26 / 04 / 2024

Miramarin Otel Rezidans ve AVM

Miramarin Otel Rezidans ve AVM

Miramarin Otel, Rezidans ve AVM projesi kapsamında ön talep toplanıyor. Projede satışlar bir ay sonra başlayacak

KuzuGrup GYO, Sea Pearl Ataköy'deki JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel'i büyütüyor!

Kuzugrup GYO, Sea Pearl Ataköy'ün 9. bloğunda bulunan 27 adet rezidansı, JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel ismiyle işletilmek üzere iki sene süreyle kiraya verdi. İşte detaylar...

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

Limak'tan Üsküp'e karma proje!

Limak Şirketler Grubu, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te Diamond of Skopje projesine başlıyor. Otel, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden oluşacak karma projenin inşaatında 110 kişiye istihdam sağlanacak.

Beşiktaş’taki askeri lojmanların planları değiştirildi: AVM ve rezidans mı yapılacak?

Jandarma Genel Komutanlığı’nın TOKİ’ye devrettiği Beşiktaş Ortaköy’deki askeri lojmanların olduğu yaklaşık 20 dönümlük arazinin imar planları Emlak Konut GYO tarafından değiştirildi. Arazide, AVM, otel ve rezidans inşa edilebilecek. 

İzmit Titanic Otel Rezidans'ın akıbeti merak ediliyor!

Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen ve Azeri işadamına ait Kartepe'nin Köseköy bölgesinde inşaatı tamamlanamayan ve harabe halinde bulunan Titanic Otel ve Rezidans inşaatının akıbeti merak ediliyor.

Wyndham rezidans oteller için çalışmalara başladı!

Wyndham Group,Türk yatırımcının talebine kulak vererek rezidans otel için kolları sıvadı. Wyndham ve Ramada Rezidans projeleri için çalışmalara başlayan grup, 2020’de projeyi tamamlamayı planlıyor...

Uyanık müteahhitler otel yerine rezidans inşa ediyor!

Çeşme'de bazı inşaat firmaları, otel yapmak için ruhsat alıyor ve otel yerine rezidanslar yapıyor. Havuzlu rezidanslar, yüksek fiyatlarla satılıyor. Birçoğu yazlık olarak kullanılan rezidanslar, Çeşme turizmini de olumsuz etkiliyor...

Sianji Group rezidans-otel konseptini yurt dışına taşıyor!

Türkiye’nin ilk rezidans+otel konseptini Bodrum’da geliştirdi. Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır şimdi 29 ödül alan modelini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor. Hedefi beş yıl içinde 5-6 otelden oluşan bir zincir kurmak. Mısır'daki ilk projesi hayata geçmek üzere...

Barnathan Apartmanı 5 yıldızlı otel olacak!

Nar Yatırım, Barnathan Apartmanı'nın özgün kimliği koruyarak rezidans ve butik otel olmak üzere projelendirdi. Beş yıldızlı otel olarak planlanan Barnathan'ı da Merroddi markasıyla işletecekler. 

Manisa Beyaz Fil binası AVM oluyor!

Manisa’nın göbeğinde yer alan, tarihi Beyaz Fil binası AVM oluyor. 30 milyon 450 bin TL’ye satılan binanın yerine otel, rezidans ve AVM yapılması planlanıyor.  

Mayra Tem Expres'te indirim fırsatı!

Otel, rezidans ve marka konutların hayata geçirildiği Basın-Ekspres’te inşaatı devam eden Mayra Tem Expres, indirim fırsatları ve ödeme koşullarıyla yatırımcılarını bekliyor.

Seyrantepe Sky Rezidans fiyat!

Konut teslimlerin 6 ay sonra gerçekleşeceği Seyrantepe Skyland İstanbul Rezidans projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Seyrantepe Sky Rezidans fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Bodrum'a 21 yeni otel yolda!

Bodrum, Seba İnşaat'tan Timur Gayrimenkul'e kadar 14 şirketin 21 yeni otel projesine ev sahipliği yapıyor. Yalıkavak'tan Tilkicik Koyu'na kadar farklı bölgelerde yükselmesi planlanan lüks oteller, bulundukları projelere rezidans hizmeti de verecek.

Miramarin Otel Rezidans ve AVM Haberi

Miramarin Otel Rezidans ve AVM

Delta Yatırım Holding, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Zeytinburnu'nda yeni projesine başlıyor. Miramarin Otel, Rezidans ve AVM projesi kapsamında ön talep toplanıyor. 




1 ay içerisinde satışa sunulacak Miramarin Rezidans kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 




Sinpaş Yapı'nın inşa ettiği Ottomare Suites ile Nove Otel'in arasındaki arazi üzerinde kurulan Miramarin Otel Rezidans projesi Zeytinburnu'nda konumlandırılıyor. 




http://www.dekarenerji.com

0212 558 36...