29 / 03 / 2024

Mitsubishi klima iyi mi

Mitsubishi klima iyi mi

Yaz aylarını serin geçirmek isteyenler ve “Evime bir klima yetmez” diyenler için çifte fırsat sunan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, yoğun ilgi üzerine yaz kampanyasını 31 Temmuz tarihine kadar uzattı.

ŞOK'ta Singer dikiş makinesi 2 bin 499 TL'ye, Mitsubishi klima 16 bin 999 TL'ye düştü!

ŞOK Market 17 Haziran 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Peki, ŞOK MArket'te bu hafta hangi ürünler satışa sunuldu? İşte detaylar...

Mitsubishi Heavy klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Yaz olsun kış olsun her mevsmde ihtiyacımızı gören klimalar ve fiyatları araştırılıyor. Bu haberimizde Mitsubishi Heavy klimanın özelliklerini yazacağız. Peki Mitsubishi Heavy klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Klima almanın tam zamanı! Mitsubishi’lerde 7 bin TL indirim! İşte 31 Ekim 2022 fiyat listesi…

Yaz aylarının bitimiyle klimalarda indirimli fiyatlar açıklanmaya başlandı. Mitsubishi klimalarda da 7 bin TL indirim fırsatı var. İşte 31 Ekim 2022 fiyat listesi…

Mitsubishi Heavy klima fiyatları kaç lira? 5 yıl garanti fırsatı! İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Sadece Form-Mitsubishi konsept mağazalarında satışı yapılan R32’li Mitsubishi Heavy klimalar, teknolojileriyle dikkat çekiyor. Peki Mitsubishi Heavy klima fiyatları kaç lira? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

İbis Hotel Merter'in iklimlendirme ihtiyacını Mitsubishi Heavy VRF karşılıyor! 

Form Şirketler Grubu ve Japon teknoloji devi Mitsubishi Heavy Industries’in işibirliğiyle kurulan Form MHI Klima Sistemleri, Merter’de yeni açılacak olan İbis Hotel’in iklimlendirme ihtiyacını karşılıyor...

Klima seçimi ve bakımının 5 püf noktası!

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, bu noktada yeni bir klima seçerken ve klimalara bakım yaparken dikkat edilmesi gereken konularla ilgili uygun klima seçimini sağlayan keşfetteam hizmeti ile önemli bilgiler aktarıyor.

Mitsubishi Electric klima kullanım alışkanlıklarını değiştiriyor!

İklimlendirme sektörünün öncü inovatif markası Mitsubishi Electric, profesyonel seri ürün gamı içinde yer alan dört yöne üflemeli yeni kompakt kaset tipi klimalarında yapay zeka teknolojisi sunuyor.

Mitsubishi Electric'ten klimada 3D i-See Sensör teknolojisi!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, 3 boyutlu sensör teknolojisi "3D i-See Sensör" ile yüksek enerji verimliliği sağlıyor. 3D i-See Sensör teknolojisi ile zemin sıcaklığını ölçümleyerek sensör fan hızını otomatik belirliyor.

Klima kullanırken nelere dikkat edilmeli?

Yaz sezonun gelmesiyle birlikte klima kullanım oranı arttı. Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, klima alırken ya da kullanırken nelere dikkat etmemiz gerektiğini açıkladı.

Mitsubishi Electric, Avrupa pazarı için Manisa'da ev tipi klima üretecek!

Mitsubishi Electric, Avrupa pazarı için Manisa'da ev tipi klima üretecek.İnsan ve robotların birlikte çalışacağı tesiste üretilecek klimaların, 2018 yılından itibaren Avrupa pazarına yönlendirileceği bildirildi.

Mitsubishi Electric'ten yeni Kirigamine Zen klima serisi!

Mitsubishi Electric'in 'Kirigamine Zen' serisi klimaları, estetik görünümü ve soğutmada A+++'a ulaşan enerji verimliliğiyle dikkat çekiyor. Seri iç mimarinin estetiği içerisinde uyum içinde var olmasını garanti ediyor.

Mitsubishi Manisa OSB'de fabrika kuruyor!

Mitsubishi Electric Corporation, ev tipi klima üretimi için 176 milyonluk yatırımla Manisa OSB’de fabrika kuracak. Yatırım, 400 kişiye istihdam sağlayacak.

Mitsubishi Electric Türkiye’de yeni şirket kurdu!

Mitsubishi Electric Corporation, Türkiye’de ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için yeni bir şirket kurduğunu açıkladı. Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim Anonim Şirketi şirketinin Ocak 2018’de üretime geçmesi planlanıyor.

Mitsubishi klima iyi mi Haberi

Mitsubishi klima iyi mi

Kampanya kapsamında Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nden bir klima alanlar KDV ödemiyor, aynı anda iki klima almak isteyenler ise ilk klimanın KDV indirimine ek olarak ikinci klimayı yüzde 50 indirimle alıyor. Üç ürün alanlara ise üçüncü ürünlerinde yine KDV indirimi yapılıyor. Yüksek elektrik tasarrufu sağlayan ve Sezonsal Verimlilik Kriterlerine göre A, A+,  A++,  A+++ enerji sınıfında yer alan Mitsubishi Electric Klimalar, kampanya boyunca Yapı Kredi World Kart’a peşin fiyatına vade farksız 9 taksitle satışa sunuluyor.


Mitsubishi Electric Klimalar yaz kampanyasıyla daha da tasarruflu


Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin stoklarla sınırlı olan yaz kampanyası, Kirigamine Inverter Duvar Tipi Split Klima Cihazlarında (MSZ FH 25/35/50 VE/VEHZ), Kirigamine Zen Inverter Duvar Tipi Split Klima Cihazlarında (MSZ EF 25/35/42/50 VEW/VEB/VES), Deluxe Power Inverter Duvar Tipi Split Klima...