20 / 04 / 2024

modern otogar

modern otogar

TAV'ın havaalanlarındaki başarısını otogarlara taşımak isteyen Türkiye Otobüsçüler Federasyonu, Anadolu yakası otogarın inşaatına talip oldu.

Antalya Elmalı Otogarı açılış için hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Elmalı Otogarı, açılış için sayıyor. Modern ve kullanışlı bir yapı olarak hizmete açılacak terminal 10 bin metrekarelik alana inşa edildi. 

Bodrum'a 74 milyon TL'lik otogar!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum'a arsa bedeli 24 milyon 600 bin TL, otogar ihalesi 45 milyon 548 bin TL ve 4 milyon TL güneş enerji panelleri olmak üzere toplam 74 milyon TL yatırımla yeni ve modern otogar inşa ediyor.

Van Çatak'a modern otogar!

Van Büyükşehir Belediyesi, Çatak ilçesinde 2 bin 640 metrekarelik alanda 30 peron ve hizmet binasından meydana gelen modern bir otogar yaptırıyor. 

Diyarbakır Kulp'a modern otogar inşa edilecek!

Kulp Belediyesince Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle inşa edilecek olan İlçe Otogar Projesi'nin ihalesi yapıldı.

Muğla Menteşe Otogarı için start verildi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe İlçesi’ne yeni ve modern şehirlerarası Otogar yapımı için çalışmalara başladı.

İzmir Selçuk'a VİP otogar!

Turizm cenneti Selçuk’a VIP otogar İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk'a hizmet verecek semt garajının proje çalışmalarını tamamladı. Efes, Meryem Ana ve Şirince gibi değerli kültür varlıklarını barındıran “turizm cenneti” bu ilçe, artık modern bir semt garajına kavuşuyor.

Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Her ilçeye modern otogar kazandırma çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni hizmete açtı.

Döşemealtı Otogarı'nın inşaatı 2017’de başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Döşemealtı’nda yapılacak yeni otogar inşaatına 2017 yılında başlamayı planladıklarını söyledi. Enerjisini kendi üretecek otogar çağdaş ve modern bir mimari ile inşa edilecek.

Suluova Otogar projesi için çalışmalar başlıyor!

Suluova'ya yakışır nitelikte, modern bir görünüme sahip olacak yeni otogar için çalışmalar başlıyor. İşte otogar çalışmalarının başladığı alan da incelemelerde bulunan Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok'un açıklamaları...

Van Erciş'e 10 milyon TL'lik otogar inşa edildi!

Van Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Daire Başkanlığı'nın yaptığı hizmetler kapsamında Erciş ilçesine Türkiye’nin sayılı otogarı, Başkale ve Özalp ilçelerine ise modern mezbahaneler yaptı.

Manisa'ya modern belediye hizmet binası yapılacak!

Eski otogar alanına hizmet binası yapacaklarını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, "1500 araçlık otoparkı, bin tezgahlı pazarı, toplantı salonlarıyla modern bir bina olacak" dedi.

Suluova Otogarı'nın inşaatı başlıyor!

Suluova Belediyesi, kısa bir süre sonra inşaatı başlayacak olan Modern Otogar için çalışmalarını sürdürüyor. Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok yaptığı açıklamada ” Halkımıza sözünü verdiğimiz Modern Otogar için çalışmalara başladık" dedi

Soma'ya modern otogar!

Soma'nın yeni otogarında da çalışmalar hızlandı. Projenin büyük ölçüde tamamlandığına dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, yeni otogarı 2016 yılı içerisinde açmayı planladıklarını söyledi.

modern otogar Haberi

modern otogar

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) adıyla bir araya gelen otobüs işletmecileri, TAV'ın havaalanlarındaki başarısını otogarlara taşımak istiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Harem'den Küçükbakkalköy'e taşıma kararı aldığı Anadolu yakası otogarını yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirmek isteyen TOFED, 50 dönümlük araziye 15 milyon dolara 1.5 yıl içinde modern bir otogar inşa edecek.

Yıllardır yılan hikâyesine dönen Anadolu Otogarı'nın Harem'den taşınması projesi hayata geçmek üzere. Otogara talip olan TOFED, Büyükşehir Belediyesi'yle görüşmeler yapıyor. Küçükbakkalköy'deki kamu arazisi üzerine yapılması planlanan otogar projesinin imar planlarına işlenmesinin 5-6 ayı bulması bekleniyor.

TOFED Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, 2008 başlarında belediyeyle anlaşılması durumunda otogarı 1.5 yıl içinde tamamlayarak hizmete sokacaklarını...