20 / 04 / 2024

mobilya inegöl fuarı

mobilya inegöl fuarı

Türkiye'nin mobilya sektöründe dünyaya açıldığı kapı olan Bursa'nın İnegöl ilçesi 5-11 Kasım tarihleri arasında Uluslararası Modef Expo Fuarı için çalışmalarını tamamladı.

İnegöl Mobilya Fuarı 21-26 Mart'ta başlıyor!

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile George Tounousıan tarafından kuruldu. 

Recep Altepe'den İnegöl Fuar Merkezi´ne destek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl’de 50 bin metrekare alana kurulacak modern fuar merkezine destek verdiklerini açıkladı.

Bursa İnegöl'e modern mobilya fuar alanı!

Bursa'nın İnegöl ilçesine modern mobilya fuar alanı yapılacak. 80 bin metrekare alanda kurulması planlanan fuar alanı 93 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

Batman'da inşaat fuarı 14-17 Eylül'de düzenlenecek!

Batman'da '1. İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı' yapılacağı bildirildi. 14-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuar için hazırlık yapılıyor.

Bianca Grup İnşaat Turizm Mobilya Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bianca Grup İnşaat Turizm Mobilya Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Ali Fuat Coşkur tarafından kuruldu.

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, sanayi sitelerindeki hurda yığınları ve çöp atıklarına tepki gösterdi.

Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı bugün başlıyor!

Samsun'da, TÜYAP Fuarcılık tarafından düzenlenen Samsun Mobilya Dekorasyon 2017 Fuarı bugün açılıyor. Fuarda, "Samsun Markasını" yukarılara taşımak hedefleniyor.

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 7- 12 Mart'ta!

Samsun 2.Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 7- 12 Mart 2017 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Newjoy, Köln Uluslararası IMM Mobilya Fuarı'ndan yeni pazarlarla döndü!

Newjoy, 4. kez katıldığı Köln Uluslararası IMM Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’ndan Kuveyt, Almanya, Latin Amerika, Benelux, Fransa, Ukrayna, Moğolistan ve İngiltere gibi ülkelerle yeni iş bağlantıları gerçekleştirerek döndü.

Loda Mobilya, CNR İMOB Fuarı'nda!

Modern ve yalın tasarımlarıyla yaşam alanlarını daha keyifli hale getiren Loda Mobilya, Türkiye’nin yabancı vizyona ve uluslararası rekorlara sahip tek fuar kuruluşu olan CNREXPO’nun düzenlediği CNRİMOB fuarına katılıyor.

Newjoy, 2017 ürünleriyle Köln Uluslararası IMM Mobilya Fuarı'nda!

Newjoy, 22 Ocak’a kadar devam edecek olan Köln Uluslararası IMM Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda zengin ürün gamıyla ilgi görüyor. Newjoy, bebek ve genç mobilyasında dünya markası olma hedefliyor.

mobilya inegöl fuarı Haberi

mobilya inegöl fuarı


Bu yıl 18'incisi düzenlenecek olan fuarın açılışı bugün Meclis Başkanı Köksal Toptan tarafından gerçekleştirilecek. 20 bin davetiyenin dağıtıldığı fuarı 5 binin üzerinde kişinin ziyaret etmesi bekleniyor....