19 / 04 / 2024

modern east bayram mesaisi

modern east bayram mesaisi

Modern East AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Modern East AVM bayramda açık mı? Modern East AVM bayramda kaça kadar açık? Modern East AVM bayramda kaçta açılacak?

Ankara Hacıbayram'a kültür merkezi inşa ediliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Hacı Bayram Cami’nin arkasına, içinde, 650 araç kapasiteli kapalı modern minibüs duraklarının yanı sıra kültür merkezi, bilim müzesi, kapalı çarşı, butikler ve yemek bölümlerinin yer alacağı 5 katlı bir kompleks hayata geçiriyor.

Modern East Kurban Bayramı çalışma saatleri

Modern East, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Modern East Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Modern East Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Loda Mobilya'da Kurban Bayramı'na özel yüzde 25 indirim!

Tasarım anlayışına kattığı yeniliklerle mobilyada çizgi üstü konseptler oluşturan Loda; modern, yalın ve fonksiyonelliğin ön planda olduğu bir modelleriyle, Kurban Bayramı’nda da %25 indirim kampanyası sunuyor.

Ümraniye Modern East AVM'nin iskanı var mı?

Ümraniye Belediyesi, 171 işyerine gönderdiği tebligatta, 19 Mayıs’ta açılan AVM’nin iskanı olmadığı gerekçesiyle 15 gün içinde tahliyesini istedi.

Modern East AVM bayramda açık mı?

Modern East AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Modern East AVM bayramda açık mı? Modern East AVM bayramda kaça kadar açık? Modern East AVM bayramda kaçta açılacak?

Baydöner, Ümraniye Modern East AVM'de şube açtı!

Türkiye'nin en yaygın döner restoran zinciri Baydöner, Ümraniye'de bulunan Modern East AVM'de şube açtı. Baydöner İskender, Türkiye genelinde ise 108, İstanbul'da 26 şubeye ulaşmış oldu.

Modern East AVM ziyaretçi ağırlamaya başladı!

Modern East Alışveriş Merkezi, İstanbul’un yeni finans merkezi Ümraniye’de kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Ümraniye Modern East AVM iletişim!

141 mağazanın bulunduğu Modern East AVM bugün açıldı. İşte 4 katlı olarak tasarlanan Ümraniye Modern East AVM iletişim bilgileri...

Modern East AVM nerede, nasıl gidilir, yol tarifi!

Kapılarını bugün açan Modern East AVM 200 milyon Euro'luk yatırım bedeli ile inşa edildi. Peki Modern East AVM nerede, nasıl gidilir, yol tarifi...

Modern East AVMde hangi mağazalar var?

200 milyon Euro'luk yatırımla hayata geçirilen Ümraniye Modern East AVM kapılarını bugün açtı. Peki Modern East AVMde hangi mağazalar var?

Ümraniye Modern East AVM bugün açılıyor!

200 milyon euroluk yatırımla Ümraniye’de hayata geçirilen Modern East Alışveriş Merkezi bugün açılıyor. 60 bin metrekare kiralanabilir alanı olan AVM’nin ikinci fazı bittiğinde bu rakam 90 bine çıkacak. AVM’de 2 bin 900 kişiye istihdam sağlanacak

Ümraniye Modern East AVM yarın açılıyor!

Modern East Alışveriş Merkezi, yarın İstanbul’un yeni finans merkezi Ümraniye’de kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Bünyesinde 141 mağaza bulunduran AVM, dört kattan oluşuyor.

ECE Türkiye'nin portföyüne 3 yeni AVM girecek!

ECE Türkiye, "8. Uluslararası Perakende Kiralama Günü"nü gerçekleştirdi. Toplantıda ECE Türkiye'nin 12 ay içinde Axis İstanbul, Modern East ve Sur Yapı Marka AVM'lerinin açılışını gerçekleştireceği belirtildi.

modern east bayram mesaisi Haberi

modern east bayram mesaisi


Modern East AVM bayramda açık mı?

Modern East AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Modern East AVM bayramda açık mı? Modern East AVM bayramda kaça kadar açık? Modern East AVM   bayramda kaçta açılacak?


Modern East AVM bayram mesaisi:

Modern East AVM Ramazan Bayramı'nın ilk günü saat 14:00'te açılıyor, akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Diğer günler ise 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.


Modern East AVM'ye nasıl gidilir?