18 / 04 / 2024

modern mutfak modelleri

modern mutfak modelleri

Kadınların evinde en çok kullandığı kısımlardan bir tanesi de mutfaklar kuşkusuz. Bazı bayanlar gününün uzun vakitlerini mutfakta geçiriyor. Bu yüzden ev hanımları bu mekanı daha yaşanılır kılma ve tatlı bir hava yaratma amacı ile daha çok özenir.

İşlevsel bir mutfak nasıl olur?

Ailece en keyifli vakitlerin geçirildiği yer mutfaklar, şık ve kullanışlı bir tasarımla daha da eğlenceli hale gelebilir. Mutfağınıza özen gösterip, yeniliklerle donatmak yemekleri bile güzelleştirebilir

Victorinox mutfak aletlerinde şok fiyatlar! İşte Victorinox Swiss Modern 3’lü bıçak seti 17 kasım 2022 fiyat listesi

Zarif tasarım, optimum keskinlik Victorinox ile yemek hazırlığı kolaylaşıyor.  İsviçre yapımı Victorinox Swiss Modern 3’lü bıçak seti ne kadar, kaç  İşte Victorinox Swiss Modern 3’lü bıçak seti 17 kasım 2022 fiyatı....

Mutfakta Zaman Kazanın! İşte Tefal doğrayıcı, öğütücü, smoothie blender modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Yiyecekleri hazırlarken en çok rendeleme, doğrama gibi işlemler vakit harcar. Ancak buna en güzel çözüm, pratik mutfak aletleriyle sağlanır. Tefal doğrayıcı, öğütücü, smoothie blender modelleri ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

STOSA’dan yeni yıl kampanyası!

STOSA Cucine, mutfaklarını yenilemek isteyenlere yeni yıla girerken kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Yeni yılı yüzde 35’e varan indirimlerle karşılayan STOSA, Avcılar ve Bakırköy mağazalarında her zevke ve bütçeye uygun farklı mutfak modelleri sunuyor.

STOSA, en büyük mutfak mağazasını Avcılar'da açtı!

Türkiye’nin en büyük mutfak showroomu'nu Avcılar'da hayata geçiren STOSA, Bakırköy ve Avcılar mağazalarında modern, çağdaş ve klasik çizgilere sahip geniş ürün yelpazesiyle kişiye özel alanlar yaratıyor.

Pekcan Grup'dan modern mutfak tasarımları!

Hayalinizde kurduğunuz mutfak tasarımı, üç yılı aşkın süredir inşaat malzemeleri satışı ve dağıtımı konusunda faaliyet gösteren Pekcan Grup’un, profesyonel ekibiyle modern ve minimalist çizgilerle evlerinize geliyor.

İşte birbirinden güzel desenli duvar kağıdı modelleri!

Duvar kağıdının eski moda olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Evlerinizin şıklığı ve modern görünmesi amaçlı birbirinden farklı güzel duvar kağıdı modelleri...

Kelebek Mutfak, ada üniteleri ile mutfakların havasını değiştiriyor!

Kelebek Mutfak, ada üniteli şık ve modern koleksiyonları ile hem zevkine hem de evine uygun mutfak isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor. Kelebek Mutfak, yenilikçi koleksiyonları ile mutfak dizaynına modern bir bakış açısı kazandırıyor.

Yurtbay Seramik Erica Serisi'ni tanıttı!

Yurtbay Seramik, modern mutfak ve banyolar için farklı çözümler üretiyor. Yurtbay, Erica Serisi ile baharla birlikte dekorasyonlarında baştan aşağıya değişiklik yapmayı planlayanlar hitap ediyor..

Modern mutfak modelleri!

Kadınların evinde en çok kullandığı kısımlardan bir tanesi de mutfaklar kuşkusuz. Bazı bayanlar gününün uzun vakitlerini mutfakta geçiriyor. Bu yüzden ev hanımları bu mekanı daha yaşanılır kılma ve tatlı bir hava yaratma amacı ile daha çok özenir.

2015 mutfak dolapları modelleri!

Bu yılın mutfaklar için en önemli eşyası dokunmatik cam pişiriciler. İndüksiyon ocağı da denen bu keşif son yıllarda mutfaklara girmeye başladı. İşte 2015 mutfak dolapları modelleri...

Metal fayanslar modern görünüm kazandırıyor!

Metal fayanslar modern görünüm kazandırıyor. Metal fayans modelleri genel anlamda mutfak ve banyolarda kullanılan metal fayanslar açıkçası ortama son derece modern bir görünüm kazandırmayı mümkün kılıyor.

Vintage dekorasyon modelleri!

Vintage; eski, antika eşyaların yeni, modern eşyalarla bütünlük içinde kullanılması; modernliğe eskinin soluğunun katılmasıdır. Şimdi ev dekorasyonunda da çokça yer bulmaya başladı.İşte Vintage dekorasyon modelleri...

Vanucci Gesso minimalist ve modern mutfak isteyenlerin tercihi!

Göz alıcı mutfakların önde gelen markası Vanucci, Gesso ile mutfaklarda şıklık ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor. Parlak yüzeyi ile dikkat çeken model, dekorasyonda minimalist, sıcak ve modern tarzı sevenlerin favorisi olmaya aday.

modern mutfak modelleri Haberi

modern mutfak modelleri

Kadınların evinde en çok kullandığı kısımlardan bir tanesi de mutfaklar kuşkusuz. Hatta bazı bayanlar gününün uzun vakitlerini mutfakta geçiriyor. Bu yüzden ev hanımları bu mekanı daha yaşanılır kılma ve tatlı bir hava yaratma amacı ile daha çok özenir.


Yemeklerinizi hazırlarken ya da çekirdek aileniz ile mutfak masanızda kahvaltınızı yaparken, yemeğinizi yerken mutfak dekorasyonunuz içinizi ısıtacak en önemli faktör.


Mutfakları modern göstermek için verebileceğimiz fikirler arasında kareli mutfak perdeleri, şirin sandalye minderleri, renkli çiçekler ve baharatlıklar sayılabilir. Ayrıca taşlarda kullanılan mozaik desenler, çiçek desenleri, yerdeki halınız ile yaratacağınız ahenk mutfağınızda yine modern bir görünüm sağlayabilir.


Tavana taktığınız avize, lavoba, tezgah, beyaz eşyalar ve ocağa kadar modern renklerde ve görünümde tercihler yaparak mutfak dekorasyonunuza farklı bir karakter katmak sizin elinizde.


Dolaplarda kullanılan renkler ile masanızda...