19 / 04 / 2024

mirage İlham Aliyev

mirage İlham Aliyev

İstanbul ’daki fabrikasında klasik ve avangard mobilya üreten Mirage Mobilya, İlham Aliyev ’in 13 bin metrekarelik Fransız Sarayı ’nın, klasik mobilya ve ahşap dekorasyonunu üstlendi.

Mirage İlham Aliyev’in Fransız Sarayı’nın mobilya dekorasyonunu üstlendi!

İstanbul’daki fabrikasında klasik ve avangard mobilya üreten Mirage Mobilya, İlham Aliyev’ in 13 bin metrekarelik Fransız Sarayı’ nın, klasik mobilya ve de ahşap dekorasyonunu üstlendi...

Rize Artvin Havalimanı'ndaki tarihi sır ilk kez ortaya çıktı

Rize-Artvin Havalimanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Başkanı İlham Aliyev'in katıldığı törenle hizmete açıldı. Açılışta dikkat çeken detay ise Aliyev'in neden Türkiye'de açılışı yapılan bir havalimanına devleti temsilen geldiği oldu. İşte detaylar...

İlham Aliyev'den Türk inşaat şirketlerine ilişkin açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin kardeş şehri olarak nitelendirilen Azerbaycan Şuşa'ya gitti. Burada Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü. İlham Aliyev Türk inşaat şirketlerine ilişkin açıklama yaptı.

Horadiz ve Ermenistan arasındaki demiryolu inşaatı 2.5 yılda tamamlanacak!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, kurtarılan topraklarda Horadiz'den Ermenistan sınırına kadar demir yolu inşaatına çoktan start verdiklerini, bu hattın en geç 2,5 senede içinde faaliyete alınacağını belirtti. 

Azerbaycan Zengilan'da yeni havalimanının temeli atıldı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan Zengilan'da yeni havalimanının temelini attı. 

Azerbaycan’dan Türk müteahhitlere çağrı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Türk müteahhitleri Karabağ’ı yeniden imar etmek için davet etti. Aliyev, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan başkanlığındaki heyet ile temaslarda bulundu.

Azerbaycan yeniden imar ediliyor!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev,  Fuzuli ve Hocaven illerine yaptığı ziyaret sırasında Azerbaycan’da imar çalışmalarının başladığını dile getirdi.

İlham Aliyev'den Azerbaycan'ın imarı için Macar şirketlerine davet!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan işgalinden kurtarılan bölgelerin yeniden imarında Macar şirketlerine destek çağrısında bulundu.

Şuşa'ya inşa edilecek okul için görüşmeler yapıldı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Şuşa'ya inşa edilecek okul için, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve beraberindeki heyet ile görüşme gerçekleştirdi. 

Azerbaycan, işgalden kurtarılan yerlerde akıllı şehirler kuracak!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan topraklarda, yeniden kurulacak yerleşim birimlerinde "akıllı şehir" ve "akıllı köy" konseptlerinin esas alınacağını söyledi. 

Azerbaycan, işgalden kurtarılan şehirleri yeniden kuracak!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev yaptığı açıklamada, işgalden kurtarılan tüm şehirleri yeniden kuracaklarını, işgal döneminde gerçekleştirdiği yıkım nedeniyle Ermenistan'dan hesap soracaklarını belirtti.

İlham Aliyev: Azerbaycan'ın imar sorunları çözülecek!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev yaptığı açıklamada, " Öncelikle güvenlik, ardından altyapı, ardından diğer tüm imar sorunları çözülecektir." dedi.

Aliyev'in kızları Londra'da 60 milyon sterlinlik konut almaya çalıştı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in kızlarının, bir off-shore şirket üzerinden Londra'da 60 milyon sterlin değerinde konut satın almak istediği, ancak bu satın alma işleminin "ciddi ölçüde kara para aklama riski" taşıdığı ifade edildi.

TANAP'ın açılış töreni 12 Haziran'da Eskişehir’de yapılacak!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nin (TANAP) açılış törenine ilişkin detaylar netleşti. TANAP’ın açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili katılacak. 

mirage İlham Aliyev Haberi

mirage İlham Aliyev


Türkiye’nin mobilyacıları, genellikle İtalyanların egemen olduğu ‘klasik’ mobilya üretiminde de başarılı markalar çıkarıyor. İstanbul ’daki 6 bin metrekare kapalı alana sahip fabrikada klasik ve avangard mobilyalar üreten Mirage Mobilya, cirosunun yarısını ihracattan sağlıyor. Proje ve ürün bazında, 4.2 milyon dolarlık ihracat gerçekleştiren Mirage Mobilya’nın patronu Nuri Gürcan, şöyle anlatıyor öyküsünü:


15 YAŞINDA BAŞLADIM


Kayseri Develi doğumluyum. Mobilya işine 15 yaşında başladım. Aile işimiz vardı. Dayım mobilyacıydı ve Kayseri’de bir showroom’u vardı. Askerlikten sonra da İstanbul’a geldim ve dayımın yanında devam ettim. Ortak olduk. İmalat, mağazalar derken işimiz büyüdü. Dayımla ortaklığımız 12 yıl devam etti. Sonra tek başıma devam etmeye başladım. Mirage Mobilya’yı kurdum.


SARAYLARA DEKORASYON


Klasik tarzda mobilya üretmek aslında çok zor bir iş. Çünkü standart ürün sayısı azdır. Ancak, kaliteli ve lüks...