20 / 04 / 2024

modef

modef

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

MODEF 2017 açıldı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bu yıl 37'incisi düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF) açıldı.

İnegöl Fuar Alanı için ilk adım atıldı!

İnegöl’ün uzun yıllardır konuştuğu yeni fuar alanı ile ilgili bir adım da Belediye Meclisi’nde atıldı. Akhisar’da yapılacak olan fuar alanının ihale edilmesi kararı oybirliği ile alındı. MODEF yönetiminin fuar alanı için 1 yıl içinde ruhsat alması, 2 yıl içinde de inşaata başlaması gerekiyor.

İnegöl’e dünya standartlarında yeni fuar merkezi!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yeni fuar merkezi yapılacak. MODEF, devlet ve sanayici işbirliğiyle ile yapılması hedeflenen dünya standartlarındaki yeni fuar projesi tanıtıldı. 50 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek devasa proje ilk kez mobilyacılara tanıtıldı.

Modef Fuarına 16 bin 170 kişi katıldı!

MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ (ortada), İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nı (MODEF 2016) 16 bin 170 kişinin ziyaret ettiğini bildirdi.

Bursa Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bu yıl 35'incisi düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF) açıldı.

Çilek MODEF EXPO'da yoğun ilgi gördü!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen MODEF Expo 2015 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.

MODEF EXPO'ya yoğun ilgi!

İnegöllü 181 mobilya firmasının katıldığı 34’üncü MODEF EXPO, sektör temsilcilerinin yüzünü güldürdü. 50 ülkeden alım heyetinin geldiği fuarda yurtdışından gelen müşterilerle yüksek oranlarda ihracat anlaşması imzalandı.

Mobilya sektörüne MODEF EXPO morali!

İnegöllü 181 mobilya firmasının katıldığı 34’üncü MODEF EXPO, sektörün yüzünü güldürdü. 50 ülkeden alım heyetinin geldiği fuarda yurtdışından gelen müşterilerle yüksek oranlarda ihracat anlaşması imzalandı.

MODEF EXPO Fuarı'nı 2 günde 7 bin 896 kişi ziyaret etti!

Türkiye'nin önemli mobilya üretim merkezlerinden Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bu yıl 34'üncüsü düzenlenen MODEF EXPO Fuarı'nı, ilk 2 günde yaklaşık 8 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Roll Mobilya MODEF'e hazır!

Roll Mobilya Sahibi Kemalettin Kayıran, özgün çizgilerini, 3 - 7 Kasım'da İnegöl Modef Expo Fuarı'nda sergileyecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Çilek Mobilya MODEF'e katıldı!

07-12 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF), İnegöl’deki Hikmet Şahin Kültür Parkı Uluslararası Fuar Merkezi’nde 33. kez kapılarını açtı.

İnegöllü mobilyacılar MODEF’te görücüye çıktı!

Bu yıl 33.’sü düzenlenen İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Geçen yıl 183 firmanın katıldığı fuarda bu yıl 195 mobilyacı yer aldı.

Bursa’da yeni fuar alanı için tartışma başladı!

MODEF’in fuar alanı yetersiz gelince Bursa’da yeni fuar alanı için tartışma başladı. Mobilyacılar fuar alanının yine İnegöl’de kurulmasını isterken, Bursa kamuoyu ihtisas fuarları için İnegöl dışında geniş bir fuar alanı planlıyor

modef Haberi

modef

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

Nisan ayının ilk haftası düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı 2022 yılında Ramazan dolayısıyla 21-26 Mart'ta düzenlenecek.

'165 Firma Ürün Sergileyecek'


İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, düzenlediği basın toplantısında, uluslararası boyutta gerçekleştirilen fuarda 165 firmanın ürünlerini sergileyeceğini açıkladı.

Fuarın Türkiye'de ve dünyada beklenen organizasyonlardan biri olduğunu vurgulayan Yavuz Uğurdağ, "Bu sene yoğun çalışma temposu ve yoğun taleple karşı karşıya bulunmaktayız. Özellikle İstanbul Mobilya Fuarı'ndan sonra ilk defa böyle bir taleple karşı karşıya kaldık. Birçok firmamız, İnegöl Mobilya Fuarı'ndan yer talebinde bulundu. İstanbul Mobilya Fuarı'ndan sonra yapmış olduğumuz kayıtlar,...