19 / 04 / 2024

Mod Tasarım yeni nesil ofis

Mod Tasarım yeni nesil ofis

Klasikleşen ofis algısına yepyeni bir boyut kazandırma mottosuyla, 2002 yılında sektöre adım atan Mod Tasarım, çalışma alanlarını yeniden tanımlıyor.

Yeni BMW iX2 eDrive20 yollara çıkıyor! M Sport tasarım paketiyle 2 milyon 744 bin 500 liradan satışta!

Borusan Otomotiv'in Türkiye distribütörü olduğu BMW'nin tamamen elektrikli kompakt Spor Aktivite Coupe (SAC) modeli Yeni BMW iX2 eDrive20 yollara çıkıyor. Yeni BMW iX2 eDrive20, M Sport tasarım paketiyle 2 milyon 744 bin 500 TL liste fiyatı ile satışa sunuldu. 

Fiat'tan 4 yeni SUV! Fiat yeni tasarım harikası modellerini görücüye çıkardı!

Otomotiv alanında devrim niteliğinde tasarım haberi Fiat'tan geldi. Fiat yeni 4 muhteşem modeli ile piyasadaki yerini alıyor. Tasarım harikası olan bu modeller son teknoloji ile yapıldı. İşte Fiat'ın yeni modelleri.

Kahramanmaraş'taki 10 bin konutluk Kentsel tasarım projesine yeni alanlar eklenecek!

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerin ardından, şehirlerdeki konut ve iş yeri inşaatları tüm hızıyla sürüyor. Peki 10 bin konut ve iş yerini kapsayan "Kentsel tasarım projesi"nde son durum ne?

Samsung Galaxy S24 ve S24 Plus: Yeni tasarım ve özellikler hakkında sızıntılar!

Samsung'un son amiral gemisi modeli olan Galaxy S24'ün tasarımı sonunda gün yüzüne çıktı. Yeni Galaxy S24, iPhone'a benzeyen zarif bir tasarımla karşımıza çıkacak.

Vivo'nun yeni atılımı: Vivo V29e 5G, güçlü performansı ve estetik tasarımıyla geliyor!

Vivo, pazardaki etkileyici ürün yelpazesine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Vivo V29e 5G modeli, 120Hz ekran tazelemesi, güçlü Snapdragon işlemcisi ve göz alıcı tasarımıyla akıllı telefon kullanıcılarına iddialı bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

Tasarımı ve teknik özellikleriyle adeta büyüleyen Honda CR-V’ye 257 bin TL zam geldi!

Modern tasarım anlayışıyla otomobil dünyasında resmen bir çağ kapatıp yeni bir çağ açan Honda CR-V’nin haziran ayı fiyatı belli oldu. Honda’nın yaptığı açıklamaya göre, CR-V modeline 257 bin TL zam geldiği öğrenildi.

SsangYong Korando 2023: Yenilenen Tasarımı ve Güçlü Motor Seçenekleriyle Dikkat Çekiyor!

Yeni SsangYong Korando, keskin ve sportif hatlara sahip olan dış tasarımıyla göz alıcı bir görünüm sunuyor. Peki, SsangYong Yeni Korando fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sarelle yenilenen tasarımıyla raflarda! Peki yeni Sarelle'nin fiyatı ne kadar? İşte 26 Mart 2023 fiyat listesi

Türkiye’nin köklü çikolata markalarından Sagra’nın kalite ve doğallığı bir araya getirdiği geleneksel ürünü Sarelle, yenilenen logosu ve tasarımıyla raflarda yerini almaya başladı. Peki yeni Sarelle'nin fiyatı ne kadar oldu? İşte 26 Mart 2023 Sarelle fiyatları...

Huawei Mate X3’ten ilk tasarım bilgileri geldi! 16 Mart 2023 fiyat listesi...

Huawei Mate X3 katlanabilir telefondan yeni tasarım bilgileri geliyor. Paylaşım şirketi, cihazı 23 Mart'ta tanıtacak.

Android hayranlarının merakı bitti! İşte Galaxy M54'ün tasarımı

2023'e girer girmez arka arkaya yeni modellerini piyasaya süren Samsung şimdi de  Galaxy M54 5G modelinin tasarımı ortaya çıktı.

Xiaomi 13 serisinin tasarımı sızdırıldı! 

Xiaomi 13 serisinin tasarımı gün yüzüne çıktı. Son olarak ortaya çıkan yeni bir görsel cihazların detaylarını ortaya çıkardı. İşte son gelişmeler...

Peugeot 208 ve SUV 2008'in kabini yeni vites tasarımına kavuşacak! İşte dikkat çeken detaylar

Fransız otomobil devi Peugeot ilgi gören modelleri 208 ve SUV modeli 2008'in iç tasarımında yenilikçi bir çizgiyle değişime gidiyor.  Peugeot 3D i-Cockpit ortamına uyum sağlayan yeni vites tasarımında hangi düğme ne işe yarıyor açıklandı.

Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupe'ye yılın tasarımı ödülü! İşte arabanın 9 Haziran fiyat listesi

BMW'nin baştan aşağıya yenilenen dört kapılı coupe modeli Yeni BMW 420i Gran Coupe, "Türkiye’de Yılın Otomobili" yarışmasında bu yıl ikinci defa verilen "Yılın Tasarımı" ödülünü kazandı. İşte BMW 420i Gran Coupe'nin özellikleri ve fiyat listesi...

Mod Tasarım yeni nesil ofis Haberi

Mod Tasarım yeni nesil ofis

Klasikleşen ofis algısına yepyeni bir boyut kazandırma mottosuyla, 2002 yılında sektöre adım atan Mod Tasarım, çalışma alanlarını yeniden tanımlıyor. Çalışan sağlığını ve konforunu temel ilke olarak benimseyen Mod Tasarım, kurulduğu günden bu yana, inovatif bakış açışı ve sektöre dinamizm katan tasarımları ile mobilya, kişisel ofis ve seperasyon sistemleri üreterek hızlı büyümesini sürdürüyor.


Beklentileri ve motivasyonları farklı jenerasyonların iş hayatında bir arada çalışması, teknoloji ve iş yapma şekillerindeki hızlı gelişmeler, ofis ortamında da büyük bir değişimi tetikledi. Yaşanan bu değişimin sonucunda, ofislerde verimliliği artırmak için farklı ihtiyaçların ortaya çıktığını ifade eden Mod Tasarım Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sicim konuyla ilgili yaklaşımlarını şu şekilde özetledi; 


“Günümüzde çalışan kişilerin verimliliğini etkileyen en önemli faktörler sağlık, ergonomi ve rahatlıktır. Dolayısıyla uzun saatler geçirilen ofis ortamında,...