29 / 03 / 2024

mobilya dekorasyon fuarı bursa

mobilya dekorasyon fuarı bursa

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, hazırlanan MODEKS 2014 2. Mobilya, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarının 5-9 Mart 2014 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde mobilyaseverleri buluşturacağını söyledi...

Studiomel Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studiomel Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Julide Akca tarafından kuruldu.

Myu İnşaat Mobilya Dekorasyon Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myu İnşaat Mobilya Dekorasyon Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yiğitcan Uslu tarafından kuruldu.

Günyol Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyol Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile MEtin Günyol tarafından kuruldu.

Dekorart İnşaat Mimarlık Mobilya Dekorasyon Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Dekorart İnşaat Mimarlık Mobilya Dekorasyon Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Ltd.Şti. Ataşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Tüylü tarafından kuruldu!

Aykara Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aykara Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancektepe'de Medet Başkara tarafından kuruldu.

Türkiye’nin ilk Tiny House Fuarı 3-5 Şubat'ta İstanbul'da!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sonucunda modüler yapılara ilgi arttı. Bu kapsamda 3-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk defa gerçekleştirilecek " Premo Prefabrik, Modüler, Tiny House Yapım - Dekorasyon Fuarı sektörün buluşma noktası olacak.

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 310 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Hamulu ve Filiz Hamulu ortaklığında açıldı.

Ashil Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Ashil Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  150 bin TL sermaye bedeli  ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Arzu Mammedov Mobilya Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Arzu Mammedov Mobilya Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arzu Mammedov ve Nazmi Güreler ortaklığında kuruldu.

Htc Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Htc Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Başkaya tarafından kuruldu.

Rhodes Desing İç Mimarlık Ve Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rhodes Desing İç Mimarlık Ve Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğcan Rodoslu tarafından kuruldu.

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Aksoy tarafından kuruldu.

Nefi Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefi Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hande Demirler tarafından kuruldu.

mobilya dekorasyon fuarı bursa Haberi

mobilya dekorasyon fuarı bursa


TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen MODEKS 2014 2. Mobilya, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, kapılarını mobilya severlere açtı.


MODEKS 2014 2. Mobilya, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine Vali Münir Karaloğlu başta olmak üzere, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, TÜYAP’la işbirliği yapan Media Anemon firması Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Bilican ve yurtdışındaki tanıtım çalışmalarını yürüten ajans TG EXPO Genel Müdürü Gönül Akyıldız ile sanayiciler katıldı.


'40 BİN ZİYARETÇİ BEKLİYORUZ'


TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, hazırlanan MODEKS 2014 2. Mobilya, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarının 5-9 Mart 2014 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar...