26 / 04 / 2024

mobilya kenti.

mobilya kenti.

Masko, sizi, annenize en özel hediyeler almaya ve tabi ki o’nun sevebileceği rahat mı rahat bir koltuk seçmeye davet ediyor...

Luxury Line'ın 2021 hedefi ulaştığı ülke sayısını 100'e çıkarmak!

Mobilya kenti MASKO’da faaliyet gösteren Luxury Line, 2021 yılında ulaştığı ülke sayısını 100’e çıkarmayı planlıyor.

Türk mobilya markaları Çin’e çıkarma yapmaya hazırlanıyor!

18-21 Mart 2018 tarihleri arasında Çin'in en büyük kenti Guangzhou’da 41'incisi düzenlenecek Guangzhou Mobilya Fuarı’na Türkiye'den 27 farklı mobilya markası katılacak..

Evgör, Luxury konsepti ile mobilya kenti MASKO’da!

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını MASKO’da hizmete açtı.

Loda Mobilya, Belarus'ta mağaza açıyor!

Loda Mobilya, Ocak ayında açacağı Belarus mağazasıyla toplam şube sayısını 7’ye çıkarıyor. Belarus’un başkenti Minsk Şehrinde açılacak olan mağaza bölgenin en büyük ve prestijli caddesi olan Pobeditely’de Zamok Alışveriş Merkezinde kullanıcıları ile buluşacak.

MASKO'da mağazalar güçbirliği yaptı!

Türkiye’nin en büyük TIR reklam filosuyla yaptığı tanıtımla dikkatleri üzerine çeken MASKO Mobilya Kenti, bu kez de düzenlediği indirim kampanyasıyla adından söz ettiriyor. Kampanyanın hedefinde yurtiçi olduğu kadar yurtdışından müşteriler de var.

MASKO Mobilya Fuarı’na damgasını vurmaya hazır!

Mobilya sektörünün yerli ve yabancı temsilcilerinin katılımıyla bu yıl 26-31 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek ‘12. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO damgasını vuracak.

MASKO Mobilya Kenti 778 mağazasıyla hedef büyütüyor!

1984’te kurularak, 1998 yılında faaliyete geçen, dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, 550 marka 778 mağaza ve on binlerce çeşit ürün yelpazesiyle hedef büyütüyor.

Mobilya kentinde sektörün yüzde 10 cirosunu çıkarıyor!

İstanbul Anadolu Yakası'nın en büyük mobilya kenti Modoko, her yıl ziyaretçi sayısını katlayarak artırıyor. Modoko'ya bir önceki yıla göre yüzde 24 oranında ziyaretçi girişi oldu. Mobilya kenti, farklı konseptte 350 mağazaya sahip.

Modoko sektörün yüzde 10'unu karşılıyor!

İstanbul Anadolu Yakası'nın en büyük mobilya kenti Modoko, her yıl ziyaretçi sayısını katlayarak arttırıyor. Modoko'ta bir önceki yıla göre yüzde 24 daha fazla ziyaretçi girişi oldu.

Türkiye'de mobilyanın başkenti İnegöl olacak!

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl, İnegöl'ü mobilya başkenti yapmak istediklerini belirterek, ''İnegöl'ün dış ticaret hacmi 1.5 milyar dolara dayandı'' şeklinde konuştu.

Dekorasyonda Neo-Osmanlı tarzı yükselişe geçti!

Evini, ofisini döşemek isteyenlerin tüm ihtiyaçlarını bulabileceği mobilya kenti MASKO bu yıl 30’uncu yaşını kutluyor. MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Erdoğan, mobilyada ‘haute couture’ dönemini başlattıklarını söylüyor.

Çilek Mobilya, Pakistan'da 3 mağaza açtı!

Çilek, Pakistan'da 3 satış noktası birden açarak ülkedeki ilk Türk çocuk mobilya markası oldu. Şirket, Pakistan'ın başkenti İslamabad ile Lahor ve Ravalpindi kentlerinde hizmet vermeye başladı.

Ummanlı Mobilyacılar Mobilya’nın Başkenti Modoko’yu ziyaret etti!

Ummanlı Mobilyacılardan oluşan heyet Mobilya’ nın Başkenti Modoko’ yu ziyaret etti. 2- 6 Haziran tarihleri arasında İstanbul’ da gerçekleşen toplantıya MOSDER Başkanı Ahmet Güleç’de katıldı...

mobilya kenti. Haberi

mobilya kenti.


Evimiz, annemizle hayat bulan evimiz... Annemiz varsa orada mutluyuz. Annemiz mutluysa biz mutluyuz. Bu Anneler Günü’nde O’nu çok mutlu edin. Ayaklarını uzatıp dinlenebileceği en rahat koltuğu O’na siz hediye edin. O’nun için hayal ettiğiniz en rahat koltuğu mutlaka bulacağınız tek yer MASKO Mobilya Kenti, sizi hayaliniz ile buluşturmaya davet ediyor.



Her Mayıs ayının ikinci Pazar günü, hayatımızın anlamı “annelerimize” armağan edilmiş çok özel bir gün. Bugün hepimiz varlığımızın anlamı annelerimizi mutlu etmeyi, O’nu bütün telaşından bir an olsun uzaklaştırmayı isteriz. Kimi evlerde muhteşem sabah kahvaltıları, kimi ailelerde harika bir Pazar gezintisi ve çoğu zaman renkli çiçekler bu günü ölümsüzleştirir. Bu yıl her zaman olduğunun dışına çıkalım ve annemize rahatlığı hediye edelim. Dünyanın en büyük mobilya kenti. 


Modern tasarımları, özgün yorumlar ile...