19 / 04 / 2024

Mobilya alırken nelere dikkat edilmeli

Mobilya alırken nelere dikkat edilmeli

Alfemo Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, "Mobilya alırken dikkat edilmesi gereken ilk nokta, ürünün kalitesi ve sağlığa zararlı malzemelerden yapılıp yapılmadığının kontrolü olmalı" ifadesini kullandı.

Ev alırken dikkat edilmesi gerekenler 4 maddede tüm detaylarıyla!

Yeni bir konut sahibi olmak her bireyin hayalleri arasında yer alıyor. Peki konut alırken nelere dikkat edilmeli 2024?

Konut kredisi ile ev alırken nelere dikkat edilmeli?

Konut kredisi ile ev alırken bazı noktalara dikkat edilmesi gerekiyor. Aksi durumda mağdur olabilirsiniz. Peki, Konut kredisi ile ev alırken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Altın yatırımcıları dikkat: Altın alırken bu tuzağa düşmeyin! Hileli satışlar için önlemlerinizi hemen alın...

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, altın alırken dikkat edilmesi gereken unsurları peş peşe sıraladı. Peki, Sahte altın nasıl anlaşılır? Altın alırken nelere dikkat edilmeli?

Tarihi eser mülk alırken nelere dikkat edilmelidir?

Tarihi eser, değeri fazla eşya olarak kabul edildiği için bir mülk sayılır. Tarihi eserlerin maddi değeri fazla olmasına rağmen, bu mülke de talep fazladır. Ancak tarihi eser mülk alırken bazı unsurlara dikkat etmek gerekiyor. Peki bu mülkü satın alırken dikkat edilmesi gerekenler nedir?

Airfryer alırken nelere dikkat etmeliyim? İşte uygun fiyatları airfryer modelleri...

Airfryer fritözlerin kullanımı son dönemde oldukça  arttı. Yağsız çalışan bu cihazlara ilgi günden güne artarak devam ediyor. Peki Airfryer fritöz almak isteyenler en doğru tercihi yapabilmek için nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Altın alırken bunu yapanlar köşeyi jet hızıyla dönüyor! Altın alacaklar köşeyi dönmek için gelin

Altın alımı yapmak isteyen vatandaşlar altın alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini merak ediyor. Altın alımında çok dikkat edilmesi gereken bir detayı sizler için hazırladık.

Hisseli tapu tehlikeli mi? Hisseli tapu alırken nelere dikkat edilmelidir?

Hisseli tapu tehlikeli mi? Hisseli tapu alırken nelere dikkat edilmelidir? şeklindeki sorular hisseli tapuya sahip kişilerin sorduğu sorulardandır.

Arsa alınırken nelere dikkat edilmelidir? Yatırım için arsa alınır mı? Tüm detaylar...

Satılık arsa ilanlarını incelerken sizin ölçütlerinize tam olarak uyum sağlayıp sağlamadığını öğrenmenizi daha sonra bir hayal kırıklığı yaşamamanız için oldukça önemli. Arsa alınırken nelere dikkat edilmelidir? Yatırım için arsa alınır mı? Tüm detaylar...

Metaverse'ten arsa alırken nelere dikkat edilmeli? Yatırımcılar dikkat!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kürşat Çağıltay son zamanlarda sık sık gündeme gelen metaverse ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki Metaverse'ten arsa alırken nelere dikkat edilmeli?

Kupon arsa nedir? Kupon arsa alırken nelere dikkat edilmeli?

Kupon arsa, gayrimenkul sektöründe kullanılan bir terim olmakla birlikte, uygun fiyatlı arsaları nitelendirmektedir. Kupon arsa almak herkes için büyük fırsat olsa da bu tarz arsaları alırken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar bulunmaktadır…

Konut kredisi alınırken hangi belgeler isteniyor?

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan konut kredisi için bir takım şartlar bulunuyor. Peki konut kredisi alırken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Devremülk alırken nelere dikkat etmeli?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Elif Akar bugünkü köşe yazısında devremülk alırken dikkat edilecek konuları kaleme aldı.

Projeden konut alırken nelere dikkat edilmeli?

Konut kredisi faizlerinin düşmesi ev almak isteyen vatandaşların yüzünü güldürdü. Peki projeden konut alırken nelere dikkat edilmeli?

Mobilya alırken nelere dikkat edilmeli Haberi

Mobilya alırken nelere dikkat edilmeli

Alfemo Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, "Mobilya alırken dikkat edilmesi gereken ilk nokta, ürünün kalitesi ve sağlığa zararlı malzemelerden yapılıp yapılmadığının kontrolü olmalı" ifadesini kullandı.


Alfemo'dan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Zoral, Türkiye mobilya pazarının her geçen yıl istikrarlı bir biçimde büyümesini sürdürdüğünü belirterek, her tarza uygun sayısız mobilya seçeneğinin markalı ve markasız mağazalarda bulunabildiğini dile getirdi. Birbirine görünüşte çok benzer ürünler arasındaki ciddi fiyat farklarının tüketicinin kafasını karıştırabildiğine işaret eden Zoral, şu açıklamalarda bulundu:


"Fiyat farklılıkları ürünlerin malzeme ve işçilik kalitesi gibi kriterlerden kaynaklansa da kıyaslama yaparken dikkat edilmesi gereken başka detaylar da var. Mobilya alırken dikkat edilmesi gereken ilk nokta, ürünün kalitesi ve sağlığa zararlı malzemelerden yapılıp yapılmadığının kontrolü olmalı.


Tüketici güvenliği yasalarına ve Avrupa Birliği standartlarına uygunluk belgelerinin bulunması, döşemeli...