29 / 03 / 2024

Mistral İzmir projesi

Mistral İzmir projesi

Mistral GYO, Mistral İzmir Projesi'ne ait ekspertiz değerleme raporunu yayınladı.

Bayraklı Mistral İzmir'de yaşam Ekim'de başlayacak!

İzmir'in Bayraklı bölgesinde tamamlanmakta olan gayrimenkul projeleri kentte farklı bir görüntü yaratırken, bunlardan biri olan, mimarisi ve çarşısıyla dikkat çeken Mistral İzmir'in Ekim ayı içinde hizmete girmesi bekleniyor.

Mistral İzmir Rezidans'ta fiyatlar 265 bin Dolar'dan başlıyor!

Miray İnşaat tarafından inşa edilen proje İzmir İl'i, Bayraklı Gökdelenler Bölgesi'nde hayata geçiriliyor. Projede 110 konut, 153 ofis, business hotel, 39 mağaza bulunuyor. Mistral İzmir Rezidans'ta fiyatlar 265 bin Dolar'dan başlıyor.

Mistral İzmir'de konutlar ve ofisler körfez manzaralı!

48 katlı ofis ve 38 katlı konut bloğunda meydana gelen Mistral İzmir projesi LEED Sertifikası'na uygun olarak inşa ediliyor.İzmir’in en iddialı projelerinden biri olan Mistral İzmir projesi konut bloğunda 5 yıldızlı otel hizmeti sunulacak.

Mistral İzmir, İzmirlilerin beğenisine sunuldu!

Mistral Yapı 'nın prestij projesi Mistral İzmir, İzmirlilerin beğenisine sunuldu. Proje detaylarının anlatıldığı geceye Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 'nun dışında 400 özel davetli katıldı

Temeli atılan Mistral İzmir bölgenin çehresini değiştirecek!

Toplam 121 bin 500 metrekarelik bir alanda, konut, alışveriş merkezi, iş merkezi fonksiyonlarının bir araya getirildiği Mistral İzmir, yüzde 7'si çelik ve üzerine beton kaplanan kompozit yapı teknolojisi ile İzmir'de bir ilk olacak.

Mistral İzmir iletişim!

Mistral İzmir projesinde teslimlerin Haziran 2016'da yapılması planlanıyor. Mistral İzmir projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor...

Mistral İzmir projesi!

Mistral Yapı imzası ile İzmir'de inşa edilen ve içinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Mistral İzmir projesi detayları...

Mistral İzmir ofis fiyatları!

Mistral İzmir ofis fiyatları hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz. Mistral İzmir projesi 36 ve 48 katlı 2 blok halinde toplam 100 adet daire ve 150 adet ofisten meydana geliyor

Mistral İzmir görselleri!

Mistral İzmir görselleri haberimizin içinde yer alıyor. Bayraklı'da yer alan Mistral İzmir 'de daire fiyatları metrekare olarak 3 bin dolardan başlayıp, 5 bin dolara kadar çıkıyor.

Miray İnşaat Mistral İzmir adres!

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Miray İnşaat Mistral İzmir adres bilgileri haberimizde bulunuyor.

Mistral İzmir'in yüzde 45'i satıldı!

Yeni Kent Merkezi Bayraklı'da inşa edilen proje, 38 ve 48 katlı iki kuleden oluşuyor. Yüzde 45'i temel aşamasında satılan projeye özellikle İstanbul'dan yoğun talep var.

Mistral İzmir'in lansmandan önce yüzde 45'i satıldı!

İzmir'in önde gelen iş adamlarının ortaklığı ile 2012'de kurulan Mistral Yapı'nın Bayraklı'daki Mistral İzmir Projesi'nin lansmanı yapılmadan önce yüzde 45'i satıldı. Proje Haziran 2016'ya yetiştirilecek.

Mistral İzmir'de metrekaresi 3 bin TL'den başlayan fiyatlar! Haziran 2016'da teslim!

İzmirli 30'a yakın işadamı Mistral İzmir projesine start verdi. 2016'da bitirilecek projenin yüzde 45'i şimdiden satıldı. İzmirli işadamları, İstanbul iş dünyasını da projede yer almaya davet etti...

Mistral İzmir projesi!

Mistral İzmir projesi 153 adet ofis ve 110 adet daireden meydana geliyor. Bayraklı'da yükselen Mistral İzmir projesinde daire teslimlerinin Haziran 2016 yılında yapılması planlanıyor...

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade ile son fırsatlar! 

Mistral İzmir’de yaşama hazır daireler yüzde 50 peşin, 24, ve yüzde 35 peşin, 12 aya varan vade farksız taksitlendirme ve peşin ödemede yüzde 10 indirim avantajıyla son fırsat dairelerin satışları devam ediyor. 

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Mistral GYO, İzmir’in yükselen değeri Bayraklı’da hayata geçirdiği Mistral İzmir projesinde son daireleri yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışa çıkardı. 

TOKİ İzmir 2023 projesi için büyük gün geldi! O ilçedeki tam 614 konutluk yeni projesi kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projesi için büyük gün geldi... O ilçedeki tam 614 konutluk yeni projesi kaçırmayın... İşte TOKİ İzmir projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İzmir projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 517 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ İzmir projesi için tarih resmen belli oldu... Seferihisar'da inşa edilecek olan tam 517 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın...

Mistral İzmir projesindeki 3 gayrimenkul 54 milyon 987 bin TL'ye satıldı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mistral İzmir binasında gerçekleştirilen gayrimenkul satışını ve bedelini duyurdu. İşte ayrıntılar... 

TOKİ İzmir projesi için tarih belli oldu! İzmirliler hemen bu tarihe bakın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi planlayan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir projesi için start verdi. İşte TOKİ İzmir projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İzmir projesi için beklenen tarih belli oldu! O ilçeye ucuz konutlar geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir projesi için start verdi. TOKİ İzmir projesinin ihalesi 8 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Mistral İzmir projesindeki 132 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Mistral İzmir projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Mistral İzmir projesindeki 132 bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu?

Lemariz İzmir projesi nerede?

Lemariz İzmir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Lemariz İzmir projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje ayrıntıları...

Ege Yapı İzmir Bademli projesi ön talep topluyor! Yeni Proje!

Konut projeleri için yatırımlarını hızlandıran Ege Yapı İzmir'de hayata geçireceği Bademli İzmir Projesi için ön talep toplamaya başladı.

Mistral GYO, Mistral İzmir'deki 2 ofisi 20 milyon TL'ye sattı!

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesi, ofis kulesinde 46.katta bulunan toplam brüt 812 metrekare yüzölçümündeki 2 adet gayrimenkul KDV hariç 15 milyon 250 bin Türk Lirası bedelle satıldı, KDV dahil 19 milyon 995 bin Türk Lirası tahsilatı yapıldı.

Mistral GYO, Mistral İzmir'deki ofisi 3.8 milyon TL'ye sattı!

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesi, ofis kulesinde 33.katta yer alan brüt 240 metrekare yüzölçümünde ve ofis niteliğindeki gayrimenkulü 3 Mart 2021 tarihinde, KDV hariç 3 milyon 850 bin TL tutarla peşin olarak satıldı ve devir işlemleri tamamlandı. 

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesinde toplam kira tutarı 1 milyon 13 TL'ye ulaştı!

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesi, ofis kulesinde yer alan brüt 476 metrekare (yarım kat) yüzölçümünde ve ofis niteliğindeki bağımsız bölümün, 8 yıl süreli, aylık kira ödemeli olarak kiralanması için ek bir sözleşme imzalandı.

Mistral İzmir projesi Haberi

Mistral İzmir projesi

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Mistral İzmir Projesine ait ekspertiz değerleme raporunu yayınladı.


Açıklama:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri III , N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca, Şirket portföyünde bulunan Mistral İzmir Projesine ait Ekspertiz Değerleme Raporu ekte yer almaktadır. 


Dosya için