23 / 04 / 2024

mislanda yatırım yapacak markalar

mislanda yatırım yapacak markalar

Misland Alışveriş Merkezi, binlerce kişiye istihdam sağlamak hedefiyle çıktığı yolda hızlı ilerliyor.

Google Avrupa’da 3 milyar avro ek yatırım yapacak!

Google, Finlandiya, İrlanda, Belçika ve Hollanda’da bulunan veri merkezlerini genişletmek amacıyla 3 milyar avro ek yatırım yapacak.

Çağatay Ulusoy ticarete yatırım yapacak!

Çağatay Ulusoy, babası Aylin Ulusoy ile Boşnak annesi Refiye Ulusoy'un memleketleri olan Bulgaristan ile Bosna Hersek'te mandıra kurup ticarete yatırım yapacak.

Ethica Almanya'ya 10 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Ethica Sağlık Grubu, Bakırköy'deki hastanesini 6 milyon dolarlık yatırımla 'wellness-koruyucu tıp' konseptine dönüştürmeye hazırlanıyor. Bu alanda bir zincir kurmayı planlayan grup, 2020'de Almanya'da da 10 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Corendon, Curaçao Adası’nda 150 milyon Euro yatırım yapacak!

Bünyesinde 9 otel, üç havayolu ve tur operatörü bulunan Corendon Turizm Grubu, Karayipler Curaçao Adası'nda toplam 150 milyon euroluk yatırım yapacak. Şirket bu yılın sonunda 1.2 milyar euro ciro hedefliyor...

Duravit, 2020'ye kadar Türkiye'de 5 milyon Euro'luk yatırım yapacak!

Fırın, otomasyon ve verimlilik konularını içeren yatırımın ilk ayağını gerçekleştiren Duravit, 2020'ye kadar Türkiye'de toplam 5 milyon Euro'luk yatırım yapacak...

Demir İnşaat 2018'de 6 projede 2.5 milyar TL yatırım yapacak!

2018'de 6 projede toplam 2.5 milyar TL yatırım yapacak Demir İnşaat, İzmir, Aydın, Konya ve Eskişehir'de projeler üretecek..

Rönesans Gayrimenkul, 1,5 milyar Euro’luk AVM yatırımı yapacak!

Perakende sektöründe son birkaç yıldır yaşanan sıkıntılara rağmen yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding, 2020 yılına kadar 1,5 milyar Euro’luk AVM yatırımı yapacak.

Sojitz Türkiye'de 1.8 milyar dolarlık sağlık yatırımı yapacak!

Japonya'nın en büyük grupları arasında yer alan Sojitz Türkiye'de 1.8 milyar dolarlık sağlık yatırımı yapacak.

Demir İnşaat 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Suudi Arabistan, Katar ve Yemen'li yatırımcıların kurduğu SQY Investment Grup ile Demir İnşaat, bu yıl 2 milyar dolarlık yatırım yapacak.

Akfen Holding bu yıl 6 milyar lira yatırım yapacak!

Akfen Holding bu yıl toplam 6 milyar lira yatırım yapacak. Bunun 3,5 milyar liralık kısmı Hamdi Akın’ın çocuklarının eşit hissedar olduğu Akfen İnşaat’a ait.

Meva İnşaat İzmir'e 5 yılda 50 milyon liralık yatırım yapacak!

Meva İnşaat İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Meva İnşaat İzmir'e 5 yılda 50 milyon liralık yatırım yapacak.

Ziraat Bankası iki dev projeye milyar dolarlık yatırım yapacak!

Ziraat Bankası bu yıl Kuzey Marmara Otoyolu ve 1915 Çanakkale Köprüsü dahil ulaşım ve altyapı sektörlerine en az 7 milyar dolarlık yatırım yapacak.

Ofton İnşaat 2017'de 150 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Ofton İnşaat 2017 yılında Kemerburgaz ve Tuzla'da yeni yatırımlara hazırlanıyor. Şirket 2017'de 150 milyon TL 'lik yatırım yapacak.

mislanda yatırım yapacak markalar Haberi

mislanda yatırım yapacak markalar

2004 yılında inşaatına başlanan ve geçtiğimiz yıl ilk bölümü açılan merkezde, Kiğılı, İpekyol, Neyir, Reno Ayakkabı, Burger King, Sevil Parfomeri, Hayal Dünyası Oyuncak, AMF Bowling, Colins-Loft, Rodi Jeans, Euromoda, Playland Eğlence, Sultanahmet Köftecisi, Tatlıcı Tombak gibi alanında en büyük markalar yatırıma başladı.

Anadoluya destek
Misland Eğlence ve alışveriş merkezinde ilk yer alan Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kığılı; Anadolu'da 101 adet mağazalarının bulunduğunun altını çizerek: "Anadolu da 1500 kişi istihdam ediyoruz. Elazığ'da 12 kişinin istihdamını gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Anadolu'ya yatırım, bir `Anadolu markası' olarak bizlerin son derece desteklediği bir durumdur" dedi. Türkiye'de 80'in üzerinde mağazası bulunan İpekyol Mağazalar zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın, gelecek 3 yıldaki hedeflerinin Anadolu'ya açılmak olduğunu belirterek; "Biz Misland'da bir...