25 / 04 / 2024

Mirko Yapı yatırımda rotayı balıkesire çevirdi

Mirko Yapı yatırımda rotayı balıkesire çevirdi

İnşaat ve Gayrimenkul sektöründe, yılların birikimi ve tecrübesiyle yatırımlarına devam eden Mirko Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demir, fizibilitesini gerçekleştirdikleri bölgelerde projeler üretmeye devam ettiklerini söyledi.

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı?

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı? İşte emlak ve yatırım danışmanı Mert Başaran resmi sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım...

Say Arazi Geliştirme Yapı Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Say Arazi Geliştirme Yapı Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Ülkebaş ve Savaş Zafer Soydan ortaklığında kuruldu.

Uzunal Cadde Yapı Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunal Cadde Yapı Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Efe Uzunal, Mehmet Şişman ve Murat Üsküdarlı ortaklığında kuruldu.

Daku Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Daku Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Daku Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Orkas Yapı Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orkas Yapı Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Zünbülbahçe tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır?

Gayrimenkul, pek çok yatırımcının ilk tercihlerinden biridir. Ancak her yatırımda olduğu gibi gayrimenkul yatırımı yaparken de bazı unsurları uygun şekilde göz önünde bulundurmak gerekiyor. Peki gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır, dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?

Ssr Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ssr Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Tulumcu tarafından kuruldu.

Visa Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Visa Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sajad Dalırı tarafından kuruldu.

Tabiri caizse akın Antalya'ya akın ettiler! Konuttan sonra yatırımda da rekor kırdılar

Ukrayna ile aralarında olan savaştan dolayı Türkiye'ye akın eden Rus vatandaşlar, Antalya'yı tabiri caizse bastılar. Antalya'da konut alımlarındaki rekorun akabinde Rus halkı  yatırımda da rekor kırdı.

Karayollarına 20 yılda tam bu kadar yatırım yapıldı! Ulaşımda şimdi sıra hangi yatırımda?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son 20 yıl içinde karayollarına yaklaşık 112 milyar dolar yatırım gerçekleştirildiğini, gelecek dönemde ise demir yollarına yoğunluk vereceklerini kaydetti.

Yatırımda yeni adres konut, borsa ve altın oldu! 

Yatırımda yeni adres resmen konut, borsa ve altın oldu. Kur korumada gelir elde edemeyen vatandaşlar konut, borsa ve altına yöneldi. 

Grecon İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Grecon İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Akyüz tarafından kuruldu.

Ortak Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ortak Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 175 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Çolak tarafından kuruldu.

Mirko Yapı yatırımda rotayı balıkesire çevirdi Haberi

Mirko Yapı yatırımda rotayı balıkesire çevirdi

İNŞAAT ve Gayrimenkul sektöründe, yılların birikimi ve tecrübesiyle yatırımlarına devam eden Mirko Yapı Turizm San. ve Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demir, titizlikle seçtikleri, ekonomik dinamizmini ve potansiyeline inandıkları, fizibilitesini gerçekleştirdikleri bölgelerde projeler üretmeye devam ettiklerini söyledi. 


Selçuk Demir, Anadolu coğrafyasında lojistik fırsatları, ulaşım imkanları ve stratejik yönleriyle gelecek ve ışık gördükleri bölgeleri uzman ekipleriyle değerlendirdiklerini, nitelikli yatırımlar planlayarak, Mirko Yapı'nm sektöre kazandırdığı ivmeyi bu bölgelerin potansiyelleriyle buluşturduklarını vurguladı. Sektörde nitelikli, kaliteli projelerin devam ettiğini, Türkiye'nin toplam GSMH'sı içinde yüzde 40 gibi çok önemli bir paya sahip inşaatın, hiçbir zaman değerinden bir şey kaybetmeyeceğini ve yatırımcısına hep kazandıracağına dikkat çeken Demir, "Mirko Yapı olarak, gerek Avrupalı gerekse Ortadoğulu yatırımcılarımızı titizlikle partner seçerek, çok ciddi projelerin üretimine çabalıyoruz. Bu bağlamda...