04 / 05 / 2024

mislandın ilk etabı

mislandın ilk etabı

Elazığ'daki Türkiye'nin en büyük eğlence ve alışveriş merkezlerinden Misland'ın ilk etabı resmen açıldı.

İzmirlilere müjde! Buca Metrosu'nun ilk etabı Haziran 2026’da açılacak!

İzmir tarihinin en büyük raylı sistem yatırımı Buca Metrosu ile ilgili bir müjde veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Tunç Soyer Buca Metrosu'nun ilk etabının 2026 yılının Haziran ayında açılacağını söyledi.

Ulaştırma Bakanı açıkladı! Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin ilk etabı 2025'te tamamlanacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin Çerkezköy-Kapıkule arasında bulunan 53 kilometrelik kesiminde çalışmaların devam ettiğini kaydedilerek, projenin ilk etabının ise 2025 yılı sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını açıkladı.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı Büyük İstanbul Mitingi ile açıldı!

Dünyanın 5. Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi" ile hizmete açıldı.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı yarın açılacak!

Yarın gerçekleştirilecek "Büyük İstanbul Mitingi" ile birlikte, dünyanın beşinci, Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğine sahip olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı hizmete açılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da açılışa katılacak.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihi belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihini açıkladı.

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Kentsel dönüşüm projelerine verdiği önem ile dikkatleri çeken FKG İnşaat, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. etabını teslim etmek için geri sayımı başlattı. Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Gaboras'ın Toplu Mülk Satışlarının İkinci Etabı 25 Temmuz'da başlıyor!

GABORAS’ın geçtiğimiz mart ayında ilk etabını başlattığı ihale piyasasındaki mülk satışları kısa sürede yoğun ilgi ile karşılaştı. Gaboras, 25 Temmuz itibariyle de toplu mülk satışlarının ikinci etabını da başlatıyor.

Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü'nün ilk etabını YDA İnşaat yapacak!

Yerli aşı üretimi amacıyla hayata geçirilecek olan "Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü"nün 1. etabının ihalesini, YDA İnşaat kazandı. Ankara'da Esenboğa'ya yakın konumda yükselecek merkezin inşasının 1 sene sürmesi planlanıyor. 

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metrosu'nda ilk test sürüşü yarın!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gayrettepe-Kağıthane-Eyüp (Göktürk)-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın ilk etabında test sürüşünü yarın yapacaklarına dikkat çekti. Karaismailoğlu, "Saatte 120 kilometre hızla gidecek metro araçlarıyla günde 600 bin yolcu taşınması hedefleniyor" dedi

Tersane İstanbul'un ilk etabı 2022'de tamamlanacak!

İstanbul Haliç’te yap – işlet – devret modeliyle inşa edilecek olan ve ihalesini Rixos otellerinin sahibi Fettah Tamince’nin aldığı milyar dolarlık projeyi inşa edecek şirketin yönetiminde sürpriz bir değişiklik yaşandı. Projenin ilk etabının 2022'de tamamlanacağı açıklandı.

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın 2. etabı 2022'de açılacak!

12 istasyondan oluşacak M9 Ataköy-İkitelli Sanayi-Olimpiyat Metro Hattı’nın ilk etabı geçtiğimiz günlerde açılmıştı. Çalışmaları devam eden 2. etabın 2022 yılına yetiştirilmesi planlanıyor.

GOP Plevne'nin ilk etabında teslimler başlıyor!

2021 yılını kentsel dönüşüm yılı olarak ilan eden Bahaş Holding, GOP Plevne projesinin ilk etabında teslimlere başlıyor.

Avni Aker Millet Bahçesi'nin ilk etabı tamamlandı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada, Trabzon'daki Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yerine yapılan millet bahçesinin ilk etabının tamamlandığını müjdeledi.

mislandın ilk etabı Haberi

mislandın ilk etabı

Elazığ Valisi Muammer Muşmal, Elazığ'da inşa edilen MİSLAND Alışveriş ve Eğlence Merkeziyle ilgili olarak, ''Bin

civarında ortağıyla belki Türkiye'de örneği olmayan bu tesis mutlaka yaşatılmalıdır'' dedi.

Muşmal, Mis Holding tarafından yapımına devam edilen ve ilk etabı tamamlanan MİSLAND Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, ülkenin ve ilin gelişmesi ve kalkınmasının her şeyden önce birlik, beraberlik ve ülkenin bütünlüğüne bağlı olduğunu söyledi.

Türkiye'de özellikle de Elazığ'ın bölgenin sanat, kültür ve huzur adası olduğunu ifade eden Muşmal, ilin Teşvik Yasası kapsamına alınmadan önce 3 bin 675 kişinin çalıştığını, yasa kapsamına alındıktan sonra bugün ise 12 bin 88 insanın istihdamının sağlandığını bildirdi.

Elazığ'da, teşvikten 361 firmanın faydalandığını belirten Muşmal, şöyle dedi: ''Eğer yeni hükümet döneminde bu teşvik yasasında...