19 / 04 / 2024

Mistral İzmir ödül

Mistral İzmir ödül

Yeni kent merkezi Bayraklı'da inşaatı süren Mistral İzmir projesi, Avrupa'da bu günün ve geleceğin en iyi yapılan olarak seçilen projelere verilen European Property Av/ards "Mixed-use Architecture Turkey" ödülünü aldı.

Mistral İzmir projesi Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden ödül aldı!

İzmir'in yeni kent merkezi Bayraklı'da inşaatı süren Mistral İzmir projesi, Avrupa'da bugünün ve geleceğin en iyi yapıları olarak seçilen projelere verilen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde "Mixeduse Architecture Turkey" ödülünü aldı...

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

İzmir'e 'En İyi Kentsel Tasarım' ödülü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Portakal Vadisi Rekreasyon Alanı projesi “Sign of the City Awards 2019”da Kent ve Mimarlık kategorisinde En İyi Kentsel Tasarım ödülü aldı.

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Ersen Gürel'e Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü!

İzmir Konak Meydan Düzenlemelerinin mimarı Ersen Gürsel, 2019 yılı ‘Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü’ne layık görüldü.

Ersen Gürsel'e 2019 Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü!

İzmir’deki Konak Meydanı düzenlemelerinde mimarlık yapan Ersen Gürsel, 2019 yılı Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü’nün sahibi oldu.

Modda Suites'e ''En İyi Konut'' ödülü!

İzmir'de faaliyet gösteren Ontan Grup, Sign Of The City Awards'ta ‘Modda Suites’  projesi ile de “En İyi Konut” ödülünün sahibi oldu. 

Evora İzmir'e En İyi Mimari Tasarım ödülü!

‘İzmir’e yakışan, İzmir kadar güzel bir proje’ sloganıyla inşa edilen Evora İzmir projesi SOTCA organizasyonunda, ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülüne layık görüldü.

Ege Perla'ya Sign of the City Awards'tan 2 ödül!

İş GYO imzası ile İzmir'de hayata geçirilen Ege Perla, Sign of City Awards'da iki yeni ödül daha kazandı. 

Geleceğin İç Mimarlarına Kastamonu Entegre Altın Ödülü verildi!

İzmir Üniversitesi İç Mimarlık 4. sınıf öğrencileri Can Pirilçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülüne layık görüldü.

Yataş Selena'ya 27. İzmir Mobilya Fuarı'ndan ödül!

Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan Yataş Grup'un Selena markası 27. İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO 2016 kapsamında her yıl verilen en iyi stant tasarımı ödülünün bu seneki sahibi oldu.

Türkiye İMSAD Kentsel Tasarım Kalite Ödülü Gaziemir'in!

Türkiye İMSAD “Kentsel Tasarımda Kalite Ödülü”nü Gaziemir Aktepe ve Emrez Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Alanı Kentsel Tasarım ve Mimari Fikir Projesi ile projenin mimarları Büşra Al, İlker İğdeli ve Berrin Özdemir ile İzmir Büyükşehir Belediyesi kazandı.

İzmirDeniz projesi, Raci Bademli İyi Uygulamalar Ödülü aldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mavişehir'den İnciraltı'na etap etap hayata geçirilen İzmirDeniz Projesi ile kazandığı "2015 Yılı Raci Bademli İyi Uygulamalar Ödülü" Trabzon'da verildi.

Mistral İzmir ödül Haberi

Mistral İzmir ödül


Yeni kent merkezi Bayraklı'da inşaatı süren Mistral İzmir projesi, Avrupa'da bu günün ve geleceğin en iyi yapılan olarak seçilen projelere verilen European Property Av/ards "Mixed-use Architecture Turkey" ödülünü aldı. 

Türkiye'den bir çok mimari projenin katıldığı ve ağırlıklı olarak İstanbul'da bulunan projelerin değerlendirildiği yarışmada Mistral İzmir projesi ile İzmir'e ödül kazandırmanın sevincini yaşadıklarını belirten Mistral Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Önder Türkkanı, "Böylesine prestijli bir ödülü almak motivasyonumuzu çok yükseltti" dedi. 


Mistral İzmir 2016'da tamamlanacak. 

Ödül, Avrupa'daki ticari ve konut alanında yapılan projelere veriliyor. Bu bölgede en fazla puan alan projelere otomaük olarak "International Property Awards"a (Uluslarası Gayrimenkul Ödülleri) katılma şansı tanınıyor. 


Hürriyet...