25 / 04 / 2024

mobilyacılar endüstri 4.0

mobilyacılar endüstri 4.0

Dünya Gazetesi yazarı Rüştü Bozkurt, Şişecam Planlama Müdürü Yurdakul Alpay ve MOSFED Başkanı Ahmet Güleç ile endüstri 4.0'ı konuştu.

Türkiye’nin endüstri devi işçi alıyor! Peki adaylarda hangi özellikler aranıyor?

Türkiye’nin en eski ve büyük endüstri kuruluşlarından biri yeni işçi alımı yapacağını duyurdu. Peki bu şirket hangisi ve işe alınacak personelde hangi şartlar aranıyor?

Yana Yapı Endüstri Limited Şirketi kuruldu!

Yana Yapı Endüstri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Erman Durgun tarafından kuruldu.

Zerkon İnşaat Yapı Endüstri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zerkon İnşaat Yapı Endüstri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Gürkan tarafından kuruldu.

Lcn Yapı Endüstri Pazarlama Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lcn Yapı Endüstri Pazarlama Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sadettin Deniz tarafından kuruldu. 

Mitaş Endüstri yatırımlarını küresel ölçekte genişletecek!

Çelik yapıların tasarımı, imalatı, galvaniz kaplanması, boyanması, montajı ve taahhüdü gibi alanlarda hizmet sağlayan Mitaş Endüstri, dünyanın 5 kıtasında 135'ten fazla ülkeye ihracat yapıyor. Mitaş Endüstri, gelecek 5 yılda yatırımlarını küresel ölçekte genişletmeyi amaçlıyor...

Turpem Uluslararası Turizm Pazarlama Endüstri Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turpem Uluslararası Turizm Pazarlama Endüstri Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Akkoyun tarafından kuruldu. 

Binali Yıldırım: İstanbul’a 4.0 projesiyle geliyoruz!

TÜSİAD üyeleriyle bir araya gelen Yıldırım, “İstanbul’a 4.0 projesiyle geliyoruz. Vatandaşlarımıza akan bir trafik vaat ediyorum” ifadelerini kullandı...

Yapı malzemesi ve tasarımda yapak zekadan faydalanılacak!

Endüstri 4.0 sonrası inşaat sektörünün otomasyona daha yatkın olacağını söyleyen Cemal Akça’ya göre, inşaat malzemelerinin geliştirilmesinde ve tasarım kararlarının verilmesinde yapay zekâ önemli bir noktaya gelecek...

Çimento sektörü temsilcileri dijital dönüşüm için Ankara’da toplandı!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından “Endüstri 4.0 ve Dijitalizasyon Semineri” Ankara’da düzenlendi...

Speak Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Speak Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Can Alkoçlar tarafından kuruldu. 

Prefabrik Yapı A.Ş. öğrencilerle buluşmaya devam ediyor!

Prefabrik Yapı A.Ş, Sakarya Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.Prefabrik Yapı A.Ş. Genel Müdürü . Mustafa Tolunay’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde öğrencilere; Sürdürülebilir Yapılar, BIM (Yapı Bilgi Modeli) ve Endüstri 4.0 genel başlığı altında bilgilendirdi..

Konutun gözü teknolojide!

Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, Endüstri 4.0 ve nesnelerin interneti (IoT) sayesinde iş dünyasında yeni bir çağ başlıyor. Bu yenilikleri bizim yapılarımızla birleştirip çağa uygun ürünler ortaya koymak için büyük bir titizlikle çalışıyoruz” dedi.

Kalimax İnşaat Endüstri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalimax İnşaat Endüstri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatima Tevekkel tarafından kuruldu.

mobilyacılar endüstri 4.0 Haberi

mobilyacılar endüstri 4.0


Dünya Gazetesi yazarı Rüştü Bozkurt, Şişecam Planlama Müdürü Yurdakul Alpay ve MOSFED Başkanı Ahmet Güleç ile endüstri 4.0'ı konuştu.


Şişecam Planlama Müdürlüğü'nde uzmanken, özellikle cam ev eşyasındaki ihracat, "kağıt-karton ambalaj eksikliği" nedeniyle tıkınma noktasına gelmişti. Planlama Müdürü Yurdakul Alpay konuyu incelemem için beni görevlendirdi. Önce kuruluşun bünyesinde "ambalaj sistemimim mevcut yapı ve işleyişini", arıdan da ülkemizdeki "kağıt-karton ambalaj üretimi olanak ve kısıtlarını" kapsamlı biçimde araştırdım. Duyduğum bütün kağıt-karton ambalaj tesislerine gittim, yetkililerle görüştüm, notlar aldım kapsamlı bir rapor hazırladım.


Şişecam için kağıt-karton ambalaj sağlanmasının ciddi bir sorun olduğu anlaşılınca, üst düzey bir ekiple Norveç, İsveç, Danimarka, Almanya, İsviçre ve İtalya’da cam ev eşyası üreticilerinin kağıt-karton ambalaj sorununu nasıl çözdüklerini de araştırdık. İnceleme gezisi sırasında Norveç’teki Şişecam Temsilcisi bizi arkadaşı olan IKEA'nın...