27 / 04 / 2024

Mısır kaçak yapı

Mısır kaçak yapı

Mısır'da son 3 yılda "kaçak" olduğu iddia edilen 1300'den fazla kilise binası imar affından yararlandı ve ruhsat verildi.

Kaçak yapıda gelinen son nokta! Öyle bir kaçak oda yaptılar ki sanki yürüyüp gidecek gibi...

Kaçak yapılaşma ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Ülke genelinde tespit edilen kaçak yapılar tek tek yıkılırken dün sosyal medyanın gündemine bir kaçak yapı düştü. Öyle bir kaçak oda yapmışlar ki adeta yürüyüp gidecekmiş gibi. İşte o kaçak yapı...

Bodrum'da kaçak yapılaşma dur durak bilmiyor! 6.890 kaçak yapı mühürlendi!

Son yıllarda kaçak yapılaşmanın hedefi haline gelen Bodrum'da 6 bin 890 kaçak yapı mühürlenirken, 18 milyon 545 bin TL para cezası uygulandı. Belediye Başkanı Ahmet Aras, kaçak yapılaşma ile mücadelenin süreceğini belirtti. İşte detaylar...

Bodrum’da kaçak yapılara geçiş yok! Kaçak yapılara beton veren firmalar ifşa edilecek!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, daha önce mühürlenmiş kaçak yapıları yerinde inceleyerek, tarım arazisi üzerinde gerçekleştirilen imara aykırı yapılaşmaya izin veremeyeceklerini söyledi. Başkan Aras, kaçak yapıya beton veren firmaları ifşa edeceğini belirtti.

12 ilçeyi ilgilendiriyor! Tarım arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde 12 ilçenin belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katıldığı ekim ayı imar toplantısında Tarım Arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masaya yatırıldı.

Rusya'daki kriz buğday fiyatlarını resmen uçurdu! Buğday, arpa, mısır kaç TL'ye yükseldi? Çiftçiler dikkat! 

Dünyanın en büyük tahıl ihracatçılarından biri olan Rusya'da hafta sonu yaşanan Wagner krizinin ardından buğday fiyatları resmen uçtu. Peki borsalarda buğday, arpa, mısır kaç TL'ye yükseldi? İşte 26 Haziran 2023 fiyat listesi...

Buğdayda bir haftanın dip seviyesi! Buğday, arpa, mısır fiyatları bugün ne kadar? Borsa borsa açıklandı!

Buğdayın Chicago borsasında işlem gören vadeli kontratlarında bir haftanın dip seviyesine düşüldü. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları bugün ne kadar? Hangi borsada buğday, arpa, mısır kaç lira oldu? 

Çiftçiler dikkat! Tahıl koridoru resmen uzatıldı! Buğday, arpa, mısır kaç lira oldu? 19 Mart 2023 fiyat listesi...

Bugün sona erecek olan Tahıl Koridoru Anlaşması, son günlerde sık sık gündem oluyordu. Çiftçiler dikkat! Tahıl koridoru resmen uzatıldı! Buğday, arpa, mısır kaç lira oldu? 19 Mart 2023 fiyat listesi...

Kaçak yapı para cezası ne kadar? Kaçak yapıya ruhsat alınır mı?

Kaçak yapılara dair merak edilen birtakım hususlar vardır. İşte o merak edilen detaylar!

Gıda fiyatlarında son dakika şoku! Buğday, arpa ve mısır kaç TL oldu? İşte 3 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yakından izlenen Küresel Gıda Fiyat Endeksi’nde aylık düşüş yüzde 1,9 şeklinde oldu. Peki Buğday, arpa ve mısır kaç TL oldu? İşte 3 Eylül 2022 fiyat listesi...

İstanbul Boğazı’nda mühürlenen kaçak inşaatta çalışmalar devam ediyor!

İstanbul Boğazı'nda son dönemde artan kaçak yapılaşmalara bir yenisi eklendi. Beşiktaş'taki yol yalısında sürdürülen yasa dışı inşaat şikayetlerin sonra mühürlendi fakat yalıda inşaat çalışmaları devam ediyor.

Çiftçilere şok! Buğday fiyatları bugün hangi borsada kaç lira? 21 Ağustos 2022 buğday, arpa ve mısır fiyat listesi

Milyonlarca çiftçi borsa borsa son dakika buğday fiyatlarını araştırıyor. Peki buğday, arpa ve mısır fiyatları bugün kaç lira oldu? Bugün hangi borsada buğday, arpa ve mısır kaç TL? İşte 21 Ağustos 2022 buğday, arpa ve mısır fiyat listesi

Çiftçilere buğday prim ödemesi desteğinden sonra bir destek de mısır için yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Toprak Mahsulleri Ofisinin (TMO) 2022 hasat dönemindeki buğday ve arpa alım fiyatları ile teşvik rakamlarını açıkladı. Çiftçi Kayıt Sisteminde kaydı olan üreticiler ödemelerini alacak. Çiftçiye ayrıca silajlık mısır desteği de verilecek.

Diyarbakır Sur'da kaçak yapılar ortadan kaldırıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sur ilçesinde yer alan millet bahçesi üzerindeki kaçak yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Mısır kaçak yapı Haberi

Mısır kaçak yapı

Mısır'da son 3 yıl içerisinde daha önce "kaçak" olduğu iddia edilen 1300'den fazla kilise binasına imar affı getirildi ve ruhsat verildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Mısır Başbakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklama kapsamında Başbakan Mustafa Medbulli önderliğinde toplanan "Kiliselerin Yasallaştırılması Komisyonu", 87 kilise ve kiliseye ait binanın ruhsatı verildi.

Açıklama kapsamında komisyonun faaliyetlerine başladığı 2017 yılının Ocak  ayından beri toplam 1322 kiliseye ruhsat verilip binaların yasal hale getirildiği açıklandı.

Mısır'da 2016 yılında kabul edilen yasa sonrasında ülke genelinde Ortodoks, Katolik ve Protestan mezheplerine ait 3 bin 730 kilise ve bunlara ait binalar için imar affı başvurusu yaptı.

Resmi verilere göre, 104 milyon kişinin yaşadığı Mısır'da nüfusun yüzde 10'unu Hristiyanlar'dan meydana getiriliyor. Mısır Ortodoks Kilisesi ise ülkede çoğunluğu Ortodoks 15 milyon Hristiyan olduğu kaydediliyor.