19 / 04 / 2024

MODD/Group müşterileri

MODD/Group müşterileri

MODD/group, müşteri portföyünü genişletmeye devam ediyor. MODD/group, inşaat sektöründeki firmalardan Hasanoğlu İnşaat ile bugün anlaşma sağladı.

Emekliler müjde! Banka banka promosyon kampanyaları yenilendi! 

Şubat ayı itibari ile emekli promosyon kampanyaları da yenilendi. Buna göre, bankalar emekli müşterileri için promosyon rakamlarını tek tek yenileyerek duyurdu.  

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öcal tarafından kuruldu.

Synertech Group Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Synertech Group Mühendislik Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Gölgeli tarafından kuruldu.

Bankalar şimdi de o grup için kampanya başlattı... Bu kadar indirim sağlayacaklar, o banka müşterileri dikkat

Akbank emekli vatandaşlardan sonra şimdi de emekli vatandaşlar için önemli bir çalışma başlattı. Akbank tarafından üniversiteli öğrencilerin giyim alışverişlerine yönelik önemli bir adım atıldı.

Fsm Group Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Fsm Group Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Baysal tarafından kuruldu.

Ziraat Bankası'ndan müjde! Tüm müşterileri hemen baksın

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli bir müjde geldi. Banka tarafından hesaplara 1.500 lira yatırılacak.

ATM'den para çekmek yasaklandı. Son dakika olarak duyuruldu. Dünya şaşkına döndü. Banka müşterileri dondu

Bir ülkede ATM'den para çekmek yasaklandı. Bu flaş gelişme "Son dakika" olarak duyuruldu. Tüm dünya bu haberle birlikte büyük bir şaşkınlık yaşadı. İşte detaylar...

Bir banka herkese 2 bin TL vereceğini açıkladı. Dünyanın her yerinden müşterisi var. Müşterileri şaşkına döndü

Türkiye'nin önemli bankaları arasında yer alan Akbank, müşterilerine yönelik 2 bin TL vereceğini açıkladı. Dünyanın her yerinden müşterisi olan bankanın müşterileri şaşkına döndü. İşte ayrıntılar...

Dev firma resmen iflasını verdi. Müşterileri şaştı kaldı. Herkes karar açıklanınca şok oldu

Bursa'da köklü tekstil firmaları arasında yer alan bir firma iflasını verdi. Yıllardan bu yana firma ile iş yapan müşterileri ise şaşkına döndü.

Bir bankadan müjde. Müşterileri sevinçten havaya uçtu. Bu sefer haberler müthiş

Garanti Bankası'ndan vatandaşlara yönelik büyük bir müjde geldi. Banka önemli bir hizmetini kadınlara yönelik ücretsiz yaptı.

Dünyada birçok ülkeden müşterisi vardı. Dev banka çöktü, müşterileri şaşkına döndü

Rusya'dan flaş bir haber geldi. Rusya merkezli ünlü bir banka iflas ettiğini açıkladı. Bankanın dünyanın her yerinden müşterisi olduğu öğrenildi.

Benzin, motorin ve LPG’de son dakika müjdesi! Resmen düğmeye basıldı! Arka arkaya zam gelmişti!

İş Bankası’ndan akaryakıta gelen peş peşe zamdan sonra müşterileri sevindirecek bir haber geldi. İş Bankası, Petrol Ofisi’nden yapılacak akaryakıt harcamalarına 110 TL hediye edeceğini duyurdu.

Denizbank resmen coştu! Bu parayı sadece Denizbank müşterileri alacak!

Denizbank’tan evini yenilemek isteyenlere müşterilerine kampanya haberi geldi. Mobilya alışverişlerine 100 TL hediye edeceğini duyuran Denizbank, kampanyaya ilişkin detayları paylaştı.

MODD/Group müşterileri Haberi

MODD/Group müşterileri

Bünyesinde MODD/works, MODD/startup, MODD/paper şirketlerini bulunduran MODD/group, iş ortaklarına yeni bir markayı daha ekledi. İstanbul, Hong Kong ve Londra’daki ofisleriyle 220’den fazla markaya hizmet veren MODD/group, projelerindeki yenilikçi yaklaşımı ve kullandığı yüksek teknoloji ile inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Hasanoğlu İnşaat ile anlaştı. Ürün tasarımı, girişimciliğe dair proje geliştirme ve konvansiyonel reklam üretimi ile multidisipliner bir yapıya sahip MODD/group, Hasanoğlu İnşaat’a markalı konut konumlandırması alanında tam hizmet verecek.


Yeni iş birliği ile ilgili konuşan MODD/group Kurucu ve CEO’su Cem Has, “Gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen şirketlerinden Hasanoğlu İnşaat, 25 yıllık bilgi ve birikimi ile birbirinden iddialı projeler ortaya koyuyor. Sürdürdüğü Ar-Ge çalışmaları ve yatırımları sonucu, ‘BANUEVLERİ’ markası ile sektörde markalaşmanın önünü açan Hasanoğlu İnşaat’a çizgi altı ve çizgi üstü...