25 / 04 / 2024

Mod Tasarım ofis tasarımları

Mod Tasarım ofis tasarımları

Klasikleşen ofis algısına yepyeni bir boyut kazandırma mottosuyla, 2002 yılında sektöre adım atan Mod Tasarım, çalışma alanlarını yeniden tanımlıyor.

Modül Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Modül Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Berke Sezginer ve Hazar Günen ortaklığında kuruldu.

Efs Ebrex Modüler Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Efs Ebrex Modüler Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Roger Phılıp Smıth tarafından kuruldu.

Mod Tasarım'dan 4 milyon TL’lik ofis ve müşteri deneyimi!

Yenilikçi ve modern yaklaşımı ile her gün gelişmekte olan dünyada ofislere nitelik kazandırarak insan odaklı tasarımları ile sektörün yön belirleyici firmaları arasında yer alan Mod Tasarım; Ofiste Her Şey'i 2021 yılında hizmete açacak. 

Mod Tasarım, Ofiste Her Şey’i tanıtmaya hazırlanıyor!

Yenilikçi ve modern yaklaşımı ile her gün gelişmekte olan dünyada ofislere nitelik kazandırarak insan odaklı tasarımları ile sektörün yön belirleyici firmaları arasında yer alan Mod Tasarım; Ofiste Her Şey’i tanıtmaya hazırlanıyor.

The Business Year: Slash Architects’ten doğa dostu ofis tasarımı!

İç mekan tasarımı Mimar Şule Ertürk Gaucher ve Mimar İpek Baycan öncülüğündeki Slash Architects imzasını taşıyan The Business Year Office, plaza hayatının dezavantajlarını, sıcak ve samimi detaylar ile doğa dostu bir tasarım kurgusunda eriterek, avantaja dönüştürüyor.

Han Ofis Tasarım Mİmarlık Restorasyon ve Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Ofis Tasarım Mİmarlık Restorasyon ve Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Fatih Sinan Karakuş tarafından kuruldu.

MDArch’tan kullanıcı odaklı ofis tasarımı!

Alışveriş merkezi, otel, konut, ofis ve ticari mekanlar gibi birçok farklı alanda tasarım ve uygulama hizmeti veren Mimar Görkem Volkan öncülüğündeki MDArch tasarımı Gübretaş Merkez Ofisi, doğal malzeme kullanımının ön planda olduğu kullanıcı odaklı ve dinamik tasarımıyla dikkat çekiyor.

Mod Tasarım'dan ofislere özel koleksiyon!

Çoğumuz günün büyük bir bölümünü ofislerde yoğun bir tempoda çalışarak geçiriyor. Çalışanların tüm ihtiyaçlarına yanıt verebilmek için Mod Tasarım tarafından kurulan Ofisci, modern ve fonksiyonel koleksiyonlarıyla sektörün çıtasını yükseltiyor.

Team Fores Mimarlık’tan motorsiklet tutkunlarına özel yeni tasarım!

Mimar Serter Karataban’ın kurucusu olduğu TeamFores Mimarlık’ın yeni tasarımı olan DRD Motorbikes için tasarlanan Honda motosiklet showroomu; satış departmanı, mağaza, servis ve ofis oluşumlarıyla motorsiklet tutkunlarına sunuluyor.

Mod Tasarım, mobil uygulamalarla showroom imkânı sunuyor!

Dekorasyonuyla size mutluluk ve enerji veren bir çalışma ortamı. Ya da hayal etmeyin çünkü Mod Tasarım’ın geliştirdiği mobil uygulamalarla hayalinizdeki ofis gerçeğe dönüşüyor.

Rubi By, Modpro ile ofislerde ses yalıtımında devrim yaratıyor!

İnovatif bakış açısı ve sektöre dinamizm katan tasarımları ile klasikleşen ofis algısına yepyeni bir boyut getiren Mod Tasarım, kendi çatısı altında topladığı markalarıyla hizmet vermeye devam ediyor.

Mod Tasarım'la ofisini kendin tasarla!

Türk mühendislerin üç yıl gibi bir sürede geliştirdiği "Mod Tasarım, Mod Tasarım AR ve Mod Tasarım 360" uygulamalarıyla sahip olmak istediğiniz ofisi tasarlaya biliyorsunuz. İşte Mod Tasarım'ın o uygulaması...

Mod Tasarım’dan yeni nesil ofis tasarımı!

Klasikleşen ofis algısına yepyeni bir boyut kazandırma mottosuyla, 2002 yılında sektöre adım atan Mod Tasarım, çalışma alanlarını yeniden tanımlıyor.

Mod Tasarım ofis tasarımları Haberi

Mod Tasarım ofis tasarımları

Klasikleşen ofis algısına yepyeni bir boyut kazandırma mottosuyla, 2002 yılında sektöre adım atan Mod Tasarım, çalışma alanlarını yeniden tanımlıyor. Çalışan sağlığını ve konforunu temel ilke olarak benimseyen Mod Tasarım, kurulduğu günden bu yana, inovatif bakış açışı ve sektöre dinamizm katan tasarımları ile mobilya, kişisel ofis ve seperasyon sistemleri üreterek hızlı büyümesini sürdürüyor.


Beklentileri ve motivasyonları farklı jenerasyonların iş hayatında bir arada çalışması, teknoloji ve iş yapma şekillerindeki hızlı gelişmeler, ofis ortamında da büyük bir değişimi tetikledi. Yaşanan bu değişimin sonucunda, ofislerde verimliliği artırmak için farklı ihtiyaçların ortaya çıktığını ifade eden Mod Tasarım Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sicim konuyla ilgili yaklaşımlarını şu şekilde özetledi; 


“Günümüzde çalışan kişilerin verimliliğini etkileyen en önemli faktörler sağlık, ergonomi ve rahatlıktır. Dolayısıyla uzun saatler geçirilen ofis ortamında,...