19 / 04 / 2024

mit media lab changing places

mit media lab changing places

MIT Media Lab Changing Places Direktörü Kent Larson akıllı şehirleri anlattı. Larson, "Şehirlerdeki yaşam alanları insanların tüm ihtiyaçlarını 10 dakikalık yürüme mesafesinde karşılayacakları kompakt bir sistem olacak" dedi...

Rusya ile ticarette ümit vaat eden açıklamalar!

Türkiye’nin Moskova Büyükelçiliği Ticaret Danışmanı Feridun Başer, Rusya ile işbirliğinde metalürji, lojistik ve eğitim gibi sektörlerin ümit vaat ettiğini söyledi.

İsviçre Konfederasyonu Ümit Dilaver Ölmez’in mirasçılarını arıyor!

İsviçre’de 25 Şubat 2019 tarihinde hayatını kaybeden Ümit Dilaver Ölmez’in mirasçısı ortaya çıkmayınca İsviçre Konfederasyonu arama çalışmaları yapma girişimde bulundu...

Ümit Özcan, Akiş GYO'dan ayrıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muhasebe ve İdari İşler Müdürü Ümit Özcan görevinden ayrıldı...

Ümit Peçe'den imar barışı uyarısı!

Rize'li hukukçu Ümit Peçe, imar barışı uyarısında bulundu. Peçe, ''İmar barışı çok büyük bir fırsat ancak yasa çok hızlı ve detaylıca düşünülmeden gündeme getirildi'' şeklinde konuştu.

Frg Ümit İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frg Ümit İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Güneysu tarafından kuruldu.

Ümit Karan'a icra şoku!

Eski milli futbolcu Ümit Karan Survivor yarışmasına gitti, kapısına icra memurları dayandı.

Ümit Bay'dan konut alacaklara dolandırıcılık uyarısı!

Bade Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Bay, daire satın almayı düşünen kişileri, dolandırıcı olarak nitelendirdiği müteahhitlere karşı dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Ümit Kantarcılar Göksu Evleri'nden 2.5 milyon TL'ye villa aldı!

Ünlü oyuncu Ümit Kantarcılar, hayranlarının Beşiktaş Levazım'daki evinin önüne sık sık gelmeleri nedeniyle taşınmak zorunda kaldı. Ümit Kantarcılar Göksu Evleri'nden 2.5 milyon TL'ye villa aldı. 

Media Markt, 2018’de 30 yeni mağaza açacak!

Alman Media Markt 2018 yılında 30 yeni mağaza açmayı hedefliyor. Media Markt Türkiye pazarına 10 yıl önce girdi. 

Animation Lab Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Animation Lab Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mohamad Al Sharfawı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ümit Bozdoğan 3. kez baba oldu!

Daha önce SOYAK, Makro İnşaat ve TORKAM İnşaat'ta satış ve pazarlama yöneticisi olarak görev yapan Ümit Bozdoğan 3. kez baba oldu.

Ümit Leblebici: Yatırımcılar kapıda bekliyor!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Genel Müdürü Ümit Leblebici, Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Leblebici, Türkiye'de jeopolitik risklerin getirdiği bir katmana rağmen, kapıda bekleyen yatırımcılar var'' şeklinde konuştu.

Ümit Kalko FETÖ okullarına talip oldu!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) okullarının asıl sahiplerinin halk ve devlet olduğunu aktaran Ümit Kalko, "Biz burada devletle işbirliği içerisinde bu okulları devralıp yatırımlarla destek vermeye talibiz." dedi

mit media lab changing places Haberi

mit media lab changing places

Avea ile Massachusetts Institute of Technology (MIT) arasında kurulan "Teknoloji köprüsü" kapsamında İstanbul'a gelen MIT Media Lab Changing Places Direktörü Kent Larson ve Mobile Experience Lab Direktörü Frederico Casalegno "Şehirlerin İnovatif Teknolojilerle Dönüşümü"nü anlattı.

Avea'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen "AveaLabs İnovasyon Günleri" kapsamında düzenlenen "Şehirlerin İnovatif Teknolojilerle Dönüşümü" konferansına, "Louis I. Kahn: Unbuilt Masterworks" adlı kitabı The New York Times Book Review tarafından 2000 yılının en iyi 10 mimarlık kitabı arasında gösterilen MIT Media Lab Changing Places Direktörü Kent Larson ve Mobile Experience Lab Direktörü Frederico Casalegno konuşmacı olarak katıldı. Konferans öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Larson, akıllı şehir konsepti çerçevesinde Media Lab'de geliştirdikleri uygulamalardan bahsederek, gelecekteki akıllı şehirlerin nasıl olacağına değindi. Gelecekte evlerin daha fonksiyonel, arabaların ise katlanabilir olacağını belirten...