23 / 04 / 2024

Modern Boztepe Residence Projesi

Modern Boztepe Residence Projesi

Tepe Home Yönetim Kurulu Başkanı İlhan İl, “Bunların ilki bayilik kanallarımızı geliştirmek olacak. İkinci hedefimiz ise projeli işlerde büyümek. Ve geliştirmek istediğimiz bir diğer alan da aksesuar ürünlerinin toptan satışı” dedi

Leitert Bodrum Modern güncel fiyat listesi 2017!

Bodrum Modern Residence'ın 2. etabı olan Leitert Bodrum'da 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 89 bin Euro'dan başlıyor.

Modern Residence Bodrum fiyatları!

50 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Modern Residence projesi Muğla Bodrum'da hayata geçirildi. projenin ilk etabı 17 bloktan, ikinci etabı 8 bloktan oluşuyor...

Bodrum Modern Residence güncel fiyat listesi!

Bodrum Modern Residence güncel fiyat listesi 59 bin 900 Euro'dan başlangıç gösteriliyor. Bodrum Modern Residence 2.etap satışları Temmuz ayında başlayacak...

Bodrum Modern Residence’ın ilk etabında teslimler başladı!

Bodrum'un gerçek anlamda ilk rezidans projesi olan Bodrum Modern Residence’ın ilk etabında teslimler başladı. 2’inci etabın inşaatına da Eylül ayında başlanacak.

Bodrum Modern'de 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bodrum'un gerçek anlamda ilk rezidans konsept projesi olan BODRUM MODERN Residence konuklarını bekliyor.

Hill Town 11 Residence fiyatları 431 bin TL'den başlıyor!

Yamaç Yapı, Levent’in komşusu Çeliktepe’de yeni ve modern bir residence projesine imza atıyor.Yamaç Yapı, yılların getirdiği tecrübe ve güvenle Hill Town 11 projesini Çeliktepe’de hayata geçiriyor.

Endülüs Park Residence’ta kaçırılmayacak fırsat!

Muhteşem mimarisi, seçkin markalar ile donatılmış modern ve zarif dekorasyonu ile hayalinizdeki evi sunan Endülüs Park Residence’ta sınırlı sayıda kalan daireleri için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Kozaklı İnan Thermal Residence'ta 7 bin 900 TL'ye devremülk!

Türkiye’nin en sağlıklı ve modern yaşam bölgelerinden biri haline gelecek olan Nevşehir Kozaklı’da inşa edilen İnan Thermal Residence'ta devremülk fiyatları 7 bin 900 TL'den başlıyor.

Smart City Residence'ta kişiye özel ödeme seçenekleriyle!

2016 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanan Smart City Residence ,yapı kalitesi yüksek, yenilikçi ve modern mimari yapısıyla rakiplerinden ayrılıyor.

Akyaşam Residence Boztepe fiyat listesi!

Ak İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Akyaşam Residence Boztepe projesinde yer alan daireler 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İşte, Akyaşam Residence Boztepe fiyat listesi!

Sinpaş GYO Bursa Modern'de 153 bin 900 liraya 1+1!

Bursa Modern projesinde göl ve ada manzaralı Yalı Köşkleri, Asmalı Yalıları, Saraybahçe Konakları, Kristal Kulesi, Kemer, Marin Residence, Gök Kule ve Park Konakları yer alıyor.

The Leos Residence İstanbul Gayrettepe'de yükseliyor!

Aralık ayında Gayrettepe’de kapılarını misafirlerine açan The Leos Residence, modern, şık ve rahat daire konseptleriyle lüks ve konforu bir arada sunuyor..

Zorlu Residence'da bir daireyi gezelim!

Zorlu Residence'da Mimar Emre Arolat imzası taşıyan dört odalı daireyi dolaşmak ister misiniz? Göz yormayan renkler, modern mobilyalar ve Türk ressamlarının eserleri, manzaraya eşlik ediyor...

Modern Boztepe Residence Projesi Haberi

Modern Boztepe Residence Projesi

Tepe Home’un ‘bayilerle büyüme’ stratejisine hızla devam ettiğini söyleyen Tepe Home Yönetim Kurulu Başkanı İlhan İl, “Bizim tarafımızdan işletilen 14 mağazamız var. Buna ilaveten 13 mağazamız da bayilerimiz tarafından işletiliyor. Böylece şu anda 27 mağazayla faaliyetlerimize devam ediyoruz” dedi.


2013 yılında üç kanaldan büyüme hedeflediklerini belirten İl, “Bunların ilki bayilik kanallarımızı geliştirmek olacak. İkincisi projeli işlerde büyümek. 2013’te ise aksesuar ürünlerinin toptan satışını geliştirmek istiyoruz” diye anlattı.

Projeli işlerde boşluk olduğunu ifade eden İl, “Otel, rezidans, kooperatifler, iş merkezi gibi yapıların her türlü sabit ve hareketli mobilyaları ile ahşap işlerini yapabilecek tesislere ve daha da önemlisi bilgi birikimine sahibiz” diye konuştu.


‘Prestijli işler aldık’

Projeli işlerde İstanbul, İzmir ve Ankara bölge müdürlükleri oluşturduklarını söyleyen İl, şöyle devam etti:

“Bir kaç ilimizde daha müdürlük oluşturacağız....