Eskidji tarafından düzenlenecek müzayedede açık artırma yöntemiyle satışa sunuluyor. Mirage Çarşı'da dükkan fiyatları 299 bin TL'den başlıyor...

Sarar Amerika’da 100 yeni mağaza açacak!

Sarar Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ünlü markanın 72 yıllık başarı öyküsünü anlattı. Sarar “Ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda Amerika’da 100 mağaza açmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Arçelik, Ankara'da 4 yeni konsept mağaza açıyor!

Yenilikçi teknolojiyle tasarladığı yüksek enerji verimli ürünlerini modern konsept mağazaları ile tüketicilere sunan Arçelik, mağaza ağını genişletecek. Arçelik Ankara'da 4 yeni konsept mağazasıyla modern perakendecilik anlayışına yeni soluk getirecek.

Mirage Çarşı mağaza fiyatları Haberi

Mirage Çarşı mağaza fiyatları


Sur Yapı Mirage Çarşı'daki 31 adet mağaza Eskidji tarafından düzenlenecek müzayedede açık artırma yöntemiyle satışa sunuluyor. Mirage Çarşı'da dükkan fiyatları 299 bin TL ile 1 milyon 720 bin TL arasında değişiyor.


Müzayede 29 Mayıs pazar günü saat 14:00’de Sur Yapı Mirage satış ofisi karşısı, Polat İş Merkezi Açık Otopark Çadır Alanı, Evren Mah. Bahar Cad. No:91 Metro Grosmarket Yanı- Güneşli / İstanbul ve www.eskidji.com web adreslerinde yapılacak.


342 konut ve 60 dükkandan meydana gelen Mirage Residence 17 katlı üç blok halinde yükseliyor.



Müzayede şartnamesi için