20 / 04 / 2024

mobilya atölyesinde yangın

mobilya atölyesinde yangın

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde iki katlı mobilya atölyesinde çıkan yangın nedeniyle büyük çapta hasar meydana geldi

Tayfun Küçükoğlu: Binaların inşasında yangın güvenliğine öncelik verilmeli!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı örgütleri arasında yer alan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, ‘Yangından Korunma Haftası’nda yaptığı açıklamada; yangın güvenliği konusunda yeni inşa edilen ve yenilenen binalarla ilgili önemli uyarılar yaptı.

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Gebze Gölcük'te onarım yapılan binada yangın çıktı!

Gebze Gölcük'de çatı onarımı sırasında kaynak yapılırken bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

3gen Pasif Yangın Durdurucu İzolasyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

3gen Pasif Yangın Durdurucu İzolasyon Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Atıl   Fidan tarafından kuruldu. 

Çatı sanayicilerinden Yangın Yönetmeliği talebi!

Adana’nın Aladağ ilçesinde önceki gece kız yurdunda çıkan yangında 11’i öğrenci, biri eğitmen 12 kişinin ölmesinin ardından çatı sanayicileri "Yangın Yönetmeliği"nin uygulanmasını talep etti.

Melikgazi Belediyesi mobilya atıklarını toplayacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesi olarak geri dönüşümde yeni bir uygulama başlatarak bundan böyle adresten mobilya atıklarını alacaklarını söyledi.

ÇATIDER çatı ve baca yangın risklerine karşı uyardı!

ÇATIDER, yangınların ihmal ve hatalı uygulamalardan kaynaklandığını belirterek, kış mevsimine girilmeden çatı ve bacaların uzman kişiler tarafından kontrol edilmesi uyarısında bulundu.

Çekmeköy'de yangın mağduru 5 aile yeni evlerine yerleştirildi!

Geçtiğimiz günlerde bir marangoz atölyesinde başlayan ve kısa sürede etrafındaki üç binayı kullanılamaz hale getiren yangında evleri zarar gören 5 ailenin yaraları, Çekmeköy Belediyesi tarafından sarıldı...

Bursa'da fabrika yangını!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, eldiven fabrikasında çıkan ve Suriyeli bir ailenin oturduğu eve sıçrayan yangın hasara neden oldu. Çatısı çöken fabrika ve ev kullanılamaz hale geldi.

Şişli'de bir bina inşaatında yangın çıktı!

Şişli'de, inşaat halindeki bir binanın çatı katında çıkan yangın, çevredekilere panik yaşattı. Yangına müdahale için yola çıkan itfaiye ekiplerinin trafik nedeniyle olay yerine ulaşmakta zorlandığı görüldü.

Bartın'da mobilya imalathanesinde yangın çıktı!

Bartın'da mobilya imalathanesinde yangın çıktı. Gecen köyü mevkisindeki toptancılar sitesinde, Fatma Kılıç ve de Tamer Kaya' ya ait mobilya imalathanesinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü.

Antalya Göynük'te 5 yıldızlı otelde yangın!

Göynük’teki oteldeki yangın saat 08.00 sıralarında başladı. Tadilatta olan Vogue Hotel Avantgarde’nin izolasyon çalışmalarının yürütüldüğü üst katında çıkan yangında alevler kısa sürede çatıyı sardı.

Bartın’da ev yangını

Bartın'da çatı katında yangın çıkan 3 katlı binada mahsur kalan 3 kardeş, balkondan bitişikteki binaya geçerek kurtuldu. Kardeşler, itfaiye ekiplerinin uzattığı merdivenle kurtarıldı. İşte ayrıntılar...

mobilya atölyesinde yangın Haberi

mobilya atölyesinde yangın


     Çark Caddesi'nde bulunan Erol Aslan ve Halil İbrahim Atak'a ait mobilya atölyesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne ait 7 itfaiye aracı, kısa sürede büyüyen alevlere müdahale etti. 

     Bir saatlik çalışmayla söndürülen yangında atölyede büyük çapta hasar oluştu. 

     Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, olay yerine gelerek atölye sahipleriyle görüştü. 

     Caddede esnaflık yapan Mehmet Yemez, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir anda atölyenin yanmaya başladığını belirterek, ''Bir anda alevler atölyeyi sardı. Kimse ne olduğunu anlayamadı. Buradaki arkadaşlar itfaiyeyi aradı ve durumu bildirdi. Atölye sahipleri arkadaşlarım ve 35 yıldır burada esnaflık yapıyor, çok üzüldüm'' diye...